canom sayfan hayirli olsun bir sorum olacakti sarimsagi niye yutuyorsunn
Hayırlı olsun topiğin:)) hAha bende geçen çarşambadan beri dikkat ediyorum:) aynı şeylerle başladık galiba asker uğurlaması :)) 78İM bende 60lara inmeye çalışıyorum... İnşallah yapabiliriz:44:
şişko bir gelin olmak istemiyorsak başarmalıyız, başarıcaz..!:44:
ah aşkısılarımız gittiler gelince dal gibi incecik görsünler bizi bi kere daha aşık olsunlar
oyy hayali bile nasıl güzel
canım hayırlı olsun öncelikle hiç bozma düzenini diyetteyim bile deme sağlıklı beslenmeyi seçmen çok iyi insan diyette olduğunu varsayarak daha çok strese giriyor.şahsen ben öyleyim.kendini sıkmadan 3 beyaz ı azalt sabah kahvaltıni iyi yap akşama hafif şeyler ye bak nasıl gidiyor o kilolar.birde ne güzel gelin olacakmışsın kriz geldiğinde çok güzel zayıf bir gelin olduğunu hayal et ..takipteyim seni :))) bozmak yok yola devam benimde 15 kg var vereceğim 5 ay gibi bir sürede inş.gidecek .
3 kiloyu görmemen çok normall başkalrı farkeder zaten sen farkedemezsin canımmhayırlı olsunn neredeyse aynı kilodayz
birbirimizi motive ederiz
abbooow sabah tartıldım 69.700ler deyim
göbeğim epey küçülmüş ennaaam i love me kimse tutmasın beni
bu aşırı sevinçlilik halimden sonra kahvaltımı yazayım.
kahvaltım:
peynirli omlet baharatlı(2 yumurta)+ bi kaç zeytin+maydonoz+ su
(uyandığımda ilk işim kettle nin fişini takıp su ısıtmaktır ve elma sirkesi katıp içmektir. dağları eritecem inşalah)
çok iyi kilo veriyorsunnnnnnn
demek ödem vardı sende
harikasın harika bakalım ben kaç kilo vereceğim
harika gidiyorsun tatlım tebrikler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?