Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

hoş geldin tatlım teşekkür ederim faydalı oldumsa ne mutlu amacım kendimi gazlarken insanlarda nasiplensin gazlansın enerji dolsun başla tatlım bırakmak diye bir şey yok bu hayat tarzı ara vedim demek daha motive edici

aramız diye bir şey yok tatlım ben tek başıma takılıyorum gelen de gidiyo hemencik

hadi iyisin gel basayım bağrıma

kız gelmiyor muyuzzz???
niye öyle diosun

Merhaba kızlar bir kaç gündür sizi takip ediyorum tebrik ederim hepinizi inşallah hepimiz yaza incecik gircez allah izin verirse. Bende 23 gündür diyet yapıyorum 70 kilo ile başladım şuan 64.7 yim sabah aç karnına, kendim yaptım diyet menümü hedef 57 inşallah sonra 55 diye düşünüyorum ama bakalım boyum 1.63 25 yaşındayım 1 oğlum var 23 aylık çalışmıyorum evdeyim bütün gün kendi kendime günde 2 veya 3 kez 10 dklik egzersizlerim var diyete başlamadan vücut ölçülerim gogus 96 bel 78 göbek 94 (bu bölgeden nefret ediyorum) popo 96. Şimdi ise gogus popo aynı bel 77 göbek 90. Beni de aranıza alır misiniz kızlar?

Menüm şöyle;
sabah kalkar kalkmaz 1 büyük bardak içine yarım limon sıkarak su
kahvalti
1 domates
1 salatalık
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
3 grissini
35 gr peynir (hergün kahvalti böyle) yaklaşık hepsi 400 kalori)
ara
3 avuç sarı leblebi
1 bardak zero
akşam 3 veya 4 gibi oluyor
bazen iki salatalıktan cacık bazen iki tost kepekli ekmekten
bazen tavuk gogus 300 gr kadar yanında salata değişiyor yani
ama hepsinde mutlaka 1 yemek kaşığı zeytin yağ
birazdan yicem yemeğimi 300 gr tavuk yağsız kısık ateste bol baharatlı yağsız sote. Yanına domates salatalık soğan marul maydanoz dan oluşan bol limonlu1 kasık zeytin yağ biraz tuz ile salata
Saat 6 olmadan 1 elma portakal 6 dan sonra asla birşey yemiyorum meyve dahil sadece 8 9 gibi bir bardak süt içine 1 yemek kaşığı yulaf kepegi ve 1 çay kaşığı tarçın koyup öyle içiyorum bol tok tutuyor ve günde mutlaka 2.5 3 lt su tatlı asla yemiyorum bu arada

hoşgeldin tatlım hemencik çizelge oluştur görsellik azmini kamçılar hedefi gördükçe motive oluruz.
boyun kaç bu arada

Teşekkür ederim çizelge yapamıyorum malesef tlden giriyorum böyle azcık idare edin kızlar beni boyum 1.63
diyete 20 şubatta başladım

teşekkürler mavimi. hoşbuldum o zaman. benim boyum 159 cm,kilom 66 şu anda.
21 0cak ta altı aylık kızımı anhidramni sebebiyle kaybettim maalesef. o zaman 72 kiloydum.
biraz kızım biraz stres biraz da eşimle yaptığımız yürüyüşler sayesinde 66 kiloya geldim.
hedefim 55 kilo olmak. hem yeni bir ben'e , hem biraz motivasyona, hem de kendimi sevmeme ( ki özellikle kendimi sürekli suçladığım şu zamanlarda) çok ihtiyacım var. umarım başarabilirim.

oyyy başın sağolsun tatlım ya melek olmuş kızın Rabbim sağlık sıhhat versin yeni bebişler nasip etsin sizlere
elbette başarabilirsin tatlım azim kararlılık içinde olsun gerisi geliyo.

bu arada bu göstergeyi nerede hazırlayabiliyoruz

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

bu yardımcı olur tatlım

Sabah aç karnına elma yedim

kahvaltı : 3 çiçek brokoli- 2 ızgara but

ara :Beşibiyerde - Elma

Öğle :3 çiçek brokoli -2 ızgara but

Ara :1 avuç kuru üzüm -Beşibi yerde

Akşam :Yeşil mercimekli dereotu maydanoz göbekli bol salata.
Rezene Çayı

Gün içinde 2 lt su...:

Sicak sicak aksam yemegimi paylasip sogumadan kacicam .)) iki dakika icinde bu goruntu boyle kalmayacak .))

Eklentiler

• $2013-03-13 18.31.26.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 57
günaydınlar herkeslere

sabah 6.15 de kalkıp yarım saat yürüdüm offf nasıl güzel huzurlu bişi bu sabah yürüyüşleri anlatamam

Kahvaltım: 2 yumurta haşlama bol baharatlı+ peynir+2 yeşil zeytin gözüm kadar büyük+ maydanoz+süt

sabah 7 de kalktım.
7.30 da iki ince dilim ekmek ve sıcak suda tuzu alınmış 1,5 kibrit kutusu büyüklüğünde peynirle yapılmış yağsız tost ve bir fincan sütsüz şekersiz kahve ile kahvaltı olayını hallettim.
10.30 da 1 fincan neskafe 3 ü 1 arada ve üç eti form bisküvi hüplettim
hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…