adetinin 2.günü doktora gidiyorsun kist falan yoksa, durumuna göre iğnelere başlıyorsun mesela pko varsa daha az doz kullanılıyor yumurta rezervi azsa daha çok bu iğneler küçük ve can acıtmayan iğneler kendin bile yapabiliyorsun göbekten yapılıyor, 3-4 günde bir kontrole gidiyorsun yumurtalar belli bir olgunluğa gelince hem çatlatma iğnesi hem de içinin boşalmaması için iğne yapıyorsun çatlatma iğnesinin 36.saatinde anestezi ile uyutuluyorsun yumurtalar toplanıyor aynı anda eşin de sperm veriyor ve bunlar labaratuar ortamında birleştiriliyor yumurtan çok ve kaliteli ise 5.gün az ise 2. veya 3.gün embriyosu olarak raahme yerleştiriliyor, bu arada yumurta toplama işlemi ağrızsız bir işlem uyandıktan sonra ağrın olmuyor, umarım yardımcı olabilmişimdir
günaydınlar epeydir giremiyordum forma bu gün ilk iş başladım yazmaya rabbim burda isteyen herkese çifter çifter çocuk nasip etsin kızlar ben adet olmadım normalde gününde olurdum bir problemmi var çünkü çok terliyorum ateş basıyoo dr da adet bittikten sonra gideyim diyordum şaştım şimdii
güzel açıklaman için teşekkür ederim canım.o saman sabırsızlıkla hasta olmayı bekliyorum.daha 20-25 gün var ama olsun.kistten şüphe ediyorum çünkü sağ tarafım çok acıyo ama inşallah varsada adetle birlikte atarım.yumurta toplamasından sonraki gün işe devam edebilirim o saman.peki taransferden sonra sadece 1 hafta yatsam yeterlimi.çünkü daha fazla izin almakta zorlanabilirim.
Bugun 4te randevum var, heyecanla beklıyorum. Yumurta gelişmiş mi ona bakacak doktorum. Çok fazlakrem renginde akıntım var,sanırım bir hareket var :))
Dönünce yine yazarım.
Bugun 4te randevum var, heyecanla beklıyorum. Yumurta gelişmiş mi ona bakacak doktorum. Çok fazlakrem renginde akıntım var,sanırım bir hareket var :))
Dönünce yine yazarım.
hoşbuldum canım sağolasın
sağolasın âmin hepimiz için hayırlı olsun. Rabbim bu bulup kaybetmeyi hiçbirimize yaşatmasın
âmin canım. Evet ekleyebilirsin sana zahmet. Bilgilerim: Yaş 25 oldumSebepsiz infertilite. Kayseri tüp bebek merkezi. 1 aşılama 1 tüp bebek denedik mayıs'ta allah nasip ederse 2. Denemem olacak. Bütün arkadaşlarıma başarılar dilerim
Hoşbuldum canım. âmin rabbim bütün bu yolda ilerleyen bunca zorluğu çeken evlat isteyen herkese gönlünün umduğunu hayırlısıyla verir inşallah
arkadaşım referans aralıkları nedir acaba yaptırdığın yerde tam bilmiyorum. Bi tsh ı'n çok iyi onu anladım çünkü ben bununla uğraştığım için o değerlere inmeye çalışıyorumBide yumurta rezervin iyi demiş ya dr.un onun için amh diye bi test yapması gerek eğer yaptıysa değerinin 1 in üzeri olması gerek iyi denilebilmesi için. Anlatabildim inşallah rabbim yar ve yardımcın olsun
bende sizler gibi mayis ayinda tedaviye baslayacagim Almanyada yasiyorum ve türkiyeyi tercih edicem izmir kent hastanesini düsünüyorum ve sizden bir ricam var bilenler yaptirmis olanlar bana yardimci olabilirse sevinirim NE TÜR tahliller istiyorlar kan vs. gibi bana yazabilirseniz sevinirim simdiden sagolun
merhaba kızlaaar
bu kk olmasa herhalde kafayı yerdim
3 yıllık evliyim ve 1 yılı aşkın süreidr bebiş için uğraşıyoruz ama olmuyor. Bu ay aşılama denedik ama yine olmadı sanırım, bata 3-4 gün var ama bende hamileliğe yönelik hiiiç bişi yok. Herşey önceki aylarda olduğu gibi...
Neyse, yaşım da 28... çok oluruna bırakmak istemiyorum. Tahlillerimiz normal, rahim filmi çektirmiştim o da temiz. Yani sebepsiz infertilite gibi görünüyor, Bu bebek olayı fazlasıyla stres yaptığı için gitgide zorlaşıyor hamile kalmam. Hatta eşimle birlikte olmamıza bile yansıyor bu stres
Aşılamayı 1 kez daha dener miyim bilmiyorum. Tüp bebek yaptırsam diyorum. Çalıştığım için yıllık iznime denk gelse daha rahat edeceğim. O yüzden yazın başlarım diye düşünüyorum. Size sormak istediğim, tedaviye başlanacak aydan 1 önceki ay falan mı gitmek gerekiyor kontrole? Mayısta olacak tedaviniz için nisanda mı başladınız örneğin?
Bir de Ankarada olanlar var mı belki bana merkez önerebilirler?
Haydi hayırlı olsun canımbende sizler gibi mayis ayinda tedaviye baslayacagim Almanyada yasiyorum ve türkiyeyi tercih edicem izmir kent hastanesini düsünüyorum ve sizden bir ricam var bilenler yaptirmis olanlar bana yardimci olabilirse sevinirim NE TÜR tahliller istiyorlar kan vs. gibi bana yazabilirseniz sevinirim simdiden sagolun
merhaba kızlaaar
bu kk olmasa herhalde kafayı yerdim
3 yıllık evliyim ve 1 yılı aşkın süreidr bebiş için uğraşıyoruz ama olmuyor. Bu ay aşılama denedik ama yine olmadı sanırım, bata 3-4 gün var ama bende hamileliğe yönelik hiiiç bişi yok. Herşey önceki aylarda olduğu gibi...
Neyse, yaşım da 28... çok oluruna bırakmak istemiyorum. Tahlillerimiz normal, rahim filmi çektirmiştim o da temiz. Yani sebepsiz infertilite gibi görünüyor, Bu bebek olayı fazlasıyla stres yaptığı için gitgide zorlaşıyor hamile kalmam. Hatta eşimle birlikte olmamıza bile yansıyor bu stres
Aşılamayı 1 kez daha dener miyim bilmiyorum. Tüp bebek yaptırsam diyorum. Çalıştığım için yıllık iznime denk gelse daha rahat edeceğim. O yüzden yazın başlarım diye düşünüyorum. Size sormak istediğim, tedaviye başlanacak aydan 1 önceki ay falan mı gitmek gerekiyor kontrole? Mayısta olacak tedaviniz için nisanda mı başladınız örneğin?
Bir de Ankarada olanlar var mı belki bana merkez önerebilirler?
Nasilsin dünürüm?Varmi bi degisiklik....
Menaccc im bende senin msjini görmeden ayni anda sana yazmisim:)))Iyiyim canim ne olsun. Esime yemek hazirladim o yedi tekrar ise gitti.Sofra ortada kaldirmaya useniyorum...
ahahahakalp kalbe karşıdır dünürüm ya, iyidir valla dün hapım bitti 4-5 gün içinde adet olurum, sonra bir bakacağız kistlerim duruyor mu diye, eğer duruyorlarsa doğum konntrol hapı kullanacağım mayısa kadar, sonra gitmişlerse başlayacağız mayısta, eğere bu ay giderse de kistler bu ay başlıyoruz canım, ama ben hala durduklarına eminim tatlım