Günaydın arkadaşımmTopik daha tam atağa geçmedi
Güzel haberlerimizi veririz inş.hep beraber.
Selam hosgeldin canim.Tedaviye adet doneminde gidersin gerisine doktorunla birlikte karar verirsiniz.Daha yolun basindasin Boyle olumsuz dusunme...Bak ben 6yil olacak bu Eylulde evleneli.6 yildir ugrasiriyorum Uzuldum ama hic pes etmedim.2 negatifim var.Bu forumda Ankara dan Hulusi Bey ve Prof.Recai Pabuccu adini duydum ikisiylede gorus hangisi icine sinerse canim.Sen karar ver...Hayirlisi olur insallah...
canım şimdiden git görüş, 6 ay öncesinden mayıs kararı alan da var yani, yazın yapmak istediğini söyle önceden testlerin yapılır, sen de doktorunu tanımış ve için rahat bir şekilde başlarsın, ben ilk denemem de nisanda görüştüm doktorla; ağustosta yaptım mesela
günaydın kızlarrrrrrrrr, evet ya güzel haberler alaım topikte ama daha çok erken sanırım, çoğu arkadaşımızın nisan ortasında başlıyor, 2-3 arkadaşımız var tedaviye başlayan biz başladığımızda inşallah listede onların isismlerinin yanında hoplayıp zıplayan bebekler olur, dün mart topiğinde 2 arkadaş negatif sonuç aldı o kadar üzüldüm ki tüm gün ruh gibi dolaştım evde, insan etkileniyor ve aynı durumda olduğu için empati kuruyor, Rabbim çok aratmadan versin o arkadaşlarımıza da inşallahhhhhhhhhhhh
ateş basması mıinşallahhhh sen de tedavi beklerken kendiliğinden hamile kalmışsındır canım, evde bir test yap bakalım, dualarım seninle
canım hamile iken ateş başması olurmu ki ben yumurta rezervim az ve fsh yüksek menepoza mı giriyorum acaba diye düşünmüştüm yaşım burada 33 ama dr daha önce olabilir demişti keşke senin dediğin gibi hamile olsamm :26:
kızlarr yrdmmm bugun aradım merkezı embrıyonum 3.cu gunde 6 hucrelı ıyımı kotumu
cnm görünüyo hafif pempe çizgiiii
aslında fotoda belli değil ama var baya pembe çizgineyse şimdi belki duymuşsunuzdur ama yine de uyarayım bebetime marka gebelik testi yalancı pozitif çıkarıyor böyle, sakın yapmayın bu benim bugünkü testim, 5.idrarda yaptım, yani günün ilk idrarı değil, ne zaman yapsam bu testten mutlu hissediyorum yaw yalandan da olsa hamile gibi hissettiriyor
valla bu markayı alma da hangisini alırsan al, bu markayla ilgili topik bile açılmıştı, hemen hemen herkeste hatalı pozitif veriyor, gerçi kimyasal gebeliğimi de bu testle öğrenmiştim transferin 7.gününde ama yine de güven vermiyor canım ya, 17 gün önce burda ortalığı birbirine kattım hamileyim diye meğer yumurtlamada artan lh'yi de gebelik gibi algılıyormuş bu test
menaccım madem biliyosun neden alıp yaptın o zaman anlamadım valla :))
mutlu hissetmek içinvalla bebe diye diye kafayı yedim herhaldeee nesliiiii nasılsın canım ya, her şey yolunda mıözlettin kendini