kızlar kilo çizelgesini nsıl yapıcam, yardımcı olur musunuz...
beyaz cayı duydum ama kullanmadım, ne gibi bi faydası varmıs peki
Arkadaşlar bana müsade benim oğlan uyudu azıcık islerim var onları halletcem. İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya kavusuruz kaçamaksiz ve sağlıklı birgün diliyorum hepinize
Merhaba ysmcim hosgeldin canım bende dün katıldım arkadaslara ama topik biraz durgun biraz hareket gelse ne iyi olur değil mi iyice motive olurduk hepimiz
Bu arada arkadaşlar ben kalori hesaplıyorum böyle zayıflamaya çalışıyorum 1000 in üzerini çok nadir geçtim mesela dün 1072 kalori tüketmişim bu zamana kadar ki en yüksek kalori dün ki yediklerimdi buna rağmen neden çok az kilo veriyorum anlamadim ilk hafta 3 kilo gitti daha sonra da gr gr gitti yanlış birşeyler var ama ne?
öncelikle hoşgeldiniz. mavimi topici gerçekten çok samimi yazmıştı. bu zaten burada bulunuyor olmamızın sebebi diye düşünüyorum.
çok kalabalık olmasa da samimi bir ortam motivasyonumuzu arttiracaktır
öncelikle hoşgeldiniz. mavimi topici gerçekten çok samimi yazmıştı. bu zaten burada bulunuyor olmamızın sebebi diye düşünüyorum.
çok kalabalık olmasa da samimi bir ortam motivasyonumuzu arttiracaktır
ticker factory die bi site var tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/603190-quotbeyaz-cayquotin-faydalari.html
bol linkli oldu ama
mavimi beceremedim bu kilo çizelgesini ben
hoşbuldum canımmmm :)
ben uzun zamandır sıteyı takıp edıyorum ama bugun uye oldum
kızlar bı sorum olucak ben sabah öyle aksam olmak uzere gunde 3 fıncan yesl çay içiyorum, sizce bı sakıncası olur mu, azaltmalımıyım
öğlen yemekte bir kuru kayısı büyük bir bardak su içtim.
bir kibrit kutusu kadar kırmızı et ( haşlanmış) ve bir yemek kaşığı patates püresi yedim
iki kaşık kadar da pilav yedimyememeliydim, ama çok güzeldi dayanamadım
mavimi msjına cvap vremıyorum yenı oldugum içinben de beceremedim:26:
kızlar arkadasım kruvasan ıkram etti yememek için zor tutuyorum kendımı, bakısıp duruyoruz :26:
ben bu durumda göz önünde kaldırıveriyorum ya da oo teşekkür ederim canım istemiyo fln diyorum ya da yiyosam da akşam daha fazla hareket yapıyorum telefi ediyorum kendimce
bi köşeye koydum duruyo bakalım yememek için zorlıcam kendımı :26:
bu arada kızlar ben sıteyı uzun suredır takıp ettığım için ortamda yabancılık çekmıyorum tanıyo gibiyim sizleri, o yuzden bıraz samımı konusuyorum
canım dıye hitap etmmden rahatsızlık duyarsanız soyleyın nasıl istıyosanız o sekılde hıtap edıyım
ayy yok tatlım keyfine bak kimse ayrıntıya takılmaz ana konumuz ne yiyip içtiğimiz ne kalori yaktığımız birbirimizi motive edişimiz vee akıp giden paket paket margarinler
ayyyy inş bakalım aslında ben daha önce 70 kıloydum, okul bıtıp eıme donunce yemem içmem dzen grdı. okulum hazıranda bıttı ve ozamandan bu zamana 60 kıloya dustum dıyet yapmadım sadece dedıgım gbı daha duzenlı yemek yedım ( okuldayken gecelerı yemek yıyoduk arkadaslarla ) ve ayrıyetten bol su ve yesıl çay içtim
ama bıranda kılo vermedıgım halde etlerım gevsedı, bunun içinde yuruys ve keslıye baslıcam bakalım neler olucak
ayyyy inş bakalım aslında ben daha önce 70 kıloydum, okul bıtıp eıme donunce yemem içmem dzen grdı. okulum hazıranda bıttı ve ozamandan bu zamana 60 kıloya dustum dıyet yapmadım sadece dedıgım gbı daha duzenlı yemek yedım ( okuldayken gecelerı yemek yıyoduk arkadaslarla ) ve ayrıyetten bol su ve yesıl çay içtim
ama bıranda kılo vermedıgım halde etlerım gevsedı, bunun içinde yuruys ve keslıye baslıcam bakalım neler olucak
herkesler yapıyo şu leslie de ben yapmadım hiç, faydasını da görüyorlarmış aslında denemek gerek benim de spora asılmam lazım off :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?