Başlığın çok dikkatimi çekti:) Dilerim hemencecik fit bi gelin olursun:) takipteyim
kendimi sana hesap vermekle mükellef hissettiğim o sabahlardan biri içindeyim. karnım tok sırtım pek kupamda karışık bitki çayım yanımda incelenmesi gereken bir yığın dosya gözleri kısıp tüm kıskançlıklarıyla bana bakıyorlar biz burda beklerken seni sen kadınlar kulubuyle mi uğraşıyorsun hala dercesine vicdanıma sesleniyorlar. off ne vicdanlı hatunum ben. kıssadan hisse kahvaltı menümü yazıp işimin başına dönmeliyim.(ayrılabilirsem tabi)
Kahvaltım: 2 haşlanmış yumurta+ kibrit kutusu kadar bile olmayan peynir+ 3-5 zeytin+ ayran+ misminik salatalık
vala bendede bağımlılık yaptı burayı takip etmekten ders çalışamıyorm nerdeyse :)
Ben tartılacak yer bulamadığımdan dolayı tartılmıyorum ama eğer tartılsam eminim seninle aynı durumda olurum çünkü bende kendimde hiç bir değişiklik göremiyorumoyy napacuuk biz böyle, bilemedim:44:
pazar günü tartıldığımda kendime söz vermiştim haftaya tartılıcam diye ama akşam arkadaşlarım tartılınca dayanamadım tartıldım hemencik. böylesi merak dost başına. tok tok 69 çıktım iyi mi. bi de sabah çıktım bedava nasılsa diye 68,7leri gördüm. benden iyisi yok şu yeryüzünde bi huzur bi mutluluk fışkırması.. lakin gel gör ki anam hiç mi belli olmaz ya göbek aynı göbek duruyor cumhuriyetini ilan etmiş şekilde hala.
spor namına bir şey yapmıyorum ondan mıdır acep bilemedim ki. :122:tartının beni kandırma olasılığını düşünmüyorum bana ne garezi olabilir demi.
gidiyor ama nerden gidiyor kilolar iç yağlarımdan mı gidiyor bu kadar olur mu iç yağı :44:
sen egzersiz yürüyüş fln da yapıyosun demi normalde yani mutlaka değişiklik olması gerek sende, fikrimce :44:Ben tartılacak yer bulamadığımdan dolayı tartılmıyorum ama eğer tartılsam eminim seninle aynı durumda olurum çünkü bende kendimde hiç bir değişiklik göremiyorum
yani öyle adam akıllı bir şey yapmıyorum sadece mümkün oldukça çok hareket etmeye çalışıyorumsen egzersiz yürüyüş fln da yapıyosun demi normalde yani mutlaka değişiklik olması gerek sende, fikrimce :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?