Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

günaydın kızlarrrrrrrrr, evet ya güzel haberler alaım topikte ama daha çok erken sanırım, çoğu arkadaşımızın nisan ortasında başlıyor, 2-3 arkadaşımız var tedaviye başlayan biz başladığımızda inşallah listede onların isismlerinin yanında hoplayıp zıplayan bebekler olur, dün mart topiğinde 2 arkadaş negatif sonuç aldı o kadar üzüldüm ki tüm gün ruh gibi dolaştım evde, insan etkileniyor ve aynı durumda olduğu için empati kuruyor, Rabbim çok aratmadan versin o arkadaşlarımıza da inşallahhhhhhhhhhhh

selam kızlar 4 tüp bebek denemesinden sonra 1 kere de istanbul acıbadem maslakta deneyeceğim ilaç vermişti doktor 3 ay kullanmam için onun bitmesini bekliyorum bakalım Allah hayırlısıyla hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah...

çok teşekkür ederim kızlar cevap yazdığınız için
tüp bebeğe geçmeden 1 ay daha aşılama deniyim diyorum...inşallah tutar, eğer tutmazsa sonrasında tüp bebek merkezlerini araştırıp, yaz için uygun bir zaman bulıyım kendime... Maddi olarak da zorlar bizi, azıcık daha birikim yapsam iyi olacak. Tümüyle özelde yaptırırım diye düşünüyorum çünkü.
Umarım hepimiz yakın zamanda anneliği tadarız

aynen menac, insan okudukça duydukça olumlu yada olumsuz sonuçları etkileniyor.. Bende Mayısta başlıyorum daha öncede yazmıştım ama sürekli foruma bakamıyorum ben sizler gibi sizler süpersiniz yaa valla enerjilerinize hasta oluyorum bilesiniz kızlar :)))

selam arkadaşlar,dün gece rüyamda eşim kız ismi bulmaya çalışıyodu,Allah hayırlara çıkarsın, inşallah rüyam gerçek olur..

ateş basması mıinşallahhhh sen de tedavi beklerken kendiliğinden hamile kalmışsındır canım, evde bir test yap bakalım, dualarım seninle

canım hamile iken ateş başması olurmu ki ben yumurta rezervim az ve fsh yüksek menepoza mı giriyorum acaba diye düşünmüştüm yaşım burada 33 ama dr daha önce olabilir demişti keşke senin dediğin gibi hamile olsamm :26:

Bak fsh yüksekse ondan da olabilir. İnşallah bebektendir canım. ..

kızlarr yrdmmm bugun aradım merkezı embrıyonum 3.cu gunde 6 hucrelı ıyımı kotumu

kızlarr yrdmmm bugun aradım merkezı embrıyonum 3.cu gunde 6 hucrelı ıyımı kotumu

bu konuda bir bilgim yok , embriyologa sormadın mı canım ya burda 3.gün transferi yapan arkadaşlarrrr sizinki kaç hücreliydiiii???

cnm görünüyo hafif pempe çizgiiii

aslında fotoda belli değil ama var baya pembe çizgi neyse şimdi belki duymuşsunuzdur ama yine de uyarayım bebetime marka gebelik testi yalancı pozitif çıkarıyor böyle, sakın yapmayın bu benim bugünkü testim, 5.idrarda yaptım, yani günün ilk idrarı değil, ne zaman yapsam bu testten mutlu hissediyorum yawyalandan da olsa hamile gibi hissettiriyor

Son düzenleme:

canım bende bu markadan almıştım 1 -2 kez denemiştim benimkinde yalan da çıkmadı tek çizgi çıktı:) eee ozaman hangi marka almak lazım?

valla bu markayı alma da hangisini alırsan al, bu markayla ilgili topik bile açılmıştı, hemen hemen herkeste hatalı pozitif veriyor, gerçi kimyasal gebeliğimi de bu testle öğrenmiştim transferin 7.gününde ama yine de güven vermiyor canım ya, 17 gün önce burda ortalığı birbirine kattım hamileyim diye meğer yumurtlamada artan lh'yi de gebelik gibi algılıyormuş bu test

menaccım madem biliyosun neden alıp yaptın o zaman anlamadım valla :))

menaccım madem biliyosun neden alıp yaptın o zaman anlamadım valla :))

mutlu hissetmek için valla bebe diye diye kafayı yedim herhaldeee nesliiiii nasılsın canım ya, her şey yolunda mıözlettin kendini

mutlu hissetmek için valla bebe diye diye kafayı yedim herhaldeee nesliiiii nasılsın canım ya, her şey yolunda mıözlettin kendini

iyi diyelim iyi olsun be canım evdeyim işte bi değişikli yok. havalardan mı ne canım sıkkın, halsizim bi tuhafım ama forumu okudukça kendime geliyorum çok eğlencelisiniz valla yaaa :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…