Canım gitmen bir şeyi degistirmez p.tesi gitmdn daha iyi kanamanın üstünden zaman geçince bebeklerin sağlığı daha net anlaşılıyor. Doktorum da cronine jel yerine 5 gün progenex iğne verdi corazprini de kestirdi. Şimdi tekrar başladım. Her şey yolunda çok şükür. Korkma canım çoğumuzun oldu kanaması. Allah şifa versin.
sağol canm ne demek..amin cümlemizinkini tamamına erdirsin. sen nasılsın?
günaydın kızlaaaaar
Arkadaşlar adet günüme yaklaşık 1 hafta kala beyaz akıntı (Süt kesiği gibi) oldum. Adet günümden bir gün önce ise süt kıvamında sıvı akıntı oldum. Normalde ayın 5 yada 6'sı gibi adet olmam gerekiyordu olmadım ama bazen sağ, bazen sol yumurtalığım bazende belim ağrıdı. Yani bildiğiniz adet belirtileri. Ayın 5'inde idrar testi yaptırdım negatif çıktı. Sizce ne olabilir arkadaşlar?
Allah sabır versin canım benim. Allah en kısa zamanda acısını dindirecek evlatlarla mujdelesin seni. Veren de alan da Allah. Ne desek boş ve anlamsız biliyorum.
Olmadi kizlar 3.negatifimi aldim.Internetim yoktu haber veremedim.Insa allah sizler bebelerini saglikla kucaginiza alirsiniz.Allaha emanet olun...
Canim bugun nasilsin ? biraz toparlanabildinmi? ben yaklasik 5 yildir ugrasiyodum ve her negatif sonuc aldigimda her kotu haber aldigimda abdest alip seccadeyi serip herkesten gizli uturup icimden geldigi gibi hem dua eder hemde aglardim icimi rahatlatirdim ve inanki oyle yaptigimda daha cabuk toparlanirdim esimin ailesi cok dindar onlara kalsa aglasam Allahin zoruna gidermis ilk zamanlar korkuyodum aglamaya sonra piskolojim bozuldu bir suru tedavi gormustum sende icinden geldigi gibi davran canim
Allahim sabir versin inanki cok uzuldum aksam aglama kirizine girdim acini icimde hissettim canim Rabbim en kisa zamanda evlatlarla mujdelesin seni dualarim seninle Rabbim evlat hasreti ceken herkese hayirli vede saglikli evlatlar versin INSALLAH..
canım test tarihin ne zamandı? idrar testine güvenme. sanki erken yapmışsın gibi. normalde böyle akıntın oluyor mu? adet belirtileri oluyor zaten. ben de hep adet olmuşum gibi koştum tuvalete. bacak ağrıları bel ağrısı akıntı kasıklarımda karnımda ağrı. yalnız aldığımız ilaçların etkileriymiş zaten. bu yaşadıkların normal canım. adet olmazsın. test tarihini merak ettim. söylesene
Canımsın çok sağol.ne güzel yazmışsın.Ben de memlekette olduğum için daha dik durmaya çalışıyorum.Ben annemle babamın yanında ağlamak istemiyorum. Rabbim en iyisini bilir deyip çekildim ama elimde olmayan gelgitlerim oluyor.Allaha şükür inançlı insanlarız.Dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. İnsan çok aciz bir varlık. Allah sizinkileri bağışlasın inşallah. Sen kendine dikkat et olur mu
benim sag kasigimda batma hissi var bu normalmi? bazen geciyo bazen siddetli oluyor ozellikle ayakta yururken felan cok oluyo..
Canım bugün başka bir forumda bende aynı soruyu sordum.. Aynen benim de sağ kasığıma oluyor batmayla ağrı arası..
benim sag kasigimda batma hissi var bu normalmi? bazen geciyo bazen siddetli oluyor ozellikle ayakta yururken felan cok oluyo..
evet canim gercektende oyle batmayla agri arasi bisey peki o forumda cevap yazan oldumu? birda ben bugun bisikletle pazara gittim bisikleti biraktigim yer biraz uzakti tasidigim seylerde biraz agirdi cok korkuyorum bisey olacak diye..