selam kızlar...merkeze karar verdik sonunda..yüzde 99 istanbul tüp bebeğe gidiyoruz.ancak tüp bebek mayısta mı olur haziranda mı ondan emin degilim.eşimle tatil ayarlamıştık.tüp tedavisi mayısta olursa ona denk gelio.canım da sıkıldı yani.bi hesapladım tatildeyken adet oluyorum.zaten 5 günlüğüne gidiyoruz :-( geciktrici falan alsam düzenim şaşar bir sonraki ay haziran başı tüp yapacaz..of kafam çok karıştı ya..napcam bilemedim.
bu arada raporumuz 15 güne çıkıo.hemen gidip ilaçlarımı yazdırcam...sanırım ilaçlar önden alınıyormuş
hayırlı olsun canım, ne zaman kendini rahat hissedeceksen o zaman olsa daha iyi olur, tatil çok iyi fikir tüp bebek denemesi öncesi tüm negatif enerjini atarsınhiççç sıkma canını bence rahat ol
Kızlaaar nasılsınız? Bugün doktorumla görüşmeye gittim, Mayıs adetimde ikinci denemeye başlayacağız kısmetse. Öncesinde rahme çizik atılıp biyopsi yapılacakmış, ve de gebelik aşısı yapacağız dedi. yeni bir yöntemmiş, rahim benden alınacak olan kan ile yıkanacakmış. Çok ilginç geldi, aranızda daha önce yaptıran var mu bunları?
ilk defa duydum....ilginç bi yöntem...inş sonuç alırsın
Kızlaaar nasılsınız? Bugün doktorumla görüşmeye gittim, Mayıs adetimde ikinci denemeye başlayacağız kısmetse. Öncesinde rahme çizik atılıp biyopsi yapılacakmış, ve de gebelik aşısı yapacağız dedi. yeni bir yöntemmiş, rahim benden alınacak olan kan ile yıkanacakmış. Çok ilginç geldi, aranızda daha önce yaptıran var mu bunları?
tatili çoook önceden ayarlamıştık.uçak biletlerimiz bile hazır.ama denize girmek istiyordum ben :-( inş denk gelmez ya...olmadı geciktirici kullancam biraz.napıyım...bu durumda bu topikte misafir mi oluyorum ben?hazirana transfer oldum ya
iyiyizzzzzzzzzzzzz :) duydum canım yaptıranlar var, gebeliği kolaylaştırıyormuş inşallahh senin için de öyle olur
merhaba cnmm..
o aşıyı bende duydum benim tedavi olduğuim merkezde yapıyomuş hatta geçen hafta transferi olan bi arkadaşıma yaptılar.
inş bu denememde bende yaptırıcamm..
opu günü 4 tüp kan almışlardı arkadaşımdan ve 2 gün sonra gitmişti. o zaman muayene olur gibi..alttan..içeriyi temizliyolar o kanla herhalde sonrada aşıyı yapıyolar.:44:
embriyonun göümlmesini ağlıyomuş gebelik şansınıda artıtıyo sanırım..
saol canım bilgi verdiğin için. senin kaçıncı denemen olacak?
Herkese merhaba ben geldim.tatli ruyalar tatli anne adaylari...
Kocisim mac izliyo.karsilikli sakiz patlatiyoz...Ben netteyim diye kiziyo biraz..napiyim ben mac sevmiyom..
zaten maç seyrtmeyi seven hatun yoktur...
zaten maç seyrtmeyi seven hatun yoktur...