Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

sabah kahvaltım : arnavut cigeri (10-15 adet)+maydonoz-soğan söğüş+peynir (minicik)+zeytin (4-5 tane)+çay
öğlen yemeğim: çeyrek simit+ 1 bardak ayran
akşam yemeğim: yeşil salata+ yarım palamut

gidicek bu yağlar gidicek

az evvelde fırında kestane yedim 5-6 tane

Son düzenleme:
Kahvaltım(saat 11 civarı): iki parça sucuk ve minicik yumurta parçası+ 7-8 adet ciger+ marul+ peynircik ve zeytincik+ çay
Öğlen yemeğim(saat 14.30 civarı): iki kepçe işkembe çorbası
İkindi yemeğim(saat 16.30 civarı): dardanel sandiviç(içinde kaşar var sadece ve üçgen şeklinde bilirsinizdir)+ sade kahve
Akşam yemeğim: yok

midem mi minilmiş anlamadım iştahımda kaçtı eskiden fil gibi hortumlardım her şeyi , şimdi çekmiyo canım pek bişi. :44:
yeni yeni açlık hissetmeye başladım ama şu saatte de yemeyim artık

Harikasın bitanesin mükemmelsin yürrü be sana göbek mi dayanırrr !!! çok iyi gidiyorsun canım inşallahh mis gibi fit bir gelin olacaksınn

Harikasın bitanesin mükemmelsin yürrü be sana göbek mi dayanırrr !!! çok iyi gidiyorsun canım inşallahh mis gibi fit bir gelin olacaksınn

oyyy demi demi kesin şahane bi gelin olucam
sabah sabah gaza geldim üleyynnn kimsecikler tutmasın beni
çok sağol tatlım güzel dileklerin pozitif enerjin için :13:

abbow bugün akşam çikolata yedim ama bi görün minicik minnacık yok denecek kadar azcık 4 mm boyutunda falan
ben baştan başlıyım
sabah kahvaltım: yumurta haşlama+ peynir+zeytin+süt eşliğinde
öğlen yemeğim: etli pırasa+ yoğurt
akşam yemeğim: tonbalıklı yeşil salata
bi saat sonra fln bahsi geçen yok denebilir boyuttaki çikolata ve fıstıklı kurabiye yuhh yuhh 3. haftamda ki ilk esnek hareketim yoo yoo olamaz olmasın

pantolanlarım acuk bol gelmeye başladı ama apazcık belli belirsiz arası sadece ben farkederim
yehhhuuuu en büyük benim

kahvaltım: 1bardak süt+ peynirli sucuklu omlet(sucuğu görsen sucuk demezsiniz o kadar minik ve azdı ki sırf özlemini çekmeyim içimdeki hasret büyüyüp büyüyüp beni ele geçirmesin diye yedim.1 yumurtadan yaptım)+ 4-5 zeytin+ karışık bitki çayı

Cok tessekür ederim canimm Günlügme ugradigin icin
Günlügüne biraz göz gecirdim iyi gidiosun zate fazla bi kilon yok bence boyun da cok kisa degil

ben 1.70 boyum 87- 88 arasiyim :S

inaniyorum sanaa coooook güzel bi gelin olucaksin incecik herkez cok begenicekk seni

sağol tatlım inşallah :)

Öğlen yemeğim : kadınbudu köfte bi buçuk adet+ zeytinyağlı kereviz+ bi kaç çatal patates püresi
Akşam yemeğim: azcık yeşil salata+ ızgara tavuk bir but bile değildir+ ayran
daha sonra da çay

Sende bu motivasyon varken 5 aya kalmaz gider bu kilolar..

harikasın..
bu tarz beslenmeyi alışkanlık haline getir, zayıf kızlarla aynı iskelet sistemine sahip olduğunu unutma... onlar istedikleri gibi giyinirken sen neden giyinemeyesin? Bu yaşları kaçırma..

arkandayız tatlım..

gitsinler tatlım yok olsunlar var olduklarına pişman olsunlar ooff öyle çok istiyorum ki göbeğimin fışkırmadığı içine girebileceğim kotların minik bedenler olduğu topuklularımı giydiğimde kuğu gibi süzülmeyi ooff off şimdi dev anası gibi hissediyorum kendimi göbeği içime çeksem göğüslerim kabarıyor göbeğimi bıraksam oo cumhuriyetini ilan etmiş seninki diyen gözleri görür gibi oluyorum !
bu topraklarda tek cumhuriyet benim tek iktidar benim göbeğe ölüm yağlara ölümmm allah allaah allaahhh ..!

merhabaaa ! yolunda başarılar dilerim sana. ama uzmanlar ekmeği tamamen kesmeyin diyor. azaltın diyor. çünkü ekmekte bildiğim kadarıyla b2 olması gerek ve insan için önemli besin ögelerinden biri :)

merhabaaa ! yolunda başarılar dilerim sana. ama uzmanlar ekmeği tamamen kesmeyin diyor. azaltın diyor. çünkü ekmekte bildiğim kadarıyla b2 olması gerek ve insan için önemli besin ögelerinden biri :)

"B2 Vitamini İçeren Besinler: Hayvansal besinlerde, süt ve süt ürünlerinde, buğday başağında, yeşil sebzelerde, havuçta, enginarda, fındıkta, yerfıstığında ve mercimek gibi bitkisel besinlerde bol miktarda B2 vitamini bulunur."
tatlım karataycıyım ben ya başka ürünlerden karşılayabiliyormuş buna inandım buna güvendim

sabah kahvaltım: 1 yumurta haşlaması+ 1 elma+ yarım salatalık+ çay

öğlen yemeğim : 1 biber dolma+ 1 kepçe kadar mercimek çorbası+ aşure (3 kaşık)
ara öğün: bi kaç bisküvi (acıkmamıştım halbuki sinirden yedim biraz )
akşam yemeğim: pırasa yemeği+ yoğurt+ kaysı hoşafı (kendi ellerimle yaptım maaşallah bana )
saat 21 gibi de kahve içtim apacı.

veee spora yazıldım bugün program yaptırdım hafta sonu başlıcam inş. rabbim utandırmasın devamı gelsin yazıldığımla kalmasın subaneke dinimizzz aminnnn

berbat bi kahvaltı yaptım sabah vaktim olmadı evde hazırlamak için işyerinde de pogaça fln yedim çay içtim.
dünden beri iyi saçmalıyorum ya rabbim sen çevirme beni yolumdan

berbat bi kahvaltı yaptım sabah vaktim olmadı evde hazırlamak için işyerinde de pogaça fln yedim çay içtim.
dünden beri iyi saçmalıyorum ya rabbim sen çevirme beni yolumdan

Hişşşttt noluyo bakimm?? Sana benden bir öneri vaktinin olmadığı zamanlarda öğünleri abur cuburla ya da poğaça simit gibi şeylerle geçirmek yerine bir elma 2 fındık 2 ceviz 2 badem ve 1 avuç üzüm kurusu ile geçir. Hem sağlıklı bir şeyler yemiş olursun hemde midene o kilo aldırıcı zararsız şeyleri doldurmamış olursun. Bir dene Ve yanlış bir şeyi ağzına atmadan önce dur ve bu sayfayı düşün. Aaa ben şimdi kızlara ne derim de. Ben öyle yapıyorum çok işe yarıyor canım yaaa. Yüzmüş yüzmüş yarılamışsın sakın ha vazgeçmeeee

yok tatlım bırakmadım bırakamam spora bile gittim yazıldım ona başlıcam programım bile var
ince belli çıtır bi gelin olucam inşallah nasip et rabbimm

oleyyy geri dönmüşsün. Vala 1-2 gün yazmayınca temelli bıraktın sandım telaşlandım haaa. Çok sevindim seni tekrar gördüğüme. Dedim vala bizim kız çıtır gelinliği rafa kaldırdı kendisine büyük beden bişeyler bakmaya mı karar verdi diye. Ama iyi bu hayalinden vazgeçmemiş olman çok güzel. Hatta gelişmeler bile görüyorum. çok sevindim canım senin adına böyle devam devam devamm

ayy yok tatlım tam gaz devam. sevgilim askerde de yemin töreni vardı ona gittim geldim. iki gündür yollardayım doğru düzgün beslenemedim ama çok fazla da yemedim ne yedimse az yedim kendimce dikkat etmeye çalıştım ama artık evimdeyim sebzeli bol vitaminli yemeklerime devam
çıtır bi gelin olucam inşallah desteklerinizle çok sağol tatlım birinin beni düşündüğünü bilmek güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…