- 7 Şubat 2012
- 6.082
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nilcim güzel arkadaşım bebeksiz son doğum günün olmasını bendan sonra evinin hep kalabalık olmasını ve gönlünün hep sılayı yaşamasını diliyorum. Doğum günün kutlu olsun :)
sarliva güzel yüzünü asık görüyorum fotoğraflarda, lütfen biraz gülümse her şey çok güzel olacak Allahın izniyle, kocaman öpüyorum.
BUSEDEN vefalı arkadaşım benim tedaviyi bıraktın ama bizi bırakmadın. Allah güzel gönlünün muradını versin inşallahhh canım, miden nasıl daha iyisindir inşallah...
flzask tatlım bana da kızın olacak gibi geliyor :) hayırlısı olsun, dediğin gibi insan artık en azından hayal kurarken kıyafet bakarken cinsiyeti belli olsun istiyor, BULANTILARIM HALA VAR AMA BİNLERCE ŞÜKÜR ESKİSİNDEN ÇOK ÇOK İYİYİM... Bundan sonra sık sık burdayım inşallahhh
bebek-dostu demek minnak bir kızın olacak ne güzel Allah bağışlasın, Allah dileyen isteyen herkese nasip etsin, çok güzel tatlı heyecanlar yaşatıyor bu minikler insana :)))
Benim iki hafta sonra randevum var bakalım bu sefer doktoru sıkıştıracağım merak ediyorum napiyim, kız erkek fark etmez miniklerim iyi olsun da, ama bilmek istiyorum napiyimmm hepinizi kocaman öpüyorum.
ozmofilik güzel haberlerini bekliyorum.
listede negatifi gören arkadaşların da güzel süprizlerini duymayı umut ediyorum
Yengeç değil aslansın kız:))
Canım doğum günün kutlu olsun.yengeç burcusun ne gzl:)yengeç evine ailesine çok düşkün olur:)inş bidahaki doğum gününe bebişin senin en gzl hediyen olur
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.. Benim içime erkek doğuyor, rüyamda da hep erkek gördüm ama eşim kız diyor yarın hem testin sonucu hem cinsiyet belli olacak, inşallah güzel haberler alırız..
nice yıllara canımm.. Ben de ailemle başka şehirlerdeyiz.. Teyzem yılardır almanyafa gurbette.. Gurbet çok zor ama Rabbim sağlık versin.. Seneye bebişinle kutlarsınız yeni yaşını inşallah
Merhaba canımm.
hoş geldin bizde seni özledik arada uğra özletme kendini.tatlışım
ben iyiyim cnm bebiştee iyi büyüyoo
Selam cnmmmmm..
iyiyimm canmm .ben çok şükür.
doğum günün kutlu olsun cnm yeni yaşında herşey dileğin gibi olsun.
kendini yalnız hissetme cnm bizler burdayızzzz..
inşallah bi dahaki yaşında bebişinle girersin.:26:
Nilcim gurbet insanın içindedir. Sıla sevdiklerinin olduğu yerdir. Bugün, bundan sonraki hayatının ilk günü.
Allah sevdiklerinle beraber olacağın, hayırlı bir ömür nasip etsin canım. Yeni yaşında yeni güzellikler karşılasın seni. Bir dahaki yeni yaşında zahmetsiz, sorunsuz ve beklenmedik zamanda, cennet kokulu bir yavrucak kucağını doldursun inşa Allah!..
arkadaşlarr yarın testi tekrarlıcaz inşallah katlanır,haftaya cuma da ultrason var off nası geçcek zaman bilmiyorumm.
bu arada nilll iyi ki doğdun yeni yaşında tüm dileklerin gerçek olsun inşallah
iyiyiz canım sen nasılsın? topikte acı tatlı haberlerle geçiyor günler. inş herşey güzel olur
Merhaba canımm.
hoş geldin bizde seni özledik arada uğra özletme kendini.tatlışım
ben iyiyim cnm bebiştee iyi büyüyoo
Merhaba kızlarr, eşim bugün labarotuarı basmışş, çok şükür test sonucumuz temiz:))) detaylı sonucu 1 ay sonra verecekler ama bizim için önemli olanı öğrendik, onlar da temiz çıkar inşallah.. O kadar sıkmışım ki kendimi eşim sonucu söyler söylemez başıma çok şiddetli ağrı girdi ağladım rahatladım.. Rabbim kimseyi böyle endişelendirip korkutmasın hepimiz güzel sonuçlar alalım.. Bu arada kızımız oluyor:))
Prenses geliyo:)herşey gönlünce olsun canım
kıızlarrr bizim de cinsiyet belli oldu.kızımız olacak Allahın izniyle
kızlaar benim bugünkü değer 2624 çıktı iki gün önceki 753tü. doktorum aradı 10 gün sora ultrasona bekliyorum dedi,bulunduğum yerdeki doktora gitsem olmaz mı dedim ben görsem daha iyi olur dedi,,değer beni korkuttu fazla katladı gibi dedim çoğul gebelik büyük ihtimal dedi başka bişi demedi..arkadaşlar dış gebelik geçiren varmı aranızda onda değerler böle artıyo mu?yoksa benimkiler 3üz 4üz oldu da ondan mı çağrıyo doktor yaa,,aynı yerde hamile kalan diğer arkadaşlarımı çağırmamış ondan endişelendimm
hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın canım. bizim de inş kızımız olacak.kıızlarrr bizim de cinsiyet belli oldu.kızımız olacak Allahın izniyle
kızlaar benim bugünkü değer 2624 çıktı iki gün önceki 753tü. doktorum aradı 10 gün sora ultrasona bekliyorum dedi,bulunduğum yerdeki doktora gitsem olmaz mı dedim ben görsem daha iyi olur dedi,,değer beni korkuttu fazla katladı gibi dedim çoğul gebelik büyük ihtimal dedi başka bişi demedi..arkadaşlar dış gebelik geçiren varmı aranızda onda değerler böle artıyo mu?yoksa benimkiler 3üz 4üz oldu da ondan mı çağrıyo doktor yaa,,aynı yerde hamile kalan diğer arkadaşlarımı çağırmamış ondan endişelendimm
Merhaba kızlarr, eşim bugün labarotuarı basmışş, çok şükür test sonucumuz temiz:))) detaylı sonucu 1 ay sonra verecekler ama bizim için önemli olanı öğrendik, onlar da temiz çıkar inşallah.. O kadar sıkmışım ki kendimi eşim sonucu söyler söylemez başıma çok şiddetli ağrı girdi ağladım rahatladım.. Rabbim kimseyi böyle endişelendirip korkutmasın hepimiz güzel sonuçlar alalım.. Bu arada kızımız oluyor:))
tatlısımm benımm benmde aklımdasınız hep ama cok ugraslarımız var su ramazan cok yogun gecıyo tabı sıze oructa yok rahatsınız :) haftaya tasınıyorum ıns yıgenıme selam soyle annesı
kıızlarrr bizim de cinsiyet belli oldu.kızımız olacak Allahın izniyle
Merhaba kızlar, uzun süredir yokum. Ama ara ara okuyorum neler oluyor. Çoğu hamıle kalamayan arkadaş terketmış gıbı gorunuyor topiği benım gıbı :44:
NE güzel hamişler bol bol, Allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin inş.
Çoğunuz aklımdasınız, kendıme dua ederken benım gıbı olan arkadaşlarımı da dualarıma eklıyorum :)) Benım ıcın de ıyı dılekte bulunanlar kat kat fazlasını görsunler ınş.
Tamamen askıya aldık tüp bebek işini, aklımın ucundan bile geçmiyor. 1- 2 yıl boşluk istiyorum... Maddi durum da bunu istiyor
İyi haberlerle görüşmek üzere...
Merhaba kızlar, uzun süredir yokum. Ama ara ara okuyorum neler oluyor. Çoğu hamıle kalamayan arkadaş terketmış gıbı gorunuyor topiği benım gıbı :44:
NE güzel hamişler bol bol, Allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin inş.
Çoğunuz aklımdasınız, kendıme dua ederken benım gıbı olan arkadaşlarımı da dualarıma eklıyorum :)) Benım ıcın de ıyı dılekte bulunanlar kat kat fazlasını görsunler ınş.
Tamamen askıya aldık tüp bebek işini, aklımın ucundan bile geçmiyor. 1- 2 yıl boşluk istiyorum... Maddi durum da bunu istiyor
İyi haberlerle görüşmek üzere...