günaydın kızlar nasılsınız???
canlarım ya bana yardım edin lütfen ben 8 haziran adet olmuştum bu ay da temmuzda tüp bebeğe başlayacaktık
ama benim adetim gelmedi hala bekliyorum ne yapim adet söktürücü falan mı kullansam hiçte kullanmadım merkezi arayıp danışsam mı... geldim istanbula hemen başlarız diye bekliyorum hala... başına gelen varsa yardımcı olun lütfen
Günaydın arkadaşım. Benimde temmuzun 5'inde adet olmam gerekiyordu. Şimdilik gelen giden yok. Bugüne kadar adet düzensizliği de yaşamadım. Benim kasıkta ve belde ağrılarım oluyor sonra geçiyor.Üşütme benzeri rahatsızlıklar var. Adet söktürücü kullanmadan evvel kan testi yatırmanı öneririm. Bende cesaretimi toplarsam yaptıracam. İdrar testi negatif.
cvp için teşekkürler canım... hadi bakalım hayırlısı hiç belli olmaz inşallah pozitif sonuç alırsın.. yeter ki Rabbim ol desin
valla canım kendime de gelince hic cesaret edemiyorum açıkçası benim bazen düzensizlik oluyordu ama bu sefer tüp bebeğe denk
geldi.. herşeyin hayırlısı.
canım sormayı unutmuşum sende mi tüp bebeğe başlayacaksın bu ay ???
Ben cesaretimi topladım ve gittim. Ramazan ayı olmasa 10 gün daha beklerdim ama oruçluyum. Hamile isem orucu mecburen bırakacağım. Ama hamilelik konusunda içime hiçbişey doğmuyor. Olsamda olmasamda doktor yolu görünüyor.
canım benim inşallah güzel haberlerle geri dönersin yanlış anlamadıysam kanda baktırıyorsun demi :)
Rabbim tez zamanda hasretimizi dindirsin inş.... hepimize güç kuvvet versin üstesinden gelelim inş
Adetim 6 gün geçti. Kan testim negatif.
hayatım stres falan yaptın mı bu aralar, ya da hava değişimi falan oldu mu? bu iki sebepten de adet gecikmesi olabiliyor, inşallahhh en kısa zamanda gelecek meleğin moral bozmak yok
Adetim 6 gün geçti. Kan testim negatif.
Bugun duaya ihtiyacim var bugun ilk defa yavrumun kalp atisini duymaya gidecem kac gundur kabuslar felan goruyorum dun gecede hic uyuyamadim hayirlisiyla herseyin yolunda oldugunu bir gorsem insallah..
Bugun duaya ihtiyacim var bugun ilk defa yavrumun kalp atisini duymaya gidecem kac gundur kabuslar felan goruyorum dun gecede hic uyuyamadim hayirlisiyla herseyin yolunda oldugunu bir gorsem insallah..