Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Aynen bende ayni seyi aklimdan gecirdim:)))sen kendi durumunu anlarsin ama belkide gitmislerdir.Canim gec olsun guc olmasin.sonu iyi olsunda...Ha nisan...Ha Mayis ne farkeder dimi...Bende saglik sigortasinda Tedavi icin onay evragi bekliyorum eger Ayin 14 une kadar gelirse bende bu ay baslayabilicem...bakalim kismet

hayırlısı olsun canım bizim için, sonuçta elimizde olan bir şey yok, o yüzden sıkıntı yapmaya da gerek yok:KK19:

herkeze slm moralım cok bozuk 4 tane yumurtadan sadece 1 tanesı dollendı bende 5.cı gunune bekletılmesını rıca ettım sagolsun dr kırmadı benı yasım 39 umut gıttıkce azalıyor:KK43:(

herkeze slm moralım cok bozuk 4 tane yumurtadan sadece 1 tanesı dollendı bende 5.cı gunune bekletılmesını rıca ettım sagolsun dr kırmadı benı yasım 39 umut gıttıkce azalıyor:KK43:(

inş. bir yumurtana can gelirde transfer aşamasına kadar gidersin cnm..benimde 2-3 tn yumurta toplanıyor ama döllenme hiç gerçekleşmiyor.yaşım 32 sen kendini şanslı gör diye yazıyorum yaşım 30 kende aynıydı yine aynı..hakkınızdan hayırlısı olsun.senin yerinde olsam tansfer ettirrirdim orda gelişceğine karnımda gelişsin derdim en azından o duyguyu yaşamak isterdim.12 günlük bekleme sürecini..

Canım can vere allah onunla da verir. Benim arkadaşımın yumurtalari kof çıkıyordu tek embriyosu oluştu 3 gun transfer oldu simdi oglu iki buçuk yaşında ama besinci gune gidip riske atmasaydin keşke. Yine de hislerine güven

Merhaba bnide eklermisiniz listeye ilk denemem olucak insallh esimin spermleri 3milyon yni cok az cok heyecnliyim 23yasindayim

Merhaba canim tedavin hayirli olsun kucagin bebisle dolsun...Bak hemen ust tarafta Menac arkadasim tedavinin asamalarini anlatmis...orasini oku canim.sormak istegin baska bisey olursa yardimci olmaya calisiriz...

canim sagol cevapladigin icin ama o asamalari biliyorum 1 kez denedim cünki Burda ben sadece ne gibi tahliller yapiyorlar onlari ögrenmek istiyorumm cok fazla vaktim yok onlari burdan getirmeyi düsünüyorum Almanyadan ..

Merhaba bnide eklermisiniz listeye ilk denemem olucak insallh esimin spermleri 3milyon yni cok az cok heyecnliyim 23yasindayim

Tedavin hayırlı olur inşallah canım ,bende senin gibi çok heyecanlıyım şu tedavi bir başlasa diye gün sayıyorum.Allah sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah..

Kizlar türkiyede yasa tek embriyomu ?? iki üc koyan yer yokmu ya yasim 26 oofff.. :KK43:(

Son düzenleme:
biz de heyecanla dönmeni bekleyeceğiz canım, inşallahhh bol ve kaliteli yumurtan olmuştur:KK16:
Canim hadi güzel haberlerle gel insaallah...
Benim 5 te randevum var bende gidicem ucan fasulye adetin 4 günü çagırmıstı bakalım ya alah bismillah deyip koları sıvıyoz bugun :) :KK1: Güzel sonuclar alırsın inşalah canım..

Sağolun kızlar, yeni girdik eve. Sinir oldum.Acıbademın devletle yaptığı bır kampanya var duymuşsunuzdur, yeşil kartı olan veya asgarı ucretten düşük maaşı olanlara tüp bebek bedava.
Biz de iyi hizmet alacagız dıye acıbademı sectık, bugun paramızla rezil olduk. Kampanyalı hastaların gelmesıyle bir yoğunluk olmuş.4'teki randevumuza 5'ten sonra girebıldık. Herkes evlat arıyor, onlara da hak verılmış tabı kı haklılar.Tedavı olacaklar. Ben hastanenın plansızlıgına kızdım. Doktordan cıkar cıkmaz şikayet için halkla ilişkiler müdürüne gittik eşimle. Bi hemşire verilmiş kadın yetişemıyor, bir görevlı var telefon basında yerınden kımıldayamıyor. Eşim bi program yapılmalı böyle olmaz, görevli kişi sayısını arttırın dedı. Şikayetımızı ilettık. Çalışan sayısını arttırsınlar. Yoksa ben her gidiş dönüşte sinir olup dönerım. Böyle olmamalı.
Neyse benım E2 cıkmış 1675'e. Doktor sınırda dedi. Sizce nasıl yüksek degıl mı? Hemşire de normal dedı, ne bıleyım :KK43:( 10dan fazla yumurtam var. ÇArşamba kontorle kadar 20ye yaklaşacak dedı doktorum. Bugun 112, yarın 87'lik vuruyorum.
Bir de çatlama engelleyıcı iğneye de başladım bugun yarın onu da vuracagım.
Çarşamba kontrolümüz var yine.
Hormon sevıyem sorun ya :KK43:(( Daha da yukselırse planlarımız değişebilir dedı dr. üzüldüm:KK43:((

canim sagol cevapladigin icin ama o asamalari biliyorum 1 kez denedim cünki Burda ben sadece ne gibi tahliller yapiyorlar onlari ögrenmek istiyorumm cok fazla vaktim yok onlari burdan getirmeyi düsünüyorum Almanyadan ..

Canim bende Almanyadayim Stuttgartta.Iki kez burda denedim.Gecen sene Turkiyede iki hastane ile on gorusme yaptim.Once bir rahim filmi istediler.Almanyada ki dosyani soruyorlar.Negatif denemen varsa Genetik test,Hemogram,Tsh....Esin ve senin icin HCV...HBSAG....HIV...TESTI .Ben Stuttgartta sordum Rahim filmi burda yasakmis.Histeroskopi yada Laporoskopi yapiyorlar..

Sağolun kızlar, yeni girdik eve. Sinir oldum.Acıbademın devletle yaptığı bır kampanya var duymuşsunuzdur, yeşil kartı olan veya asgarı ucretten düşük maaşı olanlara tüp bebek bedava.
Biz de iyi hizmet alacagız dıye acıbademı sectık, bugun paramızla rezil olduk. Kampanyalı hastaların gelmesıyle bir yoğunluk olmuş.4'teki randevumuza 5'ten sonra girebıldık. Herkes evlat arıyor, onlara da hak verılmış tabı kı haklılar.Tedavı olacaklar. Ben hastanenın plansızlıgına kızdım. Doktordan cıkar cıkmaz şikayet için halkla ilişkiler müdürüne gittik eşimle. Bi hemşire verilmiş kadın yetişemıyor, bir görevlı var telefon basında yerınden kımıldayamıyor. Eşim bi program yapılmalı böyle olmaz, görevli kişi sayısını arttırın dedı. Şikayetımızı ilettık. Çalışan sayısını arttırsınlar. Yoksa ben her gidiş dönüşte sinir olup dönerım. Böyle olmamalı.
Neyse benım E2 cıkmış 1675'e. Doktor sınırda dedi. Sizce nasıl yüksek degıl mı? Hemşire de normal dedı, ne bıleyım :KK43:( 10dan fazla yumurtam var. ÇArşamba kontorle kadar 20ye yaklaşacak dedı doktorum. Bugun 112, yarın 87'lik vuruyorum.
Bir de çatlama engelleyıcı iğneye de başladım bugun yarın onu da vuracagım.
Çarşamba kontrolümüz var yine.
Hormon sevıyem sorun ya :KK43:(( Daha da yukselırse planlarımız değişebilir dedı dr. üzüldüm:KK43:((

Üzülme bebeğim e2 düşünce transferi yapabiliriz dedi yani. E olsun canım kaliteli embriyolarin olsun da sıkma canını sen her serde bir hayır vardır. Beklemekten ben de nefret ederim çok iyi anlıyorum seni

Üzülme bebeğim e2 düşünce transferi yapabiliriz dedi yani. E olsun canım kaliteli embriyolarin olsun da sıkma canını sen her serde bir hayır vardır. Beklemekten ben de nefret ederim çok iyi anlıyorum seni

Şuan yapamayız demedı zaten canım, bekledıgınden yuksek cıktı sanırım. Ama riskli değilmiş daha. Çıkmasın dıye de dozu azalttı, inş. düşer. ÇArşamba bellı olur muhtemelen.

Şuan yapamayız demedı zaten canım, bekledıgınden yuksek cıktı sanırım. Ama riskli değilmiş daha. Çıkmasın dıye de dozu azalttı, inş. düşer. ÇArşamba bellı olur muhtemelen.

Insallah her sey yolunda gider. Hayirlisi ile Transferini olursun canim.

Gunaydin kizlar...Bugun sabah erkenden uyandim ..Bizin topikte hamile haberi gormek istiyorum artik...Allahim hayirlisiyla bizlerede nasip et... Bana ve benim gibi evlat hasreti ceken butun kardeslerime ...

Gunaydin kizlar...Bugun sabah erkenden uyandim ..Bizin topikte hamile haberi gormek istiyorum artik...Allahim hayirlisiyla bizlerede nasip et... Bana ve benim gibi evlat hasreti ceken butun kardeslerime ...

Günaydın arkadaşımm :KK16: Topik daha tam atağa geçmedi :KK1:
Güzel haberlerimizi veririz inş.hep beraber.

Allahümme a'tinâ sıhhaten ve âfiyeten ve saâdeten ve rifkan ve EVLÂDEN SÂLİHAN ve ilmen nâfiân ve rizkan vâsian ve amelen makbûlâ,yâ erhame'r-rahimin.....Allahım!Bize saglik ve afiyet,mutluluk,tatlılık ve güzellik ver, hayırlı evlatlar nasibeyle.Ya Rabbi! Bize faydalı ilim, bol rızık ve makbul ameller ver, "EY MERHAMETLİLERİN MERHAMETLİSİ OLAN ALLAHIM"

X