Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

güzel açıklaman için teşekkür ederim canım.o saman sabırsızlıkla hasta olmayı bekliyorum.daha 20-25 gün var ama olsun.kistten şüphe ediyorum çünkü sağ tarafım çok acıyo ama inşallah varsada adetle birlikte atarım.yumurta toplamasından sonraki gün işe devam edebilirim o saman.peki taransferden sonra sadece 1 hafta yatsam yeterlimi.çünkü daha fazla izin almakta zorlanabilirim.

Ateş basması falan ayyy canım bunlar belirtiler bi test yapsana bende merak ettim yaaa :))))

Bugun 4te randevum var, heyecanla beklıyorum. Yumurta gelişmiş mi ona bakacak doktorum. Çok fazlakrem renginde akıntım var,sanırım bir hareket var :))
Dönünce yine yazarım.

önemli değil canım, inşallahh hepimiz için güzel sonuçlar almak nasip o0lur, 1 hafta yeterli canım, test tarihine kadar yine de işteyken bile dikkatli olman lazım ama

Bugun 4te randevum var, heyecanla beklıyorum. Yumurta gelişmiş mi ona bakacak doktorum. Çok fazlakrem renginde akıntım var,sanırım bir hareket var :))
Dönünce yine yazarım.

biz de heyecanla dönmeni bekleyeceğiz canım, inşallahhh bol ve kaliteli yumurtan olmuştur

Dönünce yine yazarım.

Canim hadi güzel haberlerle gel insaallah...

referans aralıklarını aşmıyo hiç biri o degerlere göre normal :) aslında ama işte ben fasla kurcaladım Amh testi istemedi yasın cok genc iyi görünüo herşey dedi :) valla Bakalım hayırlısı rabbim şifa versin sanada umarım tsh istedign degerlere iner :)

Benim 5 te randevum var bende gidicem ucan fasulye adetin 4 günü çagırmıstı bakalım ya alah bismillah deyip koları sıvıyoz bugun :) Güzel sonuclar alırsın inşalah canım..

bende sizler gibi mayis ayinda tedaviye baslayacagim Almanyada yasiyorum ve türkiyeyi tercih edicem izmir kent hastanesini düsünüyorum ve sizden bir ricam var bilenler yaptirmis olanlar bana yardimci olabilirse sevinirim NE TÜR tahliller istiyorlar kan vs. gibi bana yazabilirseniz sevinirim simdiden sagolun

merhaba kızlaaar
bu kk olmasa herhalde kafayı yerdim
3 yıllık evliyim ve 1 yılı aşkın süreidr bebiş için uğraşıyoruz ama olmuyor. Bu ay aşılama denedik ama yine olmadı sanırım, bata 3-4 gün var ama bende hamileliğe yönelik hiiiç bişi yok. Herşey önceki aylarda olduğu gibi...
Neyse, yaşım da 28... çok oluruna bırakmak istemiyorum. Tahlillerimiz normal, rahim filmi çektirmiştim o da temiz. Yani sebepsiz infertilite gibi görünüyor, Bu bebek olayı fazlasıyla stres yaptığı için gitgide zorlaşıyor hamile kalmam. Hatta eşimle birlikte olmamıza bile yansıyor bu stres
Aşılamayı 1 kez daha dener miyim bilmiyorum. Tüp bebek yaptırsam diyorum. Çalıştığım için yıllık iznime denk gelse daha rahat edeceğim. O yüzden yazın başlarım diye düşünüyorum. Size sormak istediğim, tedaviye başlanacak aydan 1 önceki ay falan mı gitmek gerekiyor kontrole? Mayısta olacak tedaviniz için nisanda mı başladınız örneğin?
Bir de Ankarada olanlar var mı belki bana merkez önerebilirler?

Merhaba canim tedavin hayirli olsun kucagin bebisle dolsun...Bak hemen ust tarafta Menac arkadasim tedavinin asamalarini anlatmis...orasini oku canim.sormak istegin baska bisey olursa yardimci olmaya calisiriz...

Selam hosgeldin canim.Tedaviye adet doneminde gidersin gerisine doktorunla birlikte karar verirsiniz.Daha yolun basindasin Boyle olumsuz dusunme...Bak ben 6yil olacak bu Eylulde evleneli.6 yildir ugrasiriyorum Uzuldum ama hic pes etmedim.2 negatifim var.Bu forumda Ankara dan Hulusi Bey ve Prof.Recai Pabuccu adini duydum ikisiylede gorus hangisi icine sinerse canim.Sen karar ver...Hayirlisi olur insallah...

Haydi hayırlı olsun canım yapılması gereken testleri yazıyorum belki gelmeden önce yaptırırsın:HIV, HbsAg, Anti-HCV, Kan grubu, Rubella IgG, aPTT, Tam kan; FSH, LH, E2 (adetin 2. veya 3. günü), TSH, PRL, Gerekirse DHEAS, Total-Testosteron

canım şimdiden git görüş, 6 ay öncesinden mayıs kararı alan da var yani, yazın yapmak istediğini söyle önceden testlerin yapılır, sen de doktorunu tanımış ve için rahat bir şekilde başlarsın, ben ilk denemem de nisanda görüştüm doktorla; ağustosta yaptım mesela

Nasilsin dünürüm?Varmi bi degisiklik....

Nasilsin dünürüm?Varmi bi degisiklik....

ahahaha kalp kalbe karşıdır dünürüm ya, iyidir valla dün hapım bitti 4-5 gün içinde adet olurum, sonra bir bakacağız kistlerim duruyor mu diye, eğer duruyorlarsa doğum konntrol hapı kullanacağım mayısa kadar, sonra gitmişlerse başlayacağız mayısta, eğere bu ay giderse de kistler bu ay başlıyoruz canım, ama ben hala durduklarına eminim tatlım

Menaccc im bende senin msjini görmeden ayni anda sana yazmisim:)))Iyiyim canim ne olsun. Esime yemek hazirladim o yedi tekrar ise gitti.Sofra ortada kaldirmaya useniyorum...

Menaccc im bende senin msjini görmeden ayni anda sana yazmisim:)))Iyiyim canim ne olsun. Esime yemek hazirladim o yedi tekrar ise gitti.Sofra ortada kaldirmaya useniyorum...

tıpkı ben ya, dünürümle ne çok ortak noktamız var

Aynen bende ayni seyi aklimdan gecirdim:)))sen kendi durumunu anlarsin ama belkide gitmislerdir.Canim gec olsun guc olmasin.sonu iyi olsunda...Ha nisan...Ha Mayis ne farkeder dimi...Bende saglik sigortasinda Tedavi icin onay evragi bekliyorum eger Ayin 14 une kadar gelirse bende bu ay baslayabilicem...bakalim kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…