Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

hoooyy ben geldim. iyileştim de geldim inşallah.))
memlekete gittim annem baksın bana diye
yarın sahalara fırtına gibi dönüyorum tüm enerjimle inşallah subaneke dinimiz amin

Sabah kahvaltım: çeyrek tost+ bir yumurta haşlama+ çay
aslında bi süre karbonhidrat tüketimime dikkat etmeyi düşünmüştüm ama sabah eve yapamadım kahvaltı maalesef.

canım iyi gidiyorsun 1 ay bile olmadan 4 kg vermissin tebrikler

tatlım bi de bana sor hiç belli mi diye belli fln değil gitmiş ama nerden gitmiş göbek öylece yerinde duruyor paltolanlarım bluzlarım aynı, bilmiyorum neden böyle oluyo :44:

her ne kadar belli olmasa her ne kadar değişim olmasa da uzun vadede istediğim sonuçlara ulaşacağım düşüncesi ve umuduyla elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum

öğlen yemeğim: bi kaç kaşık mercimek çorbası+ 1 fırın alabalık (bol kılçıklı , didik didik edilip koca midemi birazda olsa doldurması için tüm çabamı sarfettiğim lakin kılçıklarım damağıma batmasına engel olamadığım gibi bir de üstüne tabağın ortasında -evde açlıktan kırılmış çocukları için kar demeden fırtına demeden bir lokma ekmek için dışarı çıkmış ve tinerciler tarafından hunharca katletilmiş masum bir baba gibi yatan- kafa bi yerde kuyruk bi yerde balıkla yüzleştiğim anki vicdan azabım! )
vay bbabbooo vaaayy ben insanı balıktan soğuturum akıllı olun

akşam yemeğim: menemen+ bazlama ekmeği azcık+ zeytin+ çay

her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa, iyi akşamlarrr

kahvaltım: yapmadım ki sabah evde canım pek istemedi bişi işyerinde yerim dedim. iş yerinde de istemedi yoğurt aldım yoğurt yedim bitki çayı fln içtim
öğlen yemeğim: çiköfte yedim. aslında planda hiç bu yoktu ama planlanan planlar bozulunca çiköfte yedim.
akşam beni ne sürprizler bekliyor bakalım merak ediyorum
aslında nohut ıslattımdı akşamdan nohut yemeği yapcaktım ama, belli olmuyr bu işler

O balığın vay halinee

O balığın vay halinee
korksun benden

akşam yemeğim: iki yumurtalı omlet+ tarçınlı ballı süt(canım o kadar çok tatlı bir şey yemek istediki çözümü bunda buldum ve çok da iyi yaptım aferim bana)

Kahvaltım: saat 13.00 civarında. menemen+ peynir+ zeytin+ tarçınlı ballı süt

Son düzenleme:
akşam yemeğim: bi kepçe nohut yemeği+1 kaşık yogurt+ellerimle yaptığım ayva hoşafı 1 kepçe kadar+kırmızı lahana rendesi+3 adet salatalık turşusu

kalabalık göz doyurucu bi menü olsun istedim elhamdülillah karnım da doymuş bulunmakta ee bu kadar şey doysun artık
birazdan da muhtemelen acı bi kahve içicem ımmh mükemmel

kahvaltım: kavurmalı omlet(2 yumurtalı, bol baharatlı)+ yeşilçay+ 3 yk yoğurt+ bi kaç zeytin

ara: beyaz leblebi+ badem+ incir
akşam yemeği: 1 kepçe pastırmalı kuru fasülye yemeği+ az salata+ yoğurt

ooff offff nasıl sinirim bozuk nasıl kötüyüm bi bilseniz. dün ağladım şu göbeğim yüzünden napsam ne etsem de yok etsem onu. aciz hissettim kendimi beceriksiz gibi. :18:
az evvel de ünivesite fotograflarıma baktım rabbim göbek fln yok öyle minik bişi varmış ki o zamanlarda bile takıyordum kendimi kilolu görüyordum değilmişim halbuki normal bi vatandaşmışım.
kendime ne çok kötülük yapmışım o kadar çok kızdım ki kendime. abur cubur fast food saçma sapan saatlerde yemeler fln offf aklım başıma geç geldi ama tam geldi ucuz ble kurtulmuşum. her allahın günü burgerking yağlı yoğurtlu kebaplar yenirse tüm ekmek kokoreçler gecenin 12sinde mideye inerse sonuç budur.
ben bu değilim, böyle kalitesiz bi yaşamı kimse haketmiyor ben de haketmiyorum o yüzden yolumdan hiç bir güç saptıramaz beni.!!!
tam gaz yol ileriiii

bu kadar moral bozukluğundan sonra özüme dönüp kahvaltı listemi yayınlayayım

Kahvaltım: 2 yumurta haşlama bol baharat serptim+ az peynir

öğlen yemeğim: yogurtlu karnabahar, brokoli ve havuç haşlaması+ kendi ellerimle yaptığım ayva hoşafı
ama akşama kadar tutmadı beni açlıktan bayılcaktım zor attım kendimi eve
akşam yemeğim: bi kepçe nohut yemeği+ 3 kaşık yoğurt+ 3 parça biftek
çok yedim çok
şimdi de ebru şallının plates videosunu açtım deneyim azcık dedim. yaptım bir şeyler bakalım faydasını görücem inşallah istikrarla yaparsam :18:

Son düzenleme:
heyyy ben sahalara geri döndümmm bugün sağ salim tamamladım diyetimi. Son bir tane sınavım kaldı ve Ankara gitmemede sadece 3 gün. Sonra dahada rahatlıycammmm

heyyy ben sahalara geri döndümmm bugün sağ salim tamamladım diyetimi. Son bir tane sınavım kaldı ve Ankara gitmemede sadece 3 gün. Sonra dahada rahatlıycammmm

evet tatlım bakıyorum bakıyorum yoksun ama gözün aydın bitmiş bile

tartı da güzel bi kıyak geçecek sana inşallah öyle umut ediyorum subaneke dinimiz aminnnn

Kahvaltım: peynirli zeytinli bol baharatlı omlet(1 yumurtadan)+ üzerine acımasızca limon sıkılmış maydanoz+yarım salatalık

sabah aç karnına tartıda 87,4leri görüyorum artık ama kendimde değişikliği halen görmemem ne kadar ilginç demi, aşırı ilginç.
sona kıyafetle ve tok karnına çıkınca da 68,5leri fln buluyo. olsun allah bereket versin buna da şükür
ama artık kış mevsimi kat kat giyiniyorum belki de o yüzden farketmiyorumdur diye kendimi avutma egzersizlerine başladım egzersiz iyidir candır

Canım o gideni sen farkedemiyorsun biliyormusun. Hatta 10 kilo versende farkedemezsin. Çünkü insan kendini bir bütün olarak sadece yansımasını gördüğünden dolayı tam olarak anlayamazmış. Çok kilolu birisi kilosunu bilmeden tahmin edemezmiş kendini normal sanırmış. O yüzden takma hiç kafana bırak kilocuklar gitsin gitsin gitsinn

Öğlen yemeğim: kıymalı patlıcan yemeği+yoğurt+ayva hoşafı
Akşam yemeğim: fırında çupra+ salata
az evvelde kestane yedim ama yemesemiydim acaba dedim sonradan da:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…