Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

mirjam ben daha çok bisiklet kullanmana takıldım. bence çok kullanmamaya çalış bu dönemde. sanki seni zorlar gibime geliyor

bu arada kızlar hepinizin Ramazan ayı mübarek olsun. bu güzel ayda Rabbim dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul eylesin. Rabbimden diliyorum ki inş bebek isteyen evlat hasreti çeken herkese bu mübarek ayda hamileliği nasip etsin. hamile olanların da yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.
Rabbim yardımcımız olsun inş.

Nasilsiniz Kizlar? Insa Allah hepiniz iyisinizdir...Ben pek iyi sayilmam icimde kocaman bi bosluk var.2010 yili temmuz ikinci negatif 2013 Temmuz 3.negatif.Ilk basta umutluydum ilk testte kucuk bi deger cikti ama sonra artmadi.En cok Esime uzuluyorum haberi iste almis birdenbire eve geldi arabayi kenara cekmis aglamis aglamis.Benim icin guclu olmaya calisiyo ama son iki gundur kotu bas agrisi cekiyo.6 yildir soyle bi evliligin keyfini suremedik.Ikimizde yorulduk..Dondurulmus embriyolarim var 5 , 6ay sonra bi deneme daha yapip bu defteri kapaticaz.Esimle evlat edinmeye karar verdik...Bizim olmuyor bari biz bir yavruya yuva oluruz...

Allahim Insa Allah bana ve bu yolda yillardir ugrasan butun kardeslerime hayirli evlatlar nasip etsin...aminnn
Hepinize cok cook tesekur ederim dert ortagim oldunuz kardesten daha yakin oldunuz.Hakkinizi helal edin.

Canım benim Rabbimden diliyorum inşallah sizleri sevindirecek hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin size. Kimbilir doğacağı günü bekliyordur o. Sizleri şaşırtıp sevindirecek. Bende kendi adıma çok tşk ediyorum sana. Sıkıntılı günlerimde yanımda oldun, oldunuz...

canım benim Rabbim sana tedavisiz nasip etsin inşallah bebeğini. Allahım sana da eşine de sabır, güç, kuvvet versin. çok zor gerçekten ama asla vaz geçme canım, pes etme..hayırlı zamanda gelecek kuzucukların inşallahAllah yardımcın olsun

eveeet güzel hanımlar...Ramazan ayı geldi çattı. duaların samimiyetle yapıldığında reddolunmayacağı aya girdik hamdolsun..tanıdığım yaşlı,dili dualı bir teyze var o hep "GIZIMM YER GÖK DUAYNAN...SEN CANI GÖNÜLDEN DUAYA SARIL BAK GORCEN NELER NELER OLUYOR" derdi bana . bebeğim olsun diye onun çok duası ve desteğini aldım.ve tabi duaya yönlendiren tatlı konuşmalarına şahit oldum.
Ramazan ayı için küçük bi araştırma yaptım.müsait oldukça günlük okumamız gerekenleri yazayım dedim.

ramazanın 1. günü okunması gerekenler
hastalıklarımızın şifası ve istediklerimizin bol bol verilmesi için Rabbimizin YA GANİYY ismi 1060 defa
sabah 66 ALLAHÜMMESALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED
akşam 67 ALLAHÜMMESALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED
101 BİSMİLLAHİRRAHMENİRRAHİM
101 ESTAĞFİRULLAH
ALLAHIM MÜBAREK RAMAZAN GÜNLERİ HÜRMETİNE FORUMDAKİ ANNE OLMAYI İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZIN HAYIRLISI İLE MÜJDELİ HABERLER ALMALARINI
HAMİLE OLAN ARKADAŞLARIMIZIN EVLATLARINI SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAKLARINA ALMALARINI NASİB ET.

AMİİİN

transferimin 11. günü pazardan beri lekelenmem var bugün pembeleşti.4.tüp bebek denemem çok korkuyorum

evet canim gercektende oyle batmayla agri arasi bisey peki o forumda cevap yazan oldumu? birda ben bugun bisikletle pazara gittim bisikleti biraktigim yer biraz uzakti tasidigim seylerde biraz agirdi cok korkuyorum bisey olacak diye..

Evet canım hatta ablama sordum onunda 2 gebeliğinde de olmuş, normal dedi.. Bu arada bisiklet kullanma canım.. Hamileyken kesinlikle önerilmiyor.. Ben benimkini garaja bağladım sen de öyle yap.. Ağır da taşımamaya çalış ilk 3 ay çok önemli aman dikkat..

Canım şu mübarek günlerde Rabbim sizi bekletmeden tez zamanda bebeğinizd kavuştursun.. İnan biz de düşünüyorduk olumsuz olursa evlat ediniriz diyorduk.. Bak dondurulmuşların varmış o bile şans.. Hem dondurulmuşlar da olasılık daha yüksek diyorlar.. Lütfen pes etme inşallah bize güzel haberler vereceksin inanıyorum ben..canım sen de bize öyle oldun.. Sen de hakkını helal et.. Herşey gönlünüzce olur inşallah..

transferimin 11. günü pazardan beri lekelenmem var bugün pembeleşti.4.tüp bebek denemem çok korkuyorum

Canım lekelenme olup olumlu çıkan arkadaşlar olmuştu.. Kan testi yaptırsana canım.. İnşallah olumludur..

Sana şuan tek bişey söyleyebiliyorum canım. Dualarımdasın...

Rabbim sevdiklerinizle hayırlı, bereketli, huzurlu bir ramazan geçirmenizi nasip etsin inşa Allah!.. Gönüllerinizden geçenler hayırlısı ile kader olarak karşınıza çıksın, Rabbim sizi sevdiklerinize, sevdiklerinizi de, size bağışlasın!.. Amin!!!

Amin canim ne guzel dualar etmissin Allah razi olsun.. senin yazdiklarin insani ferahlatiyor:)
bu arada din kulturu ogretmeniydin degil mi yanlis bilmiyorsam. Meslektas sayiliriz

Amin canim ne guzel dualar etmissin Allah razi olsun.. senin yazdiklarin insani ferahlatiyor:)
bu arada din kulturu ogretmeniydin degil mi yanlis bilmiyorsam. Meslektas sayiliriz

Allah razı olsun canım. Gönlümüzden geçeni Rabbimiz dilimize yansıtıyor. düşündüren de O, söyleten de, O.
Evet canım, ilahiyatçıyım ve Din Kültürü öğretmenliği yapıyorum. Maveracım sen ne iş yapıyordun?

ben de ilahiyat mezunuyum, Kur'an Kursu Öğreticiliği yapıyorum canım

canım bu bastma hissi normal. bende de çok oluyr. bir ara kesildi tekrar başladı. dün gece ve sabah ağrı şeklini aldı. ayakta çok durma dinlen. ama bunlar olumlu belirtiler.

sagol canim cevabin icin insallah gercekten olumlu belirtilerdir

bende ayni hic dikkat edemiyorum esim sabah erken gidiyor gece gec geliyor herseyi kendim halletmek zorundayim

mirjam ben daha çok bisiklet kullanmana takıldım. bence çok kullanmamaya çalış bu dönemde. sanki seni zorlar gibime geliyor

doktorum sorun olmayacagina soyledigi icin bazen uzak yerlere gidecegim zaman kullaniyom tranferden sonra yeni 1 haftadir kullanmaya basladim malesef herseyimi kendim halletmek zorundayim esim sabah erken gidiyo aksam 10da 11 de geliyo yanimda ailemde yok Rabbim korusun bebeklerimizi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…