sağolasın tatlım hep beklerin topiğime, gel oku azimlen dol taş dağları eriticez inşallahŞöyle bir gözden geçirdim, okudum yaptıklarını..İnan azımsanıcak bişey değil..harika bir azim öyküsü bu..helal olsun..vala bravoooo..güzel insanlarsınız vesselam :)
sağolasın tatlım hep beklerin topiğime, gel oku azimlen dol taş dağları eriticez inşallah
Cannım, harikasın.
Şimdiye kadar kaç kilo verdin ?
Bismillah deyip orucumu açtım ve bi kase yoğurt yedim
eve gittim üşenmedim kıymalı kabak yemeği yaptım 2 saat sonra da onu yedim yoğurt eşliğinde yine
şimdi de geç oldu ama kestane yiycem inşallah, tavada pişiriyorum
ALLAH kabul etsin canım, çok başarılı bence..Offf benim hedef kilom aşağı düştü
Ama vazcaymak yok aslaa
selamlarr
kandilin mübarek olsun. nasıl gidiyor diyet=)
ahhhaa ilahi =)
Allah kabul etsin. Su kaybetmiştir ya vücut mide de boştu tabi bütün gün, oh tartılmak için ideal ortam=)
Yarın sabahta bak aç karnına yine 66 gösterirse, göbecik atabilirsin evde:13:
tebriklerr.kandilinizde mübarek olsun.
bu arada haydi spora haydi sporaa.baktınız mı netten leslie ye ama yaparken evde spor ayakkabı mutlaka giyin yoksa benim gibi ayaklarınızın üstüne basamazsınız bir süre :))
ha bu arada leslie nin 3 mili 46 dakika.yaklaşık 5 kilometre ediyor.bi 5 gün deneyin.vaktiniz yosada 1 milini yada 2 milini deneyin.1 mili 15 dakika sürüyor.
cümleten kandilimiz mübarek olsun aa dostlar
orucumu her zamanki gibi iş yerinde açtım bir muz yedim.
sonra da eve gelince mantarlı tavuk sote yaptım hiç yağ atmadım çok da lezzetli olmuş.
yıllarca kendimi kandırmışım yağsız yemekler lezzetli olmaz diye.
ekmeği bıraktım bırakalı tat alma duyum gelişti artık yediğim şeyler çok daha lezzetli geliyor ne yediğimi anlamadığım zamanları geride bıraktım anlaşılan.
hayat böyle çok güzel üstelik ne yediğimi anlamadım deyip saldırmıyorum yemeklere
mantarlı tavuk sote+ sarmısaklı ayran+ azcık da peynir
şükür rabbimmm
Canım ALLAH kabul etsin ve kandilin mübarek olsun..Rabbim layığıyla ihya etmeyi nasip etsin inşaallah
Ne güzel ve ne güçlü oluyor insan böyle güzel yazıları okuyunca, bende denemek isterim Mantar soteyi (hiç yağsız)
.
amin tatlım amin.
dene diğer yemekleri de dene ben çoğu yemeğe atmıyorum yağ, kıymalı yapacaksam kıymanın yağı yeter diyorum soğanı fln da suyla kavuruyorum, kıymayla kavuruyorum ya da bi kapak kadar damlatıveriyorum ayıp olmasın diye.:90::124:
sanılıyo ki tatsız tutsuz olur ayy valla hiç de değil çok lezzetli oluyo ben baharatçıyımdır çok, baharat attım mı yemeklere ohhh miss miss
Üstadsındiyecek söz yok ve o kadarr haklısın kiii :114::114::114::114::114: şimdi utandım valaa hepsini denemek istiyorum inşaallah :116::116::116::116::116::116:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?