Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Evet canım aynı tedaviyi vermiş, zaten aynı merkez bizimkisi ya.. Ben yine dayanamadım gittim acile kadın doğumcu vardı nöbetçi şansıma, ultrason çektirdim çok şükür sorun görmedi, şimdilik her şey yolunda ama bu ara kendinizi çok yormayın riskli zamanlar dedi. O da aynı iğneyi önerdi, bir daha da kanama olmadı Allahtan dün geceden beri, inşallah daha da olmaz... Teşekkürler destekleriniz için arkadaşlar, benzer şeyler yaşadığımızı duymak insana iyi geliyor...Hepimizin melekleri Allaha emanet

nil Rabbim inş en kısa zamanda hayırlı, sağlıklı evlat nasip eder sana, inş bu son negatif sonucundur. herşey gönlünce olsun.

incito tebrik ediyorum seni canım. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş.

canım benim çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. inş en kısa zamnda tedaviye gerek kalmadan hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın. Rabbim isteyen herkese anne olmayı yaşatsın inş.

sağol canm ne demek..amin cümlemizinkini tamamına erdirsin. sen nasılsın?

ben uzun süre ağır bulantı kusma geçirdim. bir ara sürekli serum takılıyordu. geçtiğimiz hafta biraz hafiledi derken bugün yine felaketti valla. ama hamdolsun bebekler iyi yaaa. bunları çekebilmek için çok uğraştım

Günaydınnnnnnnn herkesee..

güzel bi hafta olması dileğiyleeeee

bu çiçekler sizlereeeeeee

Arkadaşlar adet günüme yaklaşık 1 hafta kala beyaz akıntı (Süt kesiği gibi) oldum. Adet günümden bir gün önce ise süt kıvamında sıvı akıntı oldum. Normalde ayın 5 yada 6'sı gibi adet olmam gerekiyordu olmadım ama bazen sağ, bazen sol yumurtalığım bazende belim ağrıdı. Yani bildiğiniz adet belirtileri. Ayın 5'inde idrar testi yaptırdım negatif çıktı. Sizce ne olabilir arkadaşlar?

canım test tarihin ne zamandı? idrar testine güvenme. sanki erken yapmışsın gibi. normalde böyle akıntın oluyor mu? adet belirtileri oluyor zaten. ben de hep adet olmuşum gibi koştum tuvalete. bacak ağrıları bel ağrısı akıntı kasıklarımda karnımda ağrı. yalnız aldığımız ilaçların etkileriymiş zaten. bu yaşadıkların normal canım. adet olmazsın. test tarihini merak ettim. söylesene

Allah sabır versin canım benim. Allah en kısa zamanda acısını dindirecek evlatlarla mujdelesin seni. Veren de alan da Allah. Ne desek boş ve anlamsız biliyorum.

canımın içi Allah razı olsun.Sizin evlatlarınızı size bağışlasın.

Olmadi kizlar 3.negatifimi aldim.Internetim yoktu haber veremedim.Insa allah sizler bebelerini saglikla kucaginiza alirsiniz.Allaha emanet olun...

Canım Allah sabır versin.Bu duyguların tesellisi yokmuş ben onu anladım.pozitif almak da değiştirmiyor bazı sonuçları.Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Canımsın çok sağol.ne güzel yazmışsın.Ben de memlekette olduğum için daha dik durmaya çalışıyorum.Ben annemle babamın yanında ağlamak istemiyorum. Rabbim en iyisini bilir deyip çekildim ama elimde olmayan gelgitlerim oluyor.Allaha şükür inançlı insanlarız.Dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. İnsan çok aciz bir varlık. Allah sizinkileri bağışlasın inşallah. Sen kendine dikkat et olur mu

Canım ben tüp bebek tedavisine henüz başlamadım. Normalde ayın 5-6'sı gibi adet olmam lazımdı. Ama bu ay özellikle adetime 1 hafta yumurtalıklarımda ağrılar oldu. Bazende belimde tabi. Ya normalde yumurtlama döneminden hemen sonra (yani adet periyodunun ortalarında) döllenmemiş yumurta olduğunu düşündüğüm beyaz akıntı oluyordu. Ama şimdi adetime 1 hafta kala bu akıntı oldu. Adet günümden 1 gün önce süt gibi akıntı oldu. Ben bugünde normal idrar testi yaptırdım. Yine negatif. Nedenini anlamadım...

sagol canim benim evet Mevlam en iyisini bilir canim bundada mutlaka bir hayir vardir Rabbim gonlune gore versin en kisa zamanda yuzunu guldursun insallah..

benim sag kasigimda batma hissi var bu normalmi? bazen geciyo bazen siddetli oluyor ozellikle ayakta yururken felan cok oluyo..

Canım bugün başka bir forumda bende aynı soruyu sordum.. Aynen benim de sağ kasığıma oluyor batmayla ağrı arası..

evet canim gercektende oyle batmayla agri arasi bisey peki o forumda cevap yazan oldumu? birda ben bugun bisikletle pazara gittim bisikleti biraktigim yer biraz uzakti tasidigim seylerde biraz agirdi cok korkuyorum bisey olacak diye..

benim sag kasigimda batma hissi var bu normalmi? bazen geciyo bazen siddetli oluyor ozellikle ayakta yururken felan cok oluyo..

canım bu bastma hissi normal. bende de çok oluyr. bir ara kesildi tekrar başladı. dün gece ve sabah ağrı şeklini aldı. ayakta çok durma dinlen. ama bunlar olumlu belirtiler.

evet canim gercektende oyle batmayla agri arasi bisey peki o forumda cevap yazan oldumu? birda ben bugun bisikletle pazara gittim bisikleti biraktigim yer biraz uzakti tasidigim seylerde biraz agirdi cok korkuyorum bisey olacak diye..

ben hiç dikkat edemediğim için Allah'ın izniyle bişey olmaz. ben de markete gidiyorum alışverişi yapıp eve taşıyorum. bence çok takılma bunlara. ben biraz rahatım diye mi ama çok muhafaza edemeiyorum kendimi. pozitif düşünnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…