Amin canım her isteyen yaşasın bu duyguyu.kızlar bide biraz özel olacak ama bişey sormak istiyorum.cinselliğiniz ne durumda eşinizle:)yaşıyomusunuz yoksa yasakmı
canim benim bildigim kesinlikle yasak degil ama ilk uc ay biraz dikkatli olmak gerekiyormus ben korkumdan tarnsferden sonra ilk biray bisey yoktu ama sonra doktorum korkmani gerektericek bisey yok dedi hatta yaparsaniz stresiniz azalir dedi :) birde ben hollandada yasadigim icin bu konudan oyle rahat bahsediyorlarki sanki yemekten icmekten bahsediyorlar :) ozellikle soruyolar :)
hele son aylarda sik sik yapinki dogum kolay olsun diyolar :) ne alaka bilmem ama oyle diyolar..
günaydın kızlar... nasılsınız? ben o kadar çok yorgunum ki anlatamam. gece bacaklarımın ağrısından uykuya dalamadım bir türlü. bu yorgunluk geçmedi hala.
mirjam bebeğinin kalp atımını duymuşsun canım. tebrik ediyorum. bu kadar stersin üzerine kalp atımını duymak mucize gibi geliyor. Rabbim evlat hasreti çeken herkese bu duyguyu yaşatsın inş.
jelibon ben de cinselliği merak ediyordum ama bir türlü doktoruma soramamıştım. bizde korktuğumuz için cesaret edemedik. eşim sevinecek:)
Amin canım her isteyen yaşasın bu duyguyu.kızlar bide biraz özel olacak ama bişey sormak istiyorum.cinselliğiniz ne durumda eşinizle:)yaşıyomusunuz yoksa yasakmı
bize yasak canım
Bıze de yasak kızlar.bız dr.a sormadan o söyledi,cınsellıgı önermıyoruz dıye.bız de zor bulduk kolay kaybetmıyelım dıye her seye ara verdık.napalım
Bebişler iyi olsunda sabrederiz kızlar napalım
Kızlar bebeklerinize neler almayı düşünüyosunuz kıyafet olarak.çoo fazla alma diyo herkes.pijama takımları ve bol bol zıbın almayı düşünüyorum ben.çorap eldiven bere zaten alıncak
Kızlar bebeklerinize neler almayı düşünüyosunuz kıyafet olarak.çoo fazla alma diyo herkes.pijama takımları ve bol bol zıbın almayı düşünüyorum ben.çorap eldiven bere zaten alıncak
valla ben çok korkuyordum kaybederim bebişleri bir şey almayayım diye bi gün eeeeh dedim bu korkuyla nereye kadar deyip alttan çıtçıtlı body ve çorap aldım. oh ne rahatladım. kaygım çok azaldı. bi ara aldıklarımı paylaşırım
Güzel günlerde giysin inş:)bende doldurdum şimdiden:)gerçi ben taa hamile kalmadan almıştım:)
Arkadaslar cok sukur yavrumun kalp atisini duydumgayet iyiymis ve tahminimizden buyukmus :) ben 7+3 sannediyordum yavrum 7+6 ymis dunden beri gozumun onunden gitmiyor kalp atisinin gorunusu ve sesi ne kadar guzel bir duyguymus kendimi tutamayip agladim :) Rabbim su mubarek gunde evlat hasreti ceken herkese bu duyguyu yasatsin INSALLAH ben 5 yil ugrastim bu gunleri gormek icin Mevlam dusmanima bile ugrastirmadan hayirlisiyle hemen nasip etsin..
esimin ailesine soyledik insallah bayramin ikinci gunu yine randevum var hersey yolundaysa yine o zamanda benim ailemi arayip soyleyecez :)
canım cinsiyet konusunda bir şey hissediyor musun? bana nedense bir kız bir erkek gibi geliyor
Bilmiyorum valla canım.ama sanki ikisinin cinsiyetide aynı olacak gibi geliyo.ama gönlümden gecen ya iki kız yada bir kız bir oğlan:)
Allah gönlünüze göre versin canım...