Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Kahvaltım: 2 yumurta haşlama+ maydanoz+ süt

Son düzenleme:
Öğle yemeğim: tavuk şiş+ salata+ ayran
Akşam yemeğim: Nohut yemeği+ salata

beyaz leblebi ve kestane yedim sonrasında da aslında alışkınlığım değildi akşam yemeğinden sonra bir şeyler yemek ama yedim arkadaşlar olunca:27:

tebrık ederım mavımı bende bu yaz 73 kıloya kadar ınmıstım sımdı ne yazıkkı aldım aksamları yedıgım ıçın almak kolay vermek zor ama basaracagız ılk hedefım tekrar o gordugum rakamı gormek 73 sonrada senın gıbı 60 lı sayıları gormek aksam yeme bence cunku ben o hatayı yaptım

ne güzel yazıyorsunuz yediklerinizi.ben bunu birtürlü başaramadım.unutuyom bazen.

tebrık ederım mavımı bende bu yaz 73 kıloya kadar ınmıstım sımdı ne yazıkkı aldım aksamları yedıgım ıçın almak kolay vermek zor ama basaracagız ılk hedefım tekrar o gordugum rakamı gormek 73 sonrada senın gıbı 60 lı sayıları gormek aksam yeme bence cunku ben o hatayı yaptım

abur cubur yok ekmek ıvır zıvır yok hayatımda şuan aslında. beyaz leblebiyi abur cuburdan saymıyo kimse hatta faydalı bile dediler diyetteyken kestaneye de bayılırım tavada bi kızarrtım bi kızarrttım ohh mis:16:tatlım işte şu cümlelerin hepsi kendimi kandırdığımın kanıtı :27:
elbet başaracağız bu durum süreç değil benim için artık yaşam tarzı yaşammm:16::54:

ne güzel yazıyorsunuz yediklerinizi.ben bunu birtürlü başaramadım.unutuyom bazen.
eskiye göre çok çok az yediğim için ben unutmam pek mümkün olmuyor tatlım aslında :27:
ama içtiğim yeşilçayları maydanoz suyunu elma sirkeli suları ben de yazmıyorum:27:
hepsi de faydalı ayoolll :52::27::27:

Son düzenleme:
Kahvaltım: 2 yumurta haşlama+ tarçınlı ballı süt+ maydanoz
Öğlen yemeğim: Tavuklu salata+ yoğurt
akşam yemeğim: kıymalı patlıcan yemeği+ yoğurt+ ayva hoşafı

arkadaş davet etmişti yemekten sonra gittim fındık fıstık yedim büssürü off midem çatlıcaktı heralde bulantıdan öldüm :53::50:

Kahvaltım: muz+ elma+portakal eşliğinde süt

öğlen yemeğim henüz belli değil ya ne yiyebilirim hazırlamadım akşam rahatsızdım acuk, erkenden yattım. şimdi de işteyim poffff :44::18:

sonunda sağlıksız olmayan çözüm yolu buldum öğlen için
öğlen yemeğim: 5 ızgara köfte + salata+ ayran
akşam yemeğim: çorba iki kepçe+ bol salata bi kaç ciger parçası eşliğinde+ yarım kepçe ayva hoşafı

günlerdir hoşaf hoşaf bitmedi hoşafım döküyüm mü napiyim bereketliymiş :1:

Ben de geldim günlüğünü ziyarete :3:

Diyete ara verdim demiştin ama gayet iyi menün ablacığım:16:

Ben de geldim günlüğünü ziyarete :3:

Diyete ara verdim demiştin ama gayet iyi menün ablacığım:16:

yok tatlım allah yazdıysa bozsun diyete ara fln vermedim. sirkeli suya ara verdim midem dinlensin diye sabah akşam ekşi ekşi.:1:
aynı şeyi senin topiğine de yazmıştım halbuki dikkatli oku kedicik azcık bak sınavlara girceksin sen daha dikkatli olmak zorundasın:54::20:

yok tatlım allah yazdıysa bozsun diyete ara fln vermedim. sirkeli suya ara verdim midem dinlensin diye sabah akşam ekşi ekşi.:1:
aynı şeyi senin topiğine de yazmıştım halbuki dikkatli oku kedicik azcık bak sınavlara girceksin sen daha dikkatli olmak zorundasın:54::20:
Bu dikkatsizliğim beni benden alıyor vallahi :27: Sınavlarda da dikkatsizliklerim o kadar çok ki burda olmasa olmaz yani :26:
Sirkeli suyu ben de sabahları içiyorum bir kaç gündür sadece. Akşamları üşeniyorum su kaynatmaya falan :27:

üşenmek diye bir şey yok. üşenmekten olmadık mı biz böyle. yürümeye üşendik egzersiz yapmaya üşendik yemek yapmaya üşendik fastfood a yöneldik.:20:
ama sen yapabildiğin kadar yap tatlım sabah aç karnına iyidir :54:

enfes bol çeşitli ama dozu kaçırmadan bi kahvaltı yaptık arkadaşımla.

kahvaltım: peynirli baharatlı omlet+ maydanoz+ tere+ marul+ portakal+ süt

akşam yemeğim: bu kısım muallak arkadaşlara gidicem akşam onlar çıtır insanlar haliyle rahatlar ve bol yağlı yoğurtlu bi menü hazırlayacaklar off off :26:

lakin dün akşam arkadaşlar sıcak çikolata içerken ben nane limon çayı içtim ve öncesinde sunulan kahvenin yanıda tek lokma çikolata yemedim.

bi de aklıma gelmişken gündüz de işteyken mesai arkadaşımın aldığı çikolatayı geri çevirdim. " al ya bu kadardan bir şey olmaz sen de abartma " ısrarlarına karşın yok dedim bu çok zararlı neler var içinde kimbilir dedim üstelik nasıl da acıkmıştım lakin nefsime yenilmedim.

kendime sarılasım geldi ya ben aslında ödülü hakettim bana ödül versinler :54::15::16::16::nazar:

Son düzenleme:
çizelge mi de güncelledim ohh miss bugün benden iyisi yok :15::27:
eskiden içinde kendimi streç filmle sarılmış dana eti gibi hissettiğim kotum bollaşmış çok da iyi olmuş pek de iyi olmuş belimden düşene kadar ericem işte ericemmmm :1::nazar:

Son düzenleme:
Abloş gitmiş kilolar.:52:Kocaman tebrik ediyorum :46:

19 OCAK
akşam yemeğim: bi kepçe çorba+ üç parça tavuk+ salata

20 OCAK
kahvaltım: çay+ peynir+ zeytin (arkadaşımda olduğum için pek yiyebileceğim bir şey yoktu, börek sosis patates kızartması fln vardı ama yiyemezdim. kendime bu kötülüğü yapamazdım!)
öğlen yemeğim: 6 ızgara köfte+ salata
akşam yemeğim: fırında yarım çupra+ salata
az evvel leblebi ve fındık yedim çay eşliğinde :27:

Sabah aç karnına 66ları gördüm tabi 66 dedikse 66,800 fln :27:
olsun 66 candır cigerdir umuttur ışıktır mutluluktur huzurdur özgüvendir aynalara gülen gözle bakabilmektir..:108::118:

niyetliyim bugün ama sahur yapamadım. bu hafta böyle gidecek gibi ama yarından itibaren kalkıcam sahura, sağlıklı olan buymuş çünkü:21:
bu yüzden bu hafta iki ögün fln çizittircem burlara :1:

Sabah aç karnına 66ları gördüm tabi 66 dedikse 66,800 fln :27:
olsun 66 candır cigerdir umuttur ışıktır mutluluktur huzurdur özgüvendir aynalara gülen gözle bakabilmektir..:108::118:

niyetliyim bugün ama sahur yapamadım. bu hafta böyle gidecek gibi ama yarından itibaren kalkıcam sahura, sağlıklı olan buymuş çünkü:21:
bu yüzden bu hafta iki ögün fln çizittircem burlara :1:

cnm sen diyete başlayalı çok olmamasına ragmen çok iyi ilerliyorsun maşallah

cnm sen diyete başlayalı çok olmamasına ragmen çok iyi ilerliyorsun maşallah

sağol tatlım ya ama benim yediklerimi eskiye göre kıyaslarsak anca tek ögün ederdi. ben hem abur cubur yerdim hem akşam yemeği dahil o kadar çok yiyordum ki, feci :56: yemeklerden bi kaç saat sonra acıkır çikolata cips çekirdek ne bulursam affetmezdim :20::56:
tek avantajım metabolizmamın hızlı olması, ölçüm yaptırmıştım bi keresinde de bayana göre 1.5 kat hızlı demişlerdi.:27::1:
maaşallah bana maaşallah , bi de spor yapıp sıkılaşsam tam olacak :46::21::16:

Şöyle bir gözden geçirdim, okudum yaptıklarını..İnan azımsanıcak bişey değil..harika bir azim öyküsü bu..helal olsun..vala bravoooo..güzel insanlarsınız vesselam :)

Back