Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

mide bulantısı olmayan çokkkk keşke o şanslı gruptan olsaydım inan bana çok kötüyüm ya, Allah kimseye yaşatmasın herkes hamileliğini güllük gülistanlık yaşasın inşallah. kolay değil vallahi.... doktorum bulantının sağlıklı veya sağlıksız gebelikle alakası olmadığını bünyeyle alakalı olduğunu söylüyor. benim bünyem zayıfmış, bebekler beslenemeyecek diye çok korkuyorum çünkü ben hiçbir şey yemiyorum gün boyu, 200 gram leblebi 2-3 salatalık ve bir salkım üzüm o da en iyi günümde, psikolojim bozuldu inan....

Ben de seninle aynı durumdayım canım. 24 saat bulantı çekiyorum nerdeyse. ama yine de şükür diyorum. Bebişler için katlanacağız başka çaresi yok. Ben bu sıkıntıyı yaşarken eşim karşıma geçip oynuyor. bir de diyor ki, ben sen bulanasın diye dünyanın parasını harcadım diyor ve ben o halde başlıyorum gülmeye. Artık komik tarafını bulmaya başladık senin anlayacağın. Allah yardımcımız olsun canım.

Canim hic merak etme benim gorumcemde senin gibiydi hatta daha beterdi gunde 14 kez cikariyodu dusun bogazi tahris olmustu agzindan kan geliyodu artik hastanede 2 hafta kaldi bi suru ilac verdiler cocugum sakat olacak diye agliyordu ama cok sukur cok tatli bir kizi oldu suan 4 yasinda ve gayet saglikli ustelik 4,200 kg dunyaya geldi..
sen uzulme doktorun dedigine gore cikariyosan bebegin saglikli demekmis bende o yuzden korkuyorum..

Güzelim doktor bulantı hakkında öyle diyor ama ben o bilgiyi hem bir kitapta okudum hem de bizzat yaşadım. Bende mide bulantısı yoktu ve 2. ayda sonlandı. Mide bulantısı olmayan her zaman sağlıksız mı öyle bir iddiam yok ama mide bulantısının sağlıklı bir hamilelik göstergesi olduğuna inananlardanım. Biliyorum zor ama 3. aydan sonra bitecek inşallah. Ben o mide bulantısı ülserim yüzünden tam 1 yıl çektim. Bir bebek için çeksem üzülmezdim bari:)))).

Ayy canım deme öleben 2,5 aylık oldum nerdeyse ama daha hüç kusmadım bulanmadımikiz olduğu halde

Ayy canım deme öleben 2,5 aylık oldum nerdeyse ama daha hüç kusmadım bulanmadımikiz olduğu halde

Arkadaşım dediğim gibi kesin bir bilgi değil bu. Hiç mide bulantısı yaşamayanda doğum yapanda pek çok insan var. Zaten seninkilerde 2 aylık sınırı geçmiş. Benimki sadece yaşadığım tecrübe...Allah sağlıkla elinize almayı nasip etsin inşallah. Bu arada memleket nire?????

.kızlar ben bayramın ikinci günü 4 saatlik bi araba yolculuğuna çıkmaya hazırlanıyorjm.biliyosunuz ikiz gebeyim ve 12 haftamız bitmiş olcak o zaman.doktorumada sorcam ama aranızda ikiz olup yolculuk yapan varmı?

iyi olmana çok sevindim canım rabbim bebişlerini sana bağışlasın inşallah.

Anladım canım.memlekt kırıkkale:)

menac sen bize küsmezsin :) Ben yazılanları takip ediyorum, ama telefondan girdiğim için pek rahat yazılmıyor.Buralardayım ama gizliden :) dualarım buradaki herkese. Çünkü yürüdüğümüz yol çok meşakkatli.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıcakla bebişlerimizi bizlere bağışlasın.

Merhaba kızlar,
bugün 2 li test yaptırdık sonucum 1/410 çıktı.. Dr değer için ne iyi ne kötü diyebiliriz ve detaylı ultrason yaptı tekrar, burun kemiği, burun çene açısı, kalp vs gibi birkaç değere baktı, sadece açı çok az yüksek dedi ve kesin sonuç için cvs yapalım dedi.. Ense kalınlığında problem yok ama hem yaş faktörü hem de serbest hcg nin çok yüksek olması değeri yükseltmiş..tüp bebek tedavisi bazen bu serbest hcg değerinde yalancı yükseklik yapıyormuş.. Umarım öyledir çok korkuyorum( Çarşamba cvs yapılacak.. Bana dua edin arkadaşlar.. İnşallah iyi sonuç alırız.. 2 li test yaptıran varmı aranızda değeriniz kaç çıkmıştı..
Daha önce bu işlemi yaptıran var mı..

merhaba canım.ben ikili testi bugün yaptırdım ama kan sonucum haftaya çıkacak..ense kalınlığı 1,3 çıktı.burun kemiği oluşmuş dedi o kadar.inşallah seinki de tüp bebekten dolayıdır.benim içime kötü bir şey doğmuyor.inşallah iyi neticelenir

Amin canım çok sağol inşallah öyledir..dr umuz da tam pimpirik çıktı.. Aslında en önemlisi burun kemiğiymiş o var çok şükür.. Ama işte şüphe düşürdü içimize mecbur yaptırıcaz, inşallah güzel sonuçlar alırız..

Gönlünü ferah tut canım iyi şeyler düşün.bu testler yanıltabiliyomuş.hiç yapmayan doktorlar bile var.inş bişey çıkmayacak bebeğinde.allah korusun bişey çıkarsa başka doktora görün tek doktorla kalma

canım biz de pazartesi yaptıracağız. değerler hakkında hiç bilgim yok. tek bildiğim bu testlerin yanıltıcı olduğu . ben hiç yaptırmayı düşünmüyordum ama çevremdekiler kızdığı için yaptıracağım. Allah'ın izniyle bişey olmaz canım. içini ferah tut. Rabbim bebeğini muhafazoa etsin inş

Bende öbür hafta pazartesi yaptırcam canım inş hepimizinki güzel çıkar

günaydınlarrrrrr
nasılsınız kızlar bu sabah? umarım neşeli huzurlu bir güne başlamışsınızdır!

günaydııın hanımlaaaryaklaşık 2 ay süren raporların ardından bugün işe başlıyorum. Allah rastgetirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…