Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

hoyyy ben geldim pek değerli günlüğüm. sana saat itibariyle kahvaltı olarak adlandırılamayacak lakin ilk ögün olması sebebiyle benim inatla o adla kullanacağım bir menüden bahsetmek istiyorum.
kahvaltım: 2 kepçe mercimek çorbası+ kibrit kutusu kadar bile olmayan köy peyniri+ 10 adet zeytin(tek tek saydım ilk kez. hatta 9 du 10 olsun düz hesap diye bi adet daha yedim)+ 2 minik ipince dilim kepekli ekmek+ 3 yaprak marul

doydum elhamdülillah rabbim olmayanlara versin:17:

Başlığın çok dikkatimi çekti:) Dilerim hemencecik fit bi gelin olursun:) takipteyim

oyy sağolasın tatlım takiplerinize layık olmaya çalışıp utandırmıcam sizleri fit çıtır bi hatun olucam :24:
rabbim utandırmasıın :18:

amaneyy ben geldim. geç olsun güç olmasın :27:
öğlen yemeğim : öğle yemeği fln yok zaten kalkmışım 11 de ohh mis tatilin suyunu çıkarırcasına.
akşam yemeğim: saat 19:30 civarıydı. bi kepçe çorba+ 1 biber dolma+ iki kaşık yoğurt+ yarım kepçe kayısı hoşafı

çok görünüyo ama çok değil sanki ya çok mu acep bu suçluluk duygusundan nasıl kurtulucam ben yahuu:18::18:

Son düzenleme:
kendimi sana hesap vermekle mükellef hissettiğim o sabahlardan biri içindeyim. karnım tok sırtım pek kupamda karışık bitki çayım yanımda incelenmesi gereken bir yığın dosya gözleri kısıp tüm kıskançlıklarıyla bana bakıyorlar biz burda beklerken seni sen kadınlar kulubuyle mi uğraşıyorsun hala dercesine vicdanıma sesleniyorlar. off ne vicdanlı hatunum ben. kıssadan hisse kahvaltı menümü yazıp işimin başına dönmeliyim.(ayrılabilirsem tabi:27:)
Kahvaltım: 2 haşlanmış yumurta+ kibrit kutusu kadar bile olmayan peynir+ 3-5 zeytin+ ayran+ misminik salatalık

kendimi sana hesap vermekle mükellef hissettiğim o sabahlardan biri içindeyim. karnım tok sırtım pek kupamda karışık bitki çayım yanımda incelenmesi gereken bir yığın dosya gözleri kısıp tüm kıskançlıklarıyla bana bakıyorlar biz burda beklerken seni sen kadınlar kulubuyle mi uğraşıyorsun hala dercesine vicdanıma sesleniyorlar. off ne vicdanlı hatunum ben. kıssadan hisse kahvaltı menümü yazıp işimin başına dönmeliyim.(ayrılabilirsem tabi:27:)
Kahvaltım: 2 haşlanmış yumurta+ kibrit kutusu kadar bile olmayan peynir+ 3-5 zeytin+ ayran+ misminik salatalık

vala bendede bağımlılık yaptı burayı takip etmekten ders çalışamıyorm nerdeyse :)

oyy napacuuk biz böyle, bilemedim:44:
vala bendede bağımlılık yaptı burayı takip etmekten ders çalışamıyorm nerdeyse :)

pazar günü tartıldığımda kendime söz vermiştim haftaya tartılıcam diye ama akşam arkadaşlarım tartılınca dayanamadım tartıldım hemencik. böylesi merak dost başına. tok tok 69 çıktım iyi mi. bi de sabah çıktım bedava nasılsa diye 68,7leri gördüm. benden iyisi yok şu yeryüzünde bi huzur bi mutluluk fışkırması.. lakin gel gör ki anam hiç mi belli olmaz ya göbek aynı göbek duruyor cumhuriyetini ilan etmiş şekilde hala. :9:
spor namına bir şey yapmıyorum ondan mıdır acep bilemedim ki. :122:tartının beni kandırma olasılığını düşünmüyorum bana ne garezi olabilir demi.:27:
gidiyor ama nerden gidiyor kilolar iç yağlarımdan mı gidiyor bu kadar olur mu iç yağı :44:

oyy napacuuk biz böyle, bilemedim:44:

pazar günü tartıldığımda kendime söz vermiştim haftaya tartılıcam diye ama akşam arkadaşlarım tartılınca dayanamadım tartıldım hemencik. böylesi merak dost başına. tok tok 69 çıktım iyi mi. bi de sabah çıktım bedava nasılsa diye 68,7leri gördüm. benden iyisi yok şu yeryüzünde bi huzur bi mutluluk fışkırması.. lakin gel gör ki anam hiç mi belli olmaz ya göbek aynı göbek duruyor cumhuriyetini ilan etmiş şekilde hala. :9:
spor namına bir şey yapmıyorum ondan mıdır acep bilemedim ki. :122:tartının beni kandırma olasılığını düşünmüyorum bana ne garezi olabilir demi.:27:
gidiyor ama nerden gidiyor kilolar iç yağlarımdan mı gidiyor bu kadar olur mu iç yağı :44:
Ben tartılacak yer bulamadığımdan dolayı tartılmıyorum ama eğer tartılsam eminim seninle aynı durumda olurum çünkü bende kendimde hiç bir değişiklik göremiyorum :43:

Ben tartılacak yer bulamadığımdan dolayı tartılmıyorum ama eğer tartılsam eminim seninle aynı durumda olurum çünkü bende kendimde hiç bir değişiklik göremiyorum :43:
sen egzersiz yürüyüş fln da yapıyosun demi normalde yani mutlaka değişiklik olması gerek sende, fikrimce :44:

öğlenki menüm : saat12:30 civarı 1 but haşlama bol baharatlı ohh mis+ yarım kepçe çorba+ yeşil salata+ iki dilim tahıllı ekmek

sen egzersiz yürüyüş fln da yapıyosun demi normalde yani mutlaka değişiklik olması gerek sende, fikrimce :44:
yani öyle adam akıllı bir şey yapmıyorum sadece mümkün oldukça çok hareket etmeye çalışıyorum

saat 15 e doğru acı kahve içtim, bayılırım
16:30 gibi de iki kaşık yoğurt yedim
akşam ki menüm : salata+ su
böyle apazcık görünse bile benim bu sade menüyle yetinemeyeceğimi tahmin etmelisiniz.:27:
Salatanın içindekiler: ellerimle nazikçe parçaladığım 3 yaprak marul+kış aşkım kırmızı lahana+ 3 kaşık yoğurt+ çekirdeği işkenceyle çıkarılmış 5 adet zeytin+karışık baharat cümbüşü+ bir tatlı kaşığı kadar soğuk sıkma zeytinyağı
edit: ayol en güzelini unuttum içinde 3 -5 parça da tavuk göğsü vardı. tavuk parçalarını aramaktan canım çıktı ama hepsini buldum :D

bugün ne çok yoğurtgiller familyasından tüketmişim haa:52::52::52:

Son düzenleme:
ben geldim. kırmızı halimi isterim :27:
kahvaltım: 2 yumurta çok geliyo gari iki tane kaynattım ama yiyemedim abboow eskiden iki yumurta kesmezdi beni az peynir zeytin süt içtim bi de.:21:

spora yazldım ama gitmedim henüz fobi oluştu ben de gidemiyorum çok yakın o kadar yakınki söylesem şaşırırsınız bu kadar yakın ordan çıkmaman lazım dersiniz. hadi şaşırın söylücem evin altında şaka şaka o kadar yakın değil yan blokta :27:

öğlen yemeğim: domates çorba+ bulgur pilavı+ ayran+ türlü+2dilim kepekli ekmek
abbooow vay baboo way ne çok yiyirsen dediğinizi duymuş kadar oldum ama valla değil ya cidden pilav desen 3 kaşık anca domates çorbası yarım kepçe sonracıma türlü bol bahartlı enfes lezzet bi kase yedim bundan ekmekler zaten minik minik alllah aşkına dilim olsa nolur olmasa nolur:27:
kendimi aç bırakıp akşama kadar ona buna saldırmayım diye çeşit çeşit yiyorum göz tokluğu maksat:52:

abboww çok yemeye başladım sen koru rabbim beni benden :27:
saat 4 gibi bi elma yedimdi amasya elması
akşam yemeğim: 1 lahmacun maydonoz eşliğinde+ ayran
bi saat kadar sonra leblebi partisi beyaz leblebiden bi kaç avuçtur nerden baksan ooff off yedim yedim pişman oldum:43:

Kahvaltım: 2 kepçe çorba + az peynir ve zeytin+ 2 dilim ekmek
gırtlağım acıyo ya acı çekiyorum resmen. boğazlarım şişmiş sanırım off :43:

Geçmiş olsun diyenim bile yok aa dostlar her şişko kendi derdinde ölmüş şişkoluk kardeşliği:27:
sevgilim dedi yorma kendi yediklerine dikkat et diye canım sevgilim benim :52::16::54:

öğlen yemeğim: çay+ kurabiye iki parça+ elma
akşam yemeğim: ızgara balık+ roka+ ekmek bi kaç dilim

kahve içtim bi kaç sonra ama eşliğinde leblebi dilim çikolata fln bile yedim. arkadaşlar kötü yola sevkediyor beni evde oturmalıyım artık hep :27:

mavimi ay sen ne tatlı anlatmışsın kendini öyle gülmekten yıkıldım :)) deli değilim pozitif bir insanım... çok güzel Allah iyiliğini versin bacım :D
inşallah hedeflediğin kiloya inmeyi başarırsın... ;)

geçmiş olsunnn mavimiiii

yeni gördümmm

nasıl oldun düzeldin miii:52:

Back