Sağolun kızlar, yeni girdik eve. Sinir oldum.Acıbademın devletle yaptığı bır kampanya var duymuşsunuzdur, yeşil kartı olan veya asgarı ucretten düşük maaşı olanlara tüp bebek bedava.
Biz de iyi hizmet alacagız dıye acıbademı sectık, bugun paramızla rezil olduk. Kampanyalı hastaların gelmesıyle bir yoğunluk olmuş.4'teki randevumuza 5'ten sonra girebıldık. Herkes evlat arıyor, onlara da hak verılmış tabı kı haklılar.Tedavı olacaklar. Ben hastanenın plansızlıgına kızdım. Doktordan cıkar cıkmaz şikayet için halkla ilişkiler müdürüne gittik eşimle. Bi hemşire verilmiş kadın yetişemıyor, bir görevlı var telefon basında yerınden kımıldayamıyor. Eşim bi program yapılmalı böyle olmaz, görevli kişi sayısını arttırın dedı. Şikayetımızı ilettık. Çalışan sayısını arttırsınlar. Yoksa ben her gidiş dönüşte sinir olup dönerım. Böyle olmamalı.
Neyse benım E2 cıkmış 1675'e. Doktor sınırda dedi. Sizce nasıl yüksek degıl mı? Hemşire de normal dedı, ne bıleyım
( 10dan fazla yumurtam var. ÇArşamba kontorle kadar 20ye yaklaşacak dedı doktorum. Bugun 112, yarın 87'lik vuruyorum.
Bir de çatlama engelleyıcı iğneye de başladım bugun yarın onu da vuracagım.
Çarşamba kontrolümüz var yine.
Hormon sevıyem sorun ya
(( Daha da yukselırse planlarımız değişebilir dedı dr. üzüldüm
((