Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

ya valla tıpkı ben :) Allahhhh ne güzel olur inşallahhhhh hamile oluruz o zamana kadar göbekleri tokuştururuz :KK60: bakarsın kız kardeşim gelir nisan sonu, artık onunla pazarları ve vitrinleri dolaşırız, İstanbul'un pazarlarını çok seviyorum bir şey almasan da gezmesi keyifli oluyor :)

Gez toz arkadasim kendini eve kapama.Ah benim kiz kardesim Bursada bi isinlansam yanina soyle bi opsem doya doya.Benim eltim var Istanbulda kendisi cocukluk arkadasim kardesim gibi.onunla gecen sene Via port var Kurt koyde orayi gezmistik.

slm kızlar beni de aranıza alır mısınız, 1,5 senelik evliyim rahm filmi çektrdim hersey normal ama hamile kalamıyorum çatlatma iğneleri kullandım hrmon ilaçları kullandım ama işe yaaramadı, bundansonra tüp bebek tedavisine baslıcaz, tüp bebekle ilgili yardımlarınızı rica ediyorum

slm kızlar beni de aranıza alır mısınız, 1,5 senelik evliyim rahm filmi çektrdim hersey normal ama hamile kalamıyorum çatlatma iğneleri kullandım hrmon ilaçları kullandım ama işe yaaramadı, bundansonra tüp bebek tedavisine baslıcaz, tüp bebekle ilgili yardımlarınızı rica ediyorum

datlımmm hoş geldin tekrar seni listeye ekledim diye hatırlıyorum:44: sor canım aklına takılan bir şey varsa elimizden geldiğince cevaplayalım, yanlış hatırlamışım canım listeye baktım yoksun, ne zaman başlamayı düşünüyorsun, nerede yaptıracaksın ve yaşını da yaz ekleyeyim canım, öptüm çok

Son düzenleme:
inşallah o günleri de nasip edecek Rabbimiz, ooooo başlık parası isterim tabi Urfalı'lardan kız alacaksın:KK9: kolay mı, ağırlığınca da altın ona göre :))

Dunurum bende Yozgat liyim esimde.Bi orta yol buluruz canim.Kredi ceker benim bey..

Kizlar herkese iyi aksamlar bi cay yapiyim ben canim cekti ayiptir soylemesi.Nil kacar ..
.

sen nerdesin cicimmmmmmm..:KK34::KK34::KK34:
nerde oturuyosunn..ben hep arkadaşlarla gezerim hep alışveriş yaparken beni götürüyolar bilmiyorumn nedenn:44::44::KK9::KK9::KK9:

zevkli ve sabırlı olduğun içindir:KK34: zeytinburnundayım canım, sen neredesin yakınsındır inşallahhhh ayyy vallahi mükemmel olur

Kizlar herkese iyi aksamlar bi cay yapiyim ben canim cekti ayiptir soylemesi.Nil kacar ..
.

benim de canım çekti hemen koyuyorum, Yozgat bekle dünürün geliyor :)) aslan gibi evlat verecen kızıma başlık falan almam, cadı kaynana olma yeter datlım:KK16:

datlımmm hoş geldin tekrar seni listeye ekledim diye hatırlıyorum:44: sor canım aklına takılan bir şey varsa elimizden geldiğince cevaplayalım, yanlış hatırlamışım canım listeye baktım yoksun, ne zaman başlamayı düşünüyorsun, nerede yaptıracaksın ve yaşını da yaz ekleyeyim canım, öptüm çok

mrhbalar geçen ay hcg çektrdim spermiyogram testleri yaptrdık çatlatma iğnesi kullandm birsey çıkmadı iki gün sonra test yapacaktım heyecanla beklerken regl oldum. dr a gitmeyi düşünüyorum yarın bu ay arastırmalara baslıcaz insallah, çünkü geçen ay yapırdığım tedaviden sonra eğer negatf çıkarsa tüp bebek tedavisine baslanacağı söylendi, yasım 24

zevkli ve sabırlı olduğun içindir:KK34: zeytinburnundayım canım, sen neredesin yakınsındır inşallahhhh ayyy vallahi mükemmel olur

Evt cnm sabırlıyımdırr..:KK31: zevkli olduğmuda söylerler..:KK17:
oyy uzakmışş kuzum orası ben hiç gelmedim oralara..
ben anadolu yakasında oturuyorum..cnm çekmeköydee..:KK34::KK34::KK34:
oo bakıyorumda dünürünü buldunn :KK9::KK9::KK9::KK9:

afiyet olsunn...canımmm...bizde şimdi yaptık çayımızı..yani eşim yapmışş..:KK17::KK17::KK17:

vayyyyyy benim eşim bir kere yaptı onu da halının üstüne boca etti, bir daha yaptırmadım:KK1: ama bazen kasti döktüğünden şüphelenmiyor değilim açıkçası :KK60:

vayyyyyy benim eşim bir kere yaptı onu da halının üstüne boca etti, bir daha yaptırmadım:KK1: ama bazen kasti döktüğünden şüphelenmiyor değilim açıkçası :KK60:

canım benimkisi çok tembeldir tek yaptığı şey çay sadece ona alıştırabildim 10 senede..:KK9::KK9:
alıştı yapıyo artık hatta banada bardak getiriyoo şekerimi atıyoo bilee...:KK17::KK17::KK17:

Evt cnm sabırlıyımdırr..:KK31: zevkli olduğmuda söylerler..:KK17:
oyy uzakmışş kuzum orası ben hiç gelmedim oralara..
ben anadolu yakasında oturuyorum..cnm çekmeköydee..:KK34::KK34::KK34:
oo bakıyorumda dünürünü buldunn :KK9::KK9::KK9::KK9:

uzakmış gerçekten :KK43: ama olsun gülüm yeter ki gönüller bir olsun... Boşuna dememişler analar tahtını yapar diye, şimdi ben ve eşime bakarsak bizden çok öyle ahım şahım güzel bir çocuk olmaz oarası belli:KK1: o yüzden Nil'e şimdiden kızı kakaladım ayıptır söylemesi :KK60: :KK60::KK36:

Son düzenleme:
uzakmış gerçekten :KK43: ama olsun gülüm yeter ki gönüller bir olsun... Boşuna dememişler analar tahtını yapar diye, şimdi ben ve eşime bakarsak bizden çok öyle ahım şahım güzel bir çocuk olmaz oarası belli:KK1: o yüzden Nil'e şimdiden kızı kakaladım ayıptır söylemesi :KK60: :KK60::KK36:

Evt cnmm yaaa uzakmışş ama olsun kısmet bigün biryerde buluşuruz...:KK70::KK70:
niye öyle diyosun cnm facede gördüm resminizi gayette iyisiniz...:KK16::KK16::KK16::KK16:
güzel bebişş olurr hemdee ne güzelll..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ama sen akıllılık yapmışsın şimdiden arayı yapmak lazımm:KK53::KK53::KK9::KK9:

mrhbalar geçen ay hcg çektrdim spermiyogram testleri yaptrdık çatlatma iğnesi kullandm birsey çıkmadı iki gün sonra test yapacaktım heyecanla beklerken regl oldum. dr a gitmeyi düşünüyorum yarın bu ay arastırmalara baslıcaz insallah, çünkü geçen ay yapırdığım tedaviden sonra eğer negatf çıkarsa tüp bebek tedavisine baslanacağı söylendi, yasım 24

inşallah ilk ve son tedavin olur canım, seni listeye ekliyorum birazdan sormak istediğin bir şey olursa da hiç çekinme, hayırlı bir şekilde muradına erişmeni diliyorum:KK49:

Evt cnmm yaaa uzakmışş ama olsun kısmet bigün biryerde buluşuruz...:KK70::KK70:
niye öyle diyosun cnm facede gördüm resminizi gayette iyisiniz...:KK16::KK16::KK16::KK16:
güzel bebişş olurr hemdee ne güzelll..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ama sen akıllılık yapmışsın şimdiden arayı yapmak lazımm:KK53::KK53::KK9::KK9:

:)) fotoğrafa aldanma derim... öyle tabi ya evde kalırsa kızım, anası zor buldu zaten ancaaaa 30'unda evlendi riske atmamak lazım, eşinle muhabbetin hep bol olsun kuzum üstüne bal şeker evlat da versin, dadından yenmez o zaman ohhh:emir_bebek:

selam kızlar...merkeze karar verdik sonunda..yüzde 99 istanbul tüp bebeğe gidiyoruz.ancak tüp bebek mayısta mı olur haziranda mı ondan emin degilim.eşimle tatil ayarlamıştık.tüp tedavisi mayısta olursa ona denk gelio.canım da sıkıldı yani.bi hesapladım tatildeyken adet oluyorum.zaten 5 günlüğüne gidiyoruz :-( geciktrici falan alsam düzenim şaşar bir sonraki ay haziran başı tüp yapacaz..of kafam çok karıştı ya..napcam bilemedim.:KK50:

X