Merhaba cnmm..iyiyim benn pazartesi malüm temzilik yaptım biraz şimdide dinleniyorum .hemen size bakayım dedim..
evt ilk hamişimiz olsada sevinsek topiğimiz şenlenseeeeeeeee
oyy demek minik misafirinle pizza yaptınız...ne güzell...
benimde haftasonu iyidi yani bişey yapmadım dün hep evdeydim hava güzeldi ama evden çıkasım gelmedi.
cumartesi de biizim burda ulus pazarı vardı orayı gezdik arkadaşla,akşamda alt komşumun 2.5 yaşında kızı var maaşallah çok tatlı.
onlara inmiştim biraz eve gelirken bırakmadı beni bende gelicem diye önüme dikildi allahım dayanamadım getirdim eve..
eşimi de çok seviyoo nasıl güzel eğlendiler eşimle seslerini herkes duymuştur..çoçuk nasıl mutluu bi eşime bakıyorum bi azrama allahım bizee nasip et dedim.
sonra eve götüremedimm ..ağlıyo gitmiycem diyee..sürekli amca amca diyip durdu neyse kandırıp götürdük eve..
eşim sonra diyoki yoruldum valla 40 yaşında baba olursam nasıl oynuycam çoçuklaa.canlanırsın dedim o zaman
öyle işte cnmm güzler geçiyoo valla tedavim gelsede başlasamm
Ne guzel iyi gecmis hafta sonun.Esin hic merak etmesin Allah ona oyle bir evlat sevgisi verirki degil yorulmak 2. 3.bebegi ister bence.Benimde esim 1974 lu oda boyle soyluyo cocuk 20 sine geldiginde ben 60 olcam napariz diyo...Arkadasimin kizi bize cok duskun bize geldiginde annesini satiyor.Teyze teyze civciv gibi arkamda.teyze sen yedir Wc ye gotur.Anne sen yapma diyo.Bu arkadasimla gurbete berabet geldik kursa gittik cocugun dogumundan gecen seneye kadar hep beraberdik. Ben her zor aninda yaninda oldum.Ama Arkadasim ben Iki kez husrana ugradigimda yanimda olmadi.O dugunde gobek atiyodu..eski samimiyetimiz kalmadi hayat iste boyle bisey
Kızlar bir şey soracagım, cuma gunu muayene oldum ben. O gun akıntımda cok hafıf pembe kırmızılık vardı. Geçti gitti, doğal zaten. Ama dün gece kahverengı akıntım gelmeye basladı. Sabah gördum. Sonra günlük pedi değiştirip okula gıttım, eve geldıgımde yine vardı ama dünkünden daha az. Reglim de 17 marttaydı en son. Bu regl belırtısı de olamaz. Ne ki acaba?
:))) oooo ben 6.30'da uyandım, ama sor neden dersim 7.30'da başlıyorteneffüsten canlı yayın yaptım, şimdi de öyle öptüm çok
Slm.cnm iki ihtimal olabilir ya onceki adetinden kalintidir yada sitresten erken adetin gelebilir pembeye donerse rengi doktorunu ara bence...
Selam kızlarrrrr
Ayy moralim çok bozuk, hem çok yorgunum iş güç koşturma, hemde yine biri intihar etti adliyedepsikolojimi bozuyor artık sürekli kavga gürültü, neyse Rabbim hepimize sağlık, mutluluk, huzur versin...
Zaman su gibi geçiyor Mayıs yaklaşıyor....
Kizlar herkese mrb.nasilsiniz?Bir hamis haberi gelsede su topigin acilisini bir yapsak dimi ne guzel olur...Dun misafirim vardi butun gun yazamadim gec kalktilar.Arkadasin 4 yasinda kizi var onunla birlikte pizza yaptik.O sos surdu peynir koydu ben hamur actim.Kendine sosisli yapti ozel.Eglenceli bi gundu...Sizler ne yaptiniz umarim herkes iyidir hafta sonunuz guzel gecmistir.
Ogretmenim canim benim canim benim mrb.nasilsin....
Kızlar bir şey soracagım, cuma gunu muayene oldum ben. O gun akıntımda cok hafıf pembe kırmızılık vardı. Geçti gitti, doğal zaten. Ama dün gece kahverengı akıntım gelmeye basladı. Sabah gördum. Sonra günlük pedi değiştirip okula gıttım, eve geldıgımde yine vardı ama dünkünden daha az. Reglim de 17 marttaydı en son. Bu regl belırtısı de olamaz. Ne ki acaba?
afiyet bal şeker olsunnnn, ya insanın bütün negatif enerjisini alıyor değil mi çocuklaronlarla konuşmak, sarılmak, oyun oynamak, o saf enerjilerine dahil olmak mükemmel bir şey :)))
Allah kolaylık versin tubisch, sorunlu ınsanlarla hep bır arada olmak ınsanı da huzursuz edıyor. İş ortamı cok etkılı. İşten cıkınca herseyı bırakabılıyorsan gerıde bırak cnm, yoksa zaman yoruyor insanı malesef.Selam kızlarrrrr
Ayy moralim çok bozuk, hem çok yorgunum iş güç koşturma, hemde yine biri intihar etti adliyedepsikolojimi bozuyor artık sürekli kavga gürültü, neyse Rabbim hepimize sağlık, mutluluk, huzur versin...
Zaman su gibi geçiyor Mayıs yaklaşıyor....
yumurta çatladığında kanama yapabilir ama o kadar erken yumurtlama olamaz, bence adetinin devamı daha, üşüttüysen ya da sık sık banyo yaptıysan adetin şaşmıştır çok normal ama için rahat etmiyorsa tekrar git doktoruna...
Allah kolaylık versin tubisch, sorunlu ınsanlarla hep bır arada olmak ınsanı da huzursuz edıyor. İş ortamı cok etkılı. İşten cıkınca herseyı bırakabılıyorsan gerıde bırak cnm, yoksa zaman yoruyor insanı malesef.
ama reglın 14.günüydü dün, nasıl devamı olabılır kı canım? :44: sık sık banyo yapıyorum evet, bir de stres işte. adet gıbı de degıl kahverengınde. doktorum da uzakta, hemen kalkıp gıdemıyorum. Biraz daha bekleyım mı? Ya da regl söktürücü içmeye başlayacaktım ona mı başlasam?
iyiyim bu aralar :) şöyle bir alışveriş yapsam keyfimden dört köşe olacağım ama benle gelecek arkadaşım yoksen gelsene (ama gelemezsin ki çok uzaktasın sennn)
Aaaa bak alisveris vitrin bakma bayilirim...Hic belli olmaz arkadasim belki agustosta gorusebiliriz kismet olursa..Istanbul yada Ankarada belki rastlasiriz ne dersin?Bekarken bunaldigimda alisveris yapardim ustune bi yemege giderdim.Bi tokada alsam mutlu oluyorum.Hani Hayat bilgisi dizisinde bi Sevda Hanim vardi.Annem bana Sevda hanim derdi...oda cok alisveris yapardi
bu arada benim adet sancılarım başladı 3-4 gün içinde olacağım inşallah, teyze olma keyfini mayısta sana yaşatmayı ümit ediyorum, sen de beni teyze yapacaksın :) sonra biz onların beşiklerini kerteceğizsonra benim kız çirkin olacak senin oğlan beğenmeyecek
Insallah cnm.O gunleri gormeyi oyle cok istiyorumki.Sen baslat ben arkandan gelicem.oy yesin o cirkin kizini Teyzesi.Biz simdi dunur mu olcaz?Baslik falan da istersin sen...