Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Düşünürüm tabii. Sen çıtır bir gelin olmadan bırakmam peşini vala. Hatta düğünü basar 'durun bu nikah kıyılamaz bu gelinin daha vermesi gereken kiloları var' diyerek seni alır kaçırır fit bir halde geri getiririm.

ayy tatlım çok hoşsun espri yeteneğine sağlık
fotograflarımı yükler paylaşırım sizinle hiç kalmasın aklın

benimki zayıf zaten gelin şişkoymuş dedirtmek hoş olmaz gelin çıtırmış dedirtmek varken elimde fırsatım varken hele

Canım benim görüyorum ki sen ruhu çıtır birisin. Eminim ki fazla kilolarının hepsinide sağlıklı bir şekilde vereceksin. Ama oldu bir aksilik veremedin. Sakın ha moralini bozmayasın. Sevgilin ne kadar zayıf olursa olsun sen ne kadar kilolu olursan ol 2 gönül bir olunca hiç bir şeyin önemi kalmaz. Ha kocaman bir gelinlik giyersin ama kocaman musmutlu bir yuvan olur. hiç bir şeyi dert etme ama yinede ÇITIR BİR GELECEK İÇİN EL ELEEEE diyoruzz

kimsecikler farketmedi tatlım ya paltolanlarım fln da normal geliyo bi fark yok. reglim yeni bitti ona mı bağlasam bilemedim bilemedim bilemedim:44:

bunun nedni karbonhidrat almamış olman ekmek yada pilav yenmediğinde ödemlerimizi atmış oluyoruz bu yüzden i

merhaba aranıza alırsanız sevinirim kilo malesef her insanın sorunu

kızlar saçma sapan geçen son gün olması umuduyla başlıyorum yediklerimi yazmaya hoş pek bir şey yemedim bugün. yol yorgunuydum sabah 6.30 gibi girdim eve hemen yattım ikindin vakitlerine kadar.
kahvaltım: saat 15.oo -16.oo arasıydı iki yumurtayla peynirli omlet+domates +salatalık+ bi kaç zeytin+ süt
akşam yemeğim 21.oo-22.oo civarıydı bi kaç dilim çikolata+ çay

sabah uyandım kalktım bi bardak su kaynatıp elma sirkesyle içtim. hevesim varken bi ev süpürüyüm dedim valla her zaman gelmiyor o istek bana maalesef
süpürdüm sildim sonra yemek zamanı dedim kahvaltı çekmedi canım çorba yapayım dedim şehriye çorbası yaptım. bi kaç parça da et kızarttım baharatlı yanına da yoğurt tabiki. ben yaptım diye demiyorum çorbayı hiç beğenmedim bi kepçe bile yiyemedim. neyse et ve yoğurdumu yedim kalktım. kızartma dedim ama yağda değil kendi suyunu bıraktı zaten onla pişirdi kendini.
akşama ne pişirsem acaba onu düşünüyorum şuan

akşam yemeğim: bamya çorbası+yoğurt+ bi buçuk dilim kadar kızarmış tahıllı ekmek ardından da greyfurt

canım değişik bişiler yemek istiyo ya iyiki atmışım evden abur cuburu off akşama kadar evdeydim bunaldım iyice şimdi

canım değişik bişiler yemek istiyo ya iyiki atmışım evden abur cuburu off akşama kadar evdeydim bunaldım iyice şimdi
) Yok canımmm ne abur cuburu. Çekmiyordur senin canın öyle şeyler. Çekse çekse yeşil çay az süt tozlu nescafe falan çekiyordur

geçti geçti hepsi geçti yemedim bişi bi kaç kuru üzüm fındık attım ağzıma. valla canım yaramazlık çektikçe gelinliklere bakıyorum çıtır kızlara bakıyorum anında kesiliyo iştahım. şipşişko gelin olmak istemiyorum çünkü güpgüzel çıpçıtır bi gelin olucam ben

Kahvaltım: sucuklu tost (azcık)+ haşlanmış yumurta+ ayran+ zeytin
az evvelde limonlu yeşilçay içtim

çok güzel gidiyorsun canım ha gayrett

çok güzel gidiyorsun canım ha gayrett
ayy tatlım inşallah ya bugün iş çıkışı hemen spor salonuna gidicem diyete sporu da ekleyip daha sağlam sonuçlar almak istiyorum da bakalım faydasını görürüm inşallah. zor kilo veren biriyim normalde kolay kolay da almam zaten kalıcı kilolar hep üstümdekiler off zorlu olaak gibi geliyo ama çıtır olcam ben çıtır aşkısım askerden gelince bi daha aşık olacak

ayy kızlar konunun birinde bi link gördüm baktım off ne biçim gaza geldim benim neyim eksik dedim kendime kızdım..
Milliyet - Böyle değiştiler
ayy yaza çıtır olmalıyım 15 kilo ne ki baktım 30 40 kilo veren var rahat. işten izin alıp spor salonuna koşasım geldim şimdi vallaha ya off ne biçim de özendim

Çok mu yiyorum acep diye bi giriş yaparken buldum kendimi. şu önceki sayfalara göre çok yiyorum sanırım yanlış yapıyorum.
öğlen yemeğim: 4 ızgara köfte+yarım domates-biber+ 1 kepçe kadar ezogelin çorba+3- 5 çatal sebzeli pirinç pilavı+1 bardak ayran
akşam yemeğim: 1 kepçe kadar bamya çorbası+ tavuk sote baharatlı (10-15 adet)+ 3-5 kaşık yoğurt+ vee kendi ellerimle hazırlamış olduğum kuru kayısı hoşafı bi kepçe kadar

kızlar aşırı mı çok yemişim ya öyle tepeleme doldurdum midemi gibi gelmiyo ama bişi deyin ??

Evet canım biraz fazla olmuş yediklerin ama şöyle düşün sen sağlıklı gıdalar aldın, vücut sağlıklı gıdayı tanıdığı için sindirmesi biraz zor olsa da sindirir bunları çok sorun yaratmaz. Ama bunların yerine patates kızartması ne biliyim pizza falan yeseydin o zaman kötü olurdu, sıkma canını. Hatanın farkındasın eminim bir daha ki sefere daha dikkat edeceksindir

dikkat ediim bari rejim yapıyom adı altında toplamayım kiloları misli misli ayy sinir oldum kendime yemiyom bişi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…