canim sen ve bebislerin iyi olsun yeter bize buarada benim pek mide bulantim yok sadece aksamlari yemek yaparken biraz bulaniyo ama hepsi bu simdiye kadar sadece 2-3 defa cikarmisimdir bazen korkuyorum cunku mide bulantisi bebisin iyi oldugunu gosterir diyolar benim gibi bulantisi olmayan varmi ?
mide bulantısı olmayan çokkkk keşke o şanslı gruptan olsaydım inan bana çok kötüyüm ya, Allah kimseye yaşatmasın herkes hamileliğini güllük gülistanlık yaşasın inşallah. kolay değil vallahi.... doktorum bulantının sağlıklı veya sağlıksız gebelikle alakası olmadığını bünyeyle alakalı olduğunu söylüyor. benim bünyem zayıfmış, bebekler beslenemeyecek diye çok korkuyorum çünkü ben hiçbir şey yemiyorum gün boyu, 200 gram leblebi 2-3 salatalık ve bir salkım üzüm o da en iyi günümde, psikolojim bozuldu inan....
mide bulantısı olmayan çokkkk keşke o şanslı gruptan olsaydım inan bana çok kötüyüm ya, Allah kimseye yaşatmasın herkes hamileliğini güllük gülistanlık yaşasın inşallah. kolay değil vallahi.... doktorum bulantının sağlıklı veya sağlıksız gebelikle alakası olmadığını bünyeyle alakalı olduğunu söylüyor. benim bünyem zayıfmış, bebekler beslenemeyecek diye çok korkuyorum çünkü ben hiçbir şey yemiyorum gün boyu, 200 gram leblebi 2-3 salatalık ve bir salkım üzüm o da en iyi günümde, psikolojim bozuldu inan....
Güzelim doktor bulantı hakkında öyle diyor ama ben o bilgiyi hem bir kitapta okudum hem de bizzat yaşadım. Bende mide bulantısı yoktu ve 2. ayda sonlandı. Mide bulantısı olmayan her zaman sağlıksız mı öyle bir iddiam yok ama mide bulantısının sağlıklı bir hamilelik göstergesi olduğuna inananlardanım. Biliyorum zor ama 3. aydan sonra bitecek inşallah. Ben o mide bulantısı ülserim yüzünden tam 1 yıl çektim. Bir bebek için çeksem üzülmezdim bari:)))).
Ayy canım deme öleben 2,5 aylık oldum nerdeyse ama daha hüç kusmadım bulanmadım ikiz olduğu halde
canlarım hepiniz iyisiniz maşallah :)iki gün önce 3 bebeğimin ayrı kesede olanı sonlandırmak zorunda kaldık fetal redaksiyonla.... bana kaldı kıpır kıpır tek yumurta ikizlerim ...çok acı günler yaşadım rabbime sığındım.... şu anda çok iyiyim... bebeklerim için çok endişelendim ama şükür iyiyiz sanıyorum bugün 11+5
üç bebekten dolayı trodim tsa müthiş çalıştı kalbimde çarpıntı başlamıştı...iki hafta sonra kontrole gideceğim...bu arada doktorumu değiştirdim operasyonu yapan doktorlayız şimdi ense kalınlığı ölçülecekti normalde ama doktor bebekler iyi dedi operasyondan sonra allah ıma emanet olsunlar...
Arkadaşım dediğim gibi kesin bir bilgi değil bu. Hiç mide bulantısı yaşamayanda doğum yapanda pek çok insan var. Zaten seninkilerde 2 aylık sınırı geçmiş. Benimki sadece yaşadığım tecrübe...Allah sağlıkla elinize almayı nasip etsin inşallah. Bu arada memleket nire?????
sağolun kızlar güzel dilekleriniz için, cinsiyetler bu aylarda değişir hiç belli olmaz, tontişler iyi olsun da :)) ben yokken topik şenlenmiş helal olsun valla, ilk hamilelerimiz bile uğramış, umutdoluyuz, limonportakal falan ama küsüm onlara hiç uğramıyorlar valla
jelyboncum benim de ara ara ağrılarım oluyor öyle ama normal olduğunu söylüyor doktorum canını sıkacak bir şey yok yani
ben bazen köye gidiyorum burda giremezssem haberleri biriktirin anacımöpüyorum hepinizi...
tek tek yazamadım kusura bakmayın mide bulantısından baş ağrısından inanın ve affedin
Merhaba kızlar,
bugün 2 li test yaptırdık sonucum 1/410 çıktı.. Dr değer için ne iyi ne kötü diyebiliriz ve detaylı ultrason yaptı tekrar, burun kemiği, burun çene açısı, kalp vs gibi birkaç değere baktı, sadece açı çok az yüksek dedi ve kesin sonuç için cvs yapalım dedi.. Ense kalınlığında problem yok ama hem yaş faktörü hem de serbest hcg nin çok yüksek olması değeri yükseltmiş..tüp bebek tedavisi bazen bu serbest hcg değerinde yalancı yükseklik yapıyormuş.. Umarım öyledir çok korkuyorum( Çarşamba cvs yapılacak.. Bana dua edin arkadaşlar.. İnşallah iyi sonuç alırız.. 2 li test yaptıran varmı aranızda değeriniz kaç çıkmıştı..
Daha önce bu işlemi yaptıran var mı..
merhaba canım.ben ikili testi bugün yaptırdım ama kan sonucum haftaya çıkacak..ense kalınlığı 1,3 çıktı.burun kemiği oluşmuş dedi o kadar.inşallah seinki de tüp bebekten dolayıdır.benim içime kötü bir şey doğmuyor.inşallah iyi neticelenir
Amin canım çok sağol inşallah öyledir..dr umuz da tam pimpirik çıktı.. Aslında en önemlisi burun kemiğiymiş o var çok şükür.. Ama işte şüphe düşürdü içimize mecbur yaptırıcaz, inşallah güzel sonuçlar alırız..
Amin canım çok sağol inşallah öyledir..dr umuz da tam pimpirik çıktı.. Aslında en önemlisi burun kemiğiymiş o var çok şükür.. Ama işte şüphe düşürdü içimize mecbur yaptırıcaz, inşallah güzel sonuçlar alırız..
canım biz de pazartesi yaptıracağız. değerler hakkında hiç bilgim yok. tek bildiğim bu testlerin yanıltıcı olduğu . ben hiç yaptırmayı düşünmüyordum ama çevremdekiler kızdığı için yaptıracağım. Allah'ın izniyle bişey olmaz canım. içini ferah tut. Rabbim bebeğini muhafazoa etsin inş