Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Kizlar oyle tatlilarki ruzgar ve ruya imis isimleri anne babasi su an show tvde anlatiyo..Maasallah...

selam kizlarrrrr....bende araniza terfi ettim benide araniza alirsaniz sevinirim:)))) benim mart ayindaki denemem hüsranda sonuclandi maalesef:KK43:( doktorum iki ay aravaerelim dedi 2. baslamak icin allah kismet ederse mayista 2.deneyecem...sizlerde bu bekleme süresinde neler yapiorsunuz beslenme bitkisel ilaclar falan....banada yöntemlerinizi önerirseniz sevinirim cok srtesli bi sürec bu bekleme süresini dualarla ve bitkisel ilaclara ayiracam:)) cvplarinizi bekliyorum arkadaslar allh hepimizim yar ve yardimcisi olsun dualarinizda benide unutmayin lütfen......:))

Merhaba ben de 20 martta ilk negatifimi aldım umarım son olur. Pazartesi doktor kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek. Ben şuan herhangi bir ilaç vs almıyorum.

yaş 31 5 yıllık evliyiz. ilk deneme olacak.merkeze henüz karar vermedim ama büyük ihtimal istanbul tüp bebek merkezi olacak...bizde ki sorun eşimin morfolojisi 0....

Hoşgeldin canım, ben de 31 yaşında ve 5 yıllık evliyim :) çevre hastanesinde ümit özekicinin hastasıyım. Burayı hizmet hastanesinden doktorum tavsiye etmişti. Öncelikle ümit bey sonrasında memorial semra hanım demişti. Ben ümit beyi tercih ettim.

sgk raporunun gectigi yerlere bakıyorum ne yazık ki memorial da gecmiyor...umut ta anadolu yakasında :-( ben avrupadayım

Bana doktorum sana rapor cıkmaz dedi yaştan dolayı, öncelikle 35 yaş üzerine öncelik tanıyorlar dedi. Daha önce tüp bebek deneyen arkadaşa da çıkmamış. Sen aldın mı raporu?

kızlar adetimin 18.günü daha rahim ve kasık ağrılarım vardı 4 gündür evde idrar testi yaptım pozitif çıktı galiba kendiliğinden hamileyim ama yine kimyasal gebelik olabilir şoktayım bu nasıl mümkün olabilir
cnm geç girebildim ...öncelikle rabbiden hayırlısını isteyelim ve bebişinin kendinden gelmesi seni yormaması için dua edelim cnm..her şey gönlünce olsun,kendiliğiden olma ihtimalin var ve bu çok güzel bir haber...moralini yükset tut cnm
Tuana mrbb seval hanima gidiyosun sanirim nasil memnunmusunn...
cnm seval hanım biraz ciddi bir doktor,henüz bir tedaviye başlamadık,aslında kimde devam edip etmeme konusunda eşimde bende kararsızdık,ancak seval hnmın temkinli ve araştırmacı yaklaşması olumlu olumsuz her ihtimali düşünmesi bizi etkiledi ve tedaviye orda dvm etmeye karar verdik,şimdilik iyi bir sıkıntı yok,doktorlar genelde olumsuzu düşünmeyi pek istemiyorlar ve bu yüzden bir çoğumuz mağdur olduk,biraz şüpheci yaklaşmak vakit kaybını önlüyor..bizimde istediğimizde tam olarak buydu,elinden gelen her şeyi yapmasını istiyoruz,baya kapsamlı testler istiyor,3 ay önceden ilaçlara başladık vitaminler filan,hayırlısı olsun bakalım
Günaydın arkadaşlar, dün doktora gıttım. bahsetmıştım cuma gıdecegımı.
Her sey yolunda şükür. Adetin 12 gunune göre rahim duvarin cok iyi dedi.9.5mm .benim rahim duvarim hiç bu kadar iyi olmamıştı. Hep ince olurdu.
Yumurtalıklarin görünümü iyi, hafif görünümlü pko var dedi. Şaşırdım :))
folik asit yazdi dr. icmeye başladım. Bir dahaki ay reglin 2 veya 3.gunu gidiyorum.hormon değerlerine bakip ignelere baslariz dedi.

Histeroskopi istemedi şükür.
mayisa girmeden transfer olabilir. Nisanin ortasında regl olacağım cunku.

menac ne güzel kocaman yumurtların varmış, bu da iyi. Benım kendılıgınden yumurtam oluşmuyor, ilaçla bile. agır dozda iğneyle oluşabılıyor. Durumun gebelik olmasa bıle parlak canım.
ay cnm benim bu güzel haber inşallah günler su gibi geçer ve biran evvel tedavine başlayıp ilk mutlu haberi verirsin cnm:))))heyecanlandım:KK9::KK9::KK9:

Nazlı bebeklerin mücadeleci anneleri hepinize kocamannnnn sevgi ve selamlarrrrrr :KK76::KK24::KK76::KK24::21::21:

Nazlı bebeklerin mücadeleci anneleri hepinize kocamannnnn sevgi ve selamlarrrrrr :KK76::KK24::KK76::KK24::21::21:

aman aman bu ne güzel bi günaydınnnnnnnn :KK71::KK71::KK71:
bendede sana günaydınnnnnnnnnnnnnn cnmm..:118:
erkencisin sen ben yarım saat oldu uyanalıı:KK17::KK17:

aman aman bu ne güzel bi günaydınnnnnnnn :KK71::KK71::KK71:
bendede sana günaydınnnnnnnnnnnnnn cnmm..:118:
erkencisin sen ben yarım saat oldu uyanalıı:KK17::KK17:

:))) oooo ben 6.30'da uyandım, ama sor neden dersim 7.30'da başlıyor:KK52: teneffüsten canlı yayın yaptım, şimdi de öyle:KK34: öptüm çok:KK16:

:))) oooo ben 6.30'da uyandım, ama sor neden dersim 7.30'da başlıyor:KK52: teneffüsten canlı yayın yaptım, şimdi de öyle:KK34: öptüm çok:KK16:

ayy sen öğretmendi dimi..ah o kadar tanışıyoruz da ne yaptığını sormak gelmiyo aklımaa..:KK1::KK1::KK17::KK17::KK17:
hep aklındayız biz baksana tenefüslerde bile bizimlesin..:KK53::KK53::KK16::KK54::KK54:

ay cnm benim bu güzel haber inşallah günler su gibi geçer ve biran evvel tedavine başlayıp ilk mutlu haberi verirsin cnm:))))heyecanlandım:KK9::KK9::KK9:

sağol güzel, olumlu dileklerin ıcın arkadaşım. hayatımda regl olacagım gunu bu kadar hevesle beklememiştim. En cok istekle beklediğim ay oldu :KK1:

Selam canım nasılsın ne güzel bi günaydın bu :)) Ayrıca bu forum saatlerinde bi problem mi var yaaaa ???

çokkkk iyiyim, ya da-miş gibi yaptığım için öyle hissediyorum :)) forum saatini ileri almayı unutmuşlar seneye iki saat birden ileri alacaklarmış:KK52::KK52:

ayy sen öğretmendi dimi..ah o kadar tanışıyoruz da ne yaptığını sormak gelmiyo aklımaa..:KK1::KK1::KK17::KK17::KK17:
hep aklındayız biz baksana tenefüslerde bile bizimlesin..:KK53::KK53::KK16::KK54::KK54:

inan aklımdan 1 dakika bile çıkmıyorsunuz:KK16: olumlu bir şey duysam en az kendim kadar seviniyorum, hep olumlu haberler almak ümidiyle:KK42:

çokkkk iyiyim, ya da-miş gibi yaptığım için öyle hissediyorum :)) forum saatini ileri almayı unutmuşlar seneye iki saat birden ileri alacaklarmış:KK52::KK52:

canım alemsin yaaa :))) mesaj attığım saate bakıyorum bide pc saatine bakıyorum Allah Allah diyorum :)))

Kizlar herkese mrb.nasilsiniz?Bir hamis haberi gelsede su topigin acilisini bir yapsak dimi ne guzel olur...Dun misafirim vardi butun gun yazamadim gec kalktilar.Arkadasin 4 yasinda kizi var onunla birlikte pizza yaptik.O sos surdu peynir koydu ben hamur actim.Kendine sosisli yapti ozel.Eglenceli bi gundu...Sizler ne yaptiniz umarim herkes iyidir hafta sonunuz guzel gecmistir.

Kizlar herkese mrb.nasilsiniz?Bir hamis haberi gelsede su topigin acilisini bir yapsak dimi ne guzel olur...Dun misafirim vardi butun gun yazamadim gec kalktilar.Arkadasin 4 yasinda kizi var onunla birlikte pizza yaptik.O sos surdu peynir koydu ben hamur actim.Kendine sosisli yapti ozel.Eglenceli bi gundu...Sizler ne yaptiniz umarim herkes iyidir hafta sonunuz guzel gecmistir.

Merhaba cnmm..iyiyim benn pazartesi malüm temzilik yaptım biraz şimdide dinleniyorum .hemen size bakayım dedim..:KK1:
evt ilk hamişimiz olsada sevinsek topiğimiz şenlenseeeeeeeee:KK52::KK52::KK52::KK52:
oyy demek minik misafirinle pizza yaptınız...ne güzell...:KK16:
benimde haftasonu iyidi yani bişey yapmadım dün hep evdeydim hava güzeldi ama evden çıkasım gelmedi.
cumartesi de biizim burda ulus pazarı vardı orayı gezdik arkadaşla,akşamda alt komşumun 2.5 yaşında kızı var maaşallah çok tatlı.:21:
onlara inmiştim biraz eve gelirken bırakmadı beni bende gelicem diye önüme dikildi allahım dayanamadım getirdim eve..
eşimi de çok seviyoo nasıl güzel eğlendiler eşimle seslerini herkes duymuştur..çoçuk nasıl mutluu bi eşime bakıyorum bi azrama allahım bizee nasip et dedim.
sonra eve götüremedimm ..ağlıyo gitmiycem diyee..sürekli amca amca diyip durdu neyse kandırıp götürdük eve..
eşim sonra diyoki yoruldum valla 40 yaşında baba olursam nasıl oynuycam çoçuklaa.:KK9::KK9::KK9: canlanırsın dedim o zaman :KK53::KK53:
öyle işte cnmm güzler geçiyoo valla tedavim gelsede başlasamm :KK31:

X