Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

kizlarr artik eskisi kadar cok takip edemedim forumu, kendi derdime cok dustum gercekten 25 haziranda tek dondurulmus embriyo transfer edildi. 6 temmuz 620, 8 temmuz 1789, 10 temmuz 5020 cilti degerim surekli 3 e katliyor yari mol gebelikten korkuyoruz, hem haftasina gore fazla hemde 3 e katliyor dun kucuk bir kese gorduk bugunde kahverengi akinti geldi. derdim buyuk

Ah canım ya:KK43:çoğul gebelik olma ihtimali yokmu hiç belki ondan hızlı yükseliyodur

ben de 12+1 olmasına rağmen hala kullanıyorum. progesteron iğnesini de kuulanıyorum. haftaya kontrol var inşallah keser.çok sıkıldım

maşallah canım 12 haftalık oldunuz demek:) darısı başıma:KK16:
sen de vurunuyorsun demek progestan iğne, her gün mü vurunuyosun canım?
valla benim daha 40 günüm var ben şimdiden sıkıldım çok canım yanıyo ya, kalçam mosmor ayrıca iğne kolay dağılmadığı için sertleşti vurulduğum yerler:26::26::26:

valla benim daha 40 günüm var ben şimdiden sıkıldım çok canım yanıyo ya, kalçam mosmor ayrıca iğne kolay dağılmadığı için sertleşti vurulduğum yerler:26::26::26:

amin canım darısı başına:KK16:ben depo progesteron vurunduğumdan 3 günde 1 vurunuyorum. yerleri morarıyor, acıyor

Bugun duaya ihtiyacim var bugun ilk defa yavrumun kalp atisini duymaya gidecem kac gundur kabuslar felan goruyorum dun gecede hic uyuyamadim hayirlisiyla herseyin yolunda oldugunu bir gorsem insallah..

Mirjamcım hayır mübarek Cuma günü dualarımız seninle. Allah sadece bugün değil her daim yar ve yardımcın olsun!.. Amin!!!

amin canım darısı başına:KK16:ben depo progesteron vurunduğumdan 3 günde 1 vurunuyorum. yerleri morarıyor, acıyor

Zor değil mi canım, ama buna şükür diyoruz hepimiz, Rabbimiz sağlık sıhhatle ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşa Allah!.. Amin!..
Orkidecim sana bişey soracaktım sakıncası yoksa. Muayene ve kontroller için hala eurofertile mi gidiyorsun yoksa başka bir Dr.a mı?

Meslektaşım unutma zahmette rahmet vardır. Allah (c.c.) bu zahmetli günlerimizi en kısa zamanda rahmeti bol güzel günlere çevirecektir inşa Allah!..

Aslında stres falan yapmadım. 25 gün önce tatilde idim. Bu ay bebek falan beklentisinde de değildim. Ama şiddetli kasık ve bel ağrım oluyor. Üstüne birde adet gecikince şüphelendim. Bundan sonra izlemem gereken yol ne onu bilemiyorum. Bir hafta daha bekleyip tekrar kan testimi yaptırayım ve akabinde doktora gideyim? Önceki hamilelikte idrarda 12 gün sonra çıkmıştı. Ya ne güzel düzenli adet oluyordum. Bu nerden çıktı böyle?
canım ya bence doktora git. istersen kanda baktır.adet olamayınca dengesi bozuluyor insanın. Rabbim tez zamanda göbişini bebişinle doldursun inş.
Bugun duaya ihtiyacim var bugun ilk defa yavrumun kalp atisini duymaya gidecem kac gundur kabuslar felan goruyorum dun gecede hic uyuyamadim hayirlisiyla herseyin yolunda oldugunu bir gorsem insallah..

ne yaptın canım? kalp atımını duyabildiniz mi? inş. sorunsuz şekilde duyarsınız canım. Rabbim yardımcın olsun.

Mirjamcım hayır mübarek Cuma günü dualarımız seninle. Allah sadece bugün değil her daim yar ve yardımcın olsun!.. Amin!!!

Zor değil mi canım, ama buna şükür diyoruz hepimiz, Rabbimiz sağlık sıhhatle ve hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşa Allah!.. Amin!..
Orkidecim sana bişey soracaktım sakıncası yoksa. Muayene ve kontroller için hala eurofertile mi gidiyorsun yoksa başka bir Dr.a mı?

Meslektaşım unutma zahmette rahmet vardır. Allah (c.c.) bu zahmetli günlerimizi en kısa zamanda rahmeti bol güzel günlere çevirecektir inşa Allah!..

evet canım aynen öyle, inşallah bu günler geçecek.biliyorum ama yine de canım çok yanıyo:26::26:eek:lsun Rabbim nasip etti çok şükür, hepsi geçecek:KK16::KK16:

Ramazanın 4. günü
Ya Kuddüs Ya Allah 170 defa kurtulmak istediğimiz kötü huylarımızdan kurtulmak niyetiyle okunmalı...
hayırlı geceler...
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49::KK49:

Hayırlı Ramazanlar kızlar.. Rabbim bebeklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin, isteyen herkesi tez zamanda evlatlarına kavuştursun inşallah..

Ben de çarşamba kontrole gittim tam 10.haftamda dr um progestan depo iğne dışında tüm ilaçları bıraktı.. Depo iğneyi haftada 1 kez yapıyorum, 2 kere daha yap yeter dedi..inşallah siz de tez zamanda bırakırsınız kızlar..folidoce alıyodum onuda 12.hafta sonuna kadar kullan yeter, demir hapı ve vitamin vericem dedi.. 2 hafta sonra 2 li test var.. İnşallah iyi sonuç alırız.. Her kontrol test ayrı heyecan..

günaydın kızlar! nasılsınız? hafta sonu ve uyuyabilmek benim için çok iyi geldi. gerçi evde yapılacak temizlik, ütü bi dünya iş var ama en azından geç kalktım. hava da çok sıcakkkkk. umarım siz de iyisinizdir:))

Hayırlı Ramazanlar kızlar.. Rabbim bebeklerimize sağ salim kavuşmayı nasip etsin, isteyen herkesi tez zamanda evlatlarına kavuştursun inşallah..

Ben de çarşamba kontrole gittim tam 10.haftamda dr um progestan depo iğne dışında tüm ilaçları bıraktı.. Depo iğneyi haftada 1 kez yapıyorum, 2 kere daha yap yeter dedi..inşallah siz de tez zamanda bırakırsınız kızlar..folidoce alıyodum onuda 12.hafta sonuna kadar kullan yeter, demir hapı ve vitamin vericem dedi.. 2 hafta sonra 2 li test var.. İnşallah iyi sonuç alırız.. Her kontrol test ayrı heyecan..
benim de ayın 22 sinde 2 li test yapılacak. inş. sonuç iyi çıkar. ben crinone jel,coraspin ve folbiol kullanıyorum. 12. haftanın sonunda kesecek dr. aslında plesanta oluşmuş. dışarıdan progestan desteği çok anlamlı değilmiş dedi dr. kesebiliriz dedi ama tüp bebek merkezleri devam ettiryor sen de 12. hafta sonuna kullan dedi. sonrasında demir hapları falan yazacakmış. crinone jeli şimdi bıraksam mı diye düşünüyorum beni çok rahatsız ediyor artık.

Arkadaslar cok sukur yavrumun kalp atisini duydum :KK16: gayet iyiymis ve tahminimizden buyukmus :) ben 7+3 sannediyordum yavrum 7+6 ymis dunden beri gozumun onunden gitmiyor kalp atisinin gorunusu ve sesi ne kadar guzel bir duyguymus kendimi tutamayip agladim :) Rabbim su mubarek gunde evlat hasreti ceken herkese bu duyguyu yasatsin INSALLAH ben 5 yil ugrastim bu gunleri gormek icin Mevlam dusmanima bile ugrastirmadan hayirlisiyle hemen nasip etsin..
esimin ailesine soyledik insallah bayramin ikinci gunu yine randevum var hersey yolundaysa yine o zamanda benim ailemi arayip soyleyecez :)

Arkadaslar cok sukur yavrumun kalp atisini duydum :KK16: gayet iyiymis ve tahminimizden buyukmus :) ben 7+3 sannediyordum yavrum 7+6 ymis dunden beri gozumun onunden gitmiyor kalp atisinin gorunusu ve sesi ne kadar guzel bir duyguymus kendimi tutamayip agladim :) Rabbim su mubarek gunde evlat hasreti ceken herkese bu duyguyu yasatsin INSALLAH ben 5 yil ugrastim bu gunleri gormek icin Mevlam dusmanima bile ugrastirmadan hayirlisiyle hemen nasip etsin..
esimin ailesine soyledik insallah bayramin ikinci gunu yine randevum var hersey yolundaysa yine o zamanda benim ailemi arayip soyleyecez :)

gözün aydın canım. Allah hayırlısı ile kucağına aldığın günleri de göstersin inşa Allah!.. Darısı bütün isteyenlerin başına!.. Amin!!!

gözün aydın canım. Allah hayırlısı ile kucağına aldığın günleri de göstersin inşa Allah!.. Darısı bütün isteyenlerin başına!.. Amin!!!

Amin canim cok tesekurler.. ne kadar guzel duyguymus Rabbime sukurler olsun..

günaydın kızlar! nasılsınız? hafta sonu ve uyuyabilmek benim için çok iyi geldi. gerçi evde yapılacak temizlik, ütü bi dünya iş var ama en azından geç kalktım. hava da çok sıcakkkkk. umarım siz de iyisinizdir:))

benim de ayın 22 sinde 2 li test yapılacak. inş. sonuç iyi çıkar. ben crinone jel,coraspin ve folbiol kullanıyorum. 12. haftanın sonunda kesecek dr. aslında plesanta oluşmuş. dışarıdan progestan desteği çok anlamlı değilmiş dedi dr. kesebiliriz dedi ama tüp bebek merkezleri devam ettiryor sen de 12. hafta sonuna kullan dedi. sonrasında demir hapları falan yazacakmış. crinone jeli şimdi bıraksam mı diye düşünüyorum beni çok rahatsız ediyor artık.

Canım ben 9. Haftamdayım bugün son crinone jel kullandım.ama sen doktorun bırak diyene kadar kullan istersen.benimde 29 temmuzda 2li taramam var inş hepimizin spnuçları güzel çıkar

Gözün aydın canım kalp sesini nasıl duydun nst ye bağladımı doktor.ben sadece ultrasonda gördüm kalp atışlarını:KK43:kız daha annenlere sölemedinmi nasıl duruyon helal olsun valla:)

Gözün aydın canım kalp sesini nasıl duydun nst ye bağladımı doktor.ben sadece ultrasonda gördüm kalp atışlarını:KK43:kız daha annenlere sölemedinmi nasıl duruyon helal olsun valla:)

canim ben vaginal ultrasonla duydum ilk basta doktor dinletmek istemedi sadece bak kalbi atiyor gozukuyor dedi ben dedim duymam mumkunmu oyle dinletti..
canim annemlere daha soylemedim cunku doktorum dusuk yapma ihtimalimin biraz yuksek demisti 12. haftadan sonra azaliyo demisti bende 12.haftayi bekliyorum yoksa Allah korusun bisey olursa daha cok uzulurler o yuzden bekliyom canim annem her telefonda agliyor olmeden senin bir yavrun oldugunu gorsem deyip duruyo :KK43:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..

Son düzenleme:
canim ben vaginal ultrasonla duydum ilk basta doktor dinletmek istemedi ben sadece bak kalbi atiyor gozukuyor dedi ben dedim duymam mumkunmu oyle dinletti..
canim annemlere daha soylemedim cunku doktorum dusuk yapma ihtimalin biraz yuksek demisti 12. haftadan sonra azaliyo demisti bende 12.haftayi bekliyorum yoksa Allah korusun bisey olursa daha cok uzulurler o yuzden bekliyom canim annem her telefonda agliyor olmeden senin bir yavrun oldugunu gorsem deyip duruyo :KK43:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..

Amin canım her isteyen yaşasın bu duyguyu.kızlar bide biraz özel olacak ama bişey sormak istiyorum.cinselliğiniz ne durumda eşinizle:)yaşıyomusunuz yoksa yasakmı

X