- 5 Aralık 2012
- 713
- 13
günaydııın hanımlaaaryaklaşık 2 ay süren raporların ardından bugün işe başlıyorum. Allah rastgetirsin
Hadi gözün aydın canım. Rabbim sana ve kuzucuklarına sağlıklı, hayırlı günler göstersin!..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydııın hanımlaaaryaklaşık 2 ay süren raporların ardından bugün işe başlıyorum. Allah rastgetirsin
Hadi gözün aydın canım. Rabbim sana ve kuzucuklarına sağlıklı, hayırlı günler göstersin!..
.kızlar ben bayramın ikinci günü 4 saatlik bi araba yolculuğuna çıkmaya hazırlanıyorjm.biliyosunuz ikiz gebeyim ve 12 haftamız bitmiş olcak o zaman.doktorumada sorcam ama aranızda ikiz olup yolculuk yapan varmı?
Selam canım,
Ben 10+6 haftalık ikiz hamileyim hergün 1,5 saatlik yol yapıyoru üstelik arabayı kendim kullanıyorm işe gidiş geliş yapiyorum.
Ayrıca ben adanada oturuyorum transferrin 5 günü istanbuldan adanaya 10 saatlik araba yolculuğu yaptık eşimle.
2 hafta da bir istanbula uçakla gidiyorum doctor kontrolleri de tüp bebek yapan doktorumda tedavi görüyorum.
Yani gerisini sen düşün :)
kızlarrr pozitifi aldık :) değerim 753 çıktı 10.gün için biraz fazla sanki ama inşallah hayırlısı olur :))
kızlarrr pozitifi aldık :) değerim 753 çıktı 10.gün için biraz fazla sanki ama inşallah hayırlısı olur :))
çoo sevindim canım topikte hamile kalmayan olmayacak:)rabbim kucağına almanıda nasip etsin.ikiz olabilir:)benimde 10.Gün 500 dü değerim:)
Canım gözün aydın, Allah bahtını da açık etsin inşa Allah!.. Ne güzel bir değer çıkmış işte. Endişelenme ve aklına kötü şeyler getirip moralini bozma. Anın tadını çıkar. Her şey olacağına varıyor çünkü. Yiyecek ekmeği, içecek suyu, alacak nefesi varsa Rabbim onun dünyaya gelmesine müsaade edecektir ve buna kimse de engel olamaz zaten. Allah'a teslim ol ve gönlünü rahat tut. Rabbimiz: ''Kulumun zannı üzereyim.'' diyor. O nedenle iyi düşün, kim bilir belki de ikizdir. Hadi hakkında hayırlısı inşa Allah!.. Rabbim yüzünüzü güldürsün!.. Amin!..
evet ikiz olabilir.2 gün sonra tekrar test yaptırdın mı?daha doktorum aramadı,burada devam edeceğim doktor haftaya randevu verdi ultrason için,2 gün sonra testi tekrarlamalı mıyım?
evet ikiz olabilir.2 gün sonra tekrar test yaptırdın mı?daha doktorum aramadı,burada devam edeceğim doktor haftaya randevu verdi ultrason için,2 gün sonra testi tekrarlamalı mıyım?