- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 40
iyiyim bu aralar :) şöyle bir alışveriş yapsam keyfimden dört köşe olacağım ama benle gelecek arkadaşım yok sen gelsene (ama gelemezsin ki çok uzaktasın sennn)
ben gelirimmmmmmmm seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim bu aralar :) şöyle bir alışveriş yapsam keyfimden dört köşe olacağım ama benle gelecek arkadaşım yok sen gelsene (ama gelemezsin ki çok uzaktasın sennn)
ya valla tıpkı ben :) Allahhhh ne güzel olur inşallahhhhh hamile oluruz o zamana kadar göbekleri tokuştururuz bakarsın kız kardeşim gelir nisan sonu, artık onunla pazarları ve vitrinleri dolaşırız, İstanbul'un pazarlarını çok seviyorum bir şey almasan da gezmesi keyifli oluyor :)
ben gelirimmmmmmmm seninle
slm kızlar beni de aranıza alır mısınız, 1,5 senelik evliyim rahm filmi çektrdim hersey normal ama hamile kalamıyorum çatlatma iğneleri kullandım hrmon ilaçları kullandım ama işe yaaramadı, bundansonra tüp bebek tedavisine baslıcaz, tüp bebekle ilgili yardımlarınızı rica ediyorum
inşallah o günleri de nasip edecek Rabbimiz, ooooo başlık parası isterim tabi Urfalı'lardan kız alacaksın kolay mı, ağırlığınca da altın ona göre :))
olurrrr valla harika olur, nerde ne zaman , saat kaçta
sen nerdesin cicimmmmmmm..
nerde oturuyosunn..ben hep arkadaşlarla gezerim hep alışveriş yaparken beni götürüyolar bilmiyorumn nedenn:44::44:
Kizlar herkese iyi aksamlar bi cay yapiyim ben canim cekti ayiptir soylemesi.Nil kacar ..
.
Kizlar herkese iyi aksamlar bi cay yapiyim ben canim cekti ayiptir soylemesi.Nil kacar ..
.
datlımmm hoş geldin tekrar seni listeye ekledim diye hatırlıyorum:44: sor canım aklına takılan bir şey varsa elimizden geldiğince cevaplayalım, yanlış hatırlamışım canım listeye baktım yoksun, ne zaman başlamayı düşünüyorsun, nerede yaptıracaksın ve yaşını da yaz ekleyeyim canım, öptüm çok
zevkli ve sabırlı olduğun içindir zeytinburnundayım canım, sen neredesin yakınsındır inşallahhhh ayyy vallahi mükemmel olur
afiyet olsunn...canımmm...bizde şimdi yaptık çayımızı..yani eşim yapmışş..
vayyyyyy benim eşim bir kere yaptı onu da halının üstüne boca etti, bir daha yaptırmadım ama bazen kasti döktüğünden şüphelenmiyor değilim açıkçası
Evt cnm sabırlıyımdırr.. zevkli olduğmuda söylerler..
oyy uzakmışş kuzum orası ben hiç gelmedim oralara..
ben anadolu yakasında oturuyorum..cnm çekmeköydee..
oo bakıyorumda dünürünü buldunn
uzakmış gerçekten ama olsun gülüm yeter ki gönüller bir olsun... Boşuna dememişler analar tahtını yapar diye, şimdi ben ve eşime bakarsak bizden çok öyle ahım şahım güzel bir çocuk olmaz oarası belli o yüzden Nil'e şimdiden kızı kakaladım ayıptır söylemesi
mrhbalar geçen ay hcg çektrdim spermiyogram testleri yaptrdık çatlatma iğnesi kullandm birsey çıkmadı iki gün sonra test yapacaktım heyecanla beklerken regl oldum. dr a gitmeyi düşünüyorum yarın bu ay arastırmalara baslıcaz insallah, çünkü geçen ay yapırdığım tedaviden sonra eğer negatf çıkarsa tüp bebek tedavisine baslanacağı söylendi, yasım 24
Evt cnmm yaaa uzakmışş ama olsun kısmet bigün biryerde buluşuruz...
niye öyle diyosun cnm facede gördüm resminizi gayette iyisiniz...
güzel bebişş olurr hemdee ne güzelll..
ama sen akıllılık yapmışsın şimdiden arayı yapmak lazımm