Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Yeni bir gün, yeni bir hafta, yeni ve tazelenmiş umutlar. Umutlarınız sönmesin arkadaşlar! Gönlünüzden geçenler hayırla avuçlarınıza konsun, sevdikleriniz yanınızda, sevmedikleriniz uzağınızda olsun!.. Gönlünüz ve yuvanız huzur dolsun!.. Amin!..

.kızlar ben bayramın ikinci günü 4 saatlik bi araba yolculuğuna çıkmaya hazırlanıyorjm.biliyosunuz ikiz gebeyim ve 12 haftamız bitmiş olcak o zaman.doktorumada sorcam ama aranızda ikiz olup yolculuk yapan varmı?

Selam canım,
Ben 10+6 haftalık ikiz hamileyim hergün 1,5 saatlik yol yapıyoru üstelik arabayı kendim kullanıyorm işe gidiş geliş yapiyorum.
Ayrıca ben adanada oturuyorum transferrin 5 günü istanbuldan adanaya 10 saatlik araba yolculuğu yaptık eşimle.
2 hafta da bir istanbula uçakla gidiyorum doctor kontrolleri de tüp bebek yapan doktorumda tedavi görüyorum.
Yani gerisini sen düşün :)

Selam canım,
Ben 10+6 haftalık ikiz hamileyim hergün 1,5 saatlik yol yapıyoru üstelik arabayı kendim kullanıyorm işe gidiş geliş yapiyorum.
Ayrıca ben adanada oturuyorum transferrin 5 günü istanbuldan adanaya 10 saatlik araba yolculuğu yaptık eşimle.
2 hafta da bir istanbula uçakla gidiyorum doctor kontrolleri de tüp bebek yapan doktorumda tedavi görüyorum.
Yani gerisini sen düşün :)

Anladım canım dikkatli gidicez zaten.çukurlar tümsekler beni korkutuyo:)rabbim korur inş bebeklerimizi

Kızlar crinone jeli bırakalı 1 hafta oldu.ama hala akıntı şeklinde bişeyler geliyo.sölemesi ayıp peynir kıvamında yeşilimsi renkte geliyo.bu durumu yaşayan varmı başka?

günaydııııın canlaaaaaar. ne güzel bir güne uyandık. sağlıklıyız, bebişlerimiz sağlıklı, hava güzel. gün boyu huzurlu geçmesi dileğiyle:KK52:

:KK53::KK53::KK53:kız artık gün boyu niye kimse gelmiyo bakiim. benim bulantılar azaldı sizinkiler mi arttı yoksam:44:

kızlarrr pozitifi aldık :) değerim 753 çıktı 10.gün için biraz fazla sanki ama inşallah hayırlısı olur :))

kızlarrr pozitifi aldık :) değerim 753 çıktı 10.gün için biraz fazla sanki ama inşallah hayırlısı olur :))

:nazar:çoo sevindim canım topikte hamile kalmayan olmayacak:)rabbim kucağına almanıda nasip etsin.ikiz olabilir:)benimde 10.Gün 500 dü değerim:)

Canım gözün aydın, Allah bahtını da açık etsin inşa Allah!.. Ne güzel bir değer çıkmış işte. Endişelenme ve aklına kötü şeyler getirip moralini bozma. Anın tadını çıkar. Her şey olacağına varıyor çünkü. Yiyecek ekmeği, içecek suyu, alacak nefesi varsa Rabbim onun dünyaya gelmesine müsaade edecektir ve buna kimse de engel olamaz zaten. Allah'a teslim ol ve gönlünü rahat tut. Rabbimiz: ''Kulumun zannı üzereyim.'' diyor. O nedenle iyi düşün, kim bilir belki de ikizdir. Hadi hakkında hayırlısı inşa Allah!.. Rabbim yüzünüzü güldürsün!.. Amin!..

:nazar:çoo sevindim canım topikte hamile kalmayan olmayacak:)rabbim kucağına almanıda nasip etsin.ikiz olabilir:)benimde 10.Gün 500 dü değerim:)

evet ikiz olabilir.2 gün sonra tekrar test yaptırdın mı?daha doktorum aramadı,burada devam edeceğim doktor haftaya randevu verdi ultrason için,2 gün sonra testi tekrarlamalı mıyım?

Canım gözün aydın, Allah bahtını da açık etsin inşa Allah!.. Ne güzel bir değer çıkmış işte. Endişelenme ve aklına kötü şeyler getirip moralini bozma. Anın tadını çıkar. Her şey olacağına varıyor çünkü. Yiyecek ekmeği, içecek suyu, alacak nefesi varsa Rabbim onun dünyaya gelmesine müsaade edecektir ve buna kimse de engel olamaz zaten. Allah'a teslim ol ve gönlünü rahat tut. Rabbimiz: ''Kulumun zannı üzereyim.'' diyor. O nedenle iyi düşün, kim bilir belki de ikizdir. Hadi hakkında hayırlısı inşa Allah!.. Rabbim yüzünüzü güldürsün!.. Amin!..

inşallah çok teşekkür ederim bıdığı ya da bıdıkları kucağımıza da alırız inşallah hep beraber :) iyi düşünüyorum iyi olcak herşey umarım :)

evet ikiz olabilir.2 gün sonra tekrar test yaptırdın mı?daha doktorum aramadı,burada devam edeceğim doktor haftaya randevu verdi ultrason için,2 gün sonra testi tekrarlamalı mıyım?

canım tebrik ediyorum. maşaallah güzel bir değer.Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirip, sağlıkla kacağına almayı nasip etsin inşşşşş. çok sevindim. dr istememişse tekrar etme. değer yüksek lduğu için direk USG ye çağırmış. 1 hafta sonra inş. keseleri görünür bıdıklarının:)))

hayırlı olsunnnnnnn canımmmmmm.:nazar::nazar::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
maaşallah değerinnnnnn yüksek:KK52::KK52::KK52::KK52:
bencede ikiz olabilirrrrrrrrr :KK52::KK52:
Rabbim tamamına erdirsin.:26::KK49::KK49::KK49::KK49:
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

Son düzenleme:

:nazar: :nazar: canım benim gönülden tebrik ederim Allah SAĞLIKLI SIHHATLİ GEBELİK GEÇİRMENİ SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLAT OLMASINI(OLMALARINI) NASİP ETSİN
Hadi bakalım halay zamanıııı
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:
bu arada benim değerim de böyle yüksekti dondurulmuşlarda değer yüksek oluyor zaten bir de iki embriyo konulmuşsa gayet normal canım...

Son düzenleme:

Benim doktorum iki gün sonra tekrarlamamı istemişti canım.o zamanda 1000 küsür çıkmıştı:)iki embriyomu trans edilmişti sana?

Allah tamamını erdirsin canımm maşallah topiğimize:)))

Kızlar bu arada cvs stresinden kaç gündür foruma giremedim, çok şükür atlattım bugün, inşallah sonuçlar da güzel gelir, bebişim de bana tutunmaya devam eder..x/y kromozlarına da bakılıyormuş, bu durumda cinsiyeti erkenden öğrenicez..Sağlıklı olsun da artık gerisi hiç önemli değil..

X