Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Arkadaşlar bana müsade benim oğlan uyudu azıcık islerim var onları halletcem. İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya kavusuruz kaçamaksiz ve sağlıklı birgün diliyorum hepinize

oyyy bebişin mi varmış senin yesinler onu
burlardayız biz tatlım görüşürüz

Merhaba ysmcim hosgeldin canım bende dün katıldım arkadaslara ama topik biraz durgun biraz hareket gelse ne iyi olur değil mi iyice motive olurduk hepimiz

öncelikle hoşgeldiniz. mavimi topici gerçekten çok samimi yazmıştı. bu zaten burada bulunuyor olmamızın sebebi diye düşünüyorum.
çok kalabalık olmasa da samimi bir ortam motivasyonumuzu arttiracaktır

ortalama hareketli bir bünyeye sahip bir kişinin günlük harcadığı kaloriyi şöyle hesaplıyorlarmış her 500 gramına 12 kalori. yani mesela benim için 66 çarpı 24 . bu günlük harcadığın ortalama kalori imiş . eğer harcadığından 500 kalori az yersen ya da günlük 500 kalori fazla harcarsan haftada 1 kg kaybın oluyormuş. ve hiç bir zaman 1000 kalorinin altına düşmemen gerekiyormuş. bu çabuk kilo verip çabuk kilo alacağını gösteriyormuş ( düşük kalorili diyetlerin riskleri) evlenmeden önce gittiğim diyetisyenimden duyduklarım böyle canım. bence kalıcı kilo vermek daha güzel olacaktır

öğlen yemekte bir kuru kayısı büyük bir bardak su içtim.
bir kibrit kutusu kadar kırmızı et ( haşlanmış) ve bir yemek kaşığı patates püresi yedim
iki kaşık kadar da pilav yedim yememeliydim, ama çok güzeldi dayanamadım

öncelikle hoşgeldiniz. mavimi topici gerçekten çok samimi yazmıştı. bu zaten burada bulunuyor olmamızın sebebi diye düşünüyorum.

hoşbuldum canımmmm :)
ben uzun zamandır sıteyı takıp edıyorum ama bugun uye oldum
kızlar bı sorum olucak ben sabah öyle aksam olmak uzere gunde 3 fıncan yesl çay içiyorum, sizce bı sakıncası olur mu, azaltmalımıyım

ayy sağol tatlım benim ya
ayyyy sizleri motive ederken ben de olurum zaten burda herkes birbirinin etinden sütünden faydalansın tombul kelebek kalmasın

3 fincan kafi diyorlar zaten tatlım bence iyidir

ben patates pilav ekmek türevi şeylere pek sıcak bakmıyorum full nişasta karbonhidrat patates yerine eti daha fazla yeseydin keşke minicikmiş o et de et denemez

kuru kayısı iyi geliyo hem yumuşuyo içimiz ben de tercih ediyorum

kızlar arkadasım kruvasan ıkram etti yememek için zor tutuyorum kendımı, bakısıp duruyoruz :26:

ben bu durumda göz önünde kaldırıveriyorum ya da oo teşekkür ederim canım istemiyo fln diyorum ya da yiyosam da akşam daha fazla hareket yapıyorum telefi ediyorum kendimce

ben bu durumda göz önünde kaldırıveriyorum ya da oo teşekkür ederim canım istemiyo fln diyorum ya da yiyosam da akşam daha fazla hareket yapıyorum telefi ediyorum kendimce

bi köşeye koydum duruyo bakalım yememek için zorlıcam kendımı :26:
bu arada kızlar ben sıteyı uzun suredır takıp ettığım için ortamda yabancılık çekmıyorum tanıyo gibiyim sizleri, o yuzden bıraz samımı konusuyorum
canım dıye hitap etmmden rahatsızlık duyarsanız soyleyın nasıl istıyosanız o sekılde hıtap edıyım

ayy yok tatlım keyfine bak kimse ayrıntıya takılmaz ana konumuz ne yiyip içtiğimiz ne kalori yaktığımız birbirimizi motive edişimiz vee akıp giden paket paket margarinler

ayy yok tatlım keyfine bak kimse ayrıntıya takılmaz ana konumuz ne yiyip içtiğimiz ne kalori yaktığımız birbirimizi motive edişimiz vee akıp giden paket paket margarinler

ayyyy inş bakalım aslında ben daha önce 70 kıloydum, okul bıtıp eıme donunce yemem içmem dzen grdı. okulum hazıranda bıttı ve ozamandan bu zamana 60 kıloya dustum dıyet yapmadım sadece dedıgım gbı daha duzenlı yemek yedım ( okuldayken gecelerı yemek yıyoduk arkadaslarla ) ve ayrıyetten bol su ve yesıl çay içtim
ama bıranda kılo vermedıgım halde etlerım gevsedı, bunun içinde yuruys ve keslıye baslıcam bakalım neler olucak

lesli yazıcaktım yanı

herkesler yapıyo şu leslie de ben yapmadım hiç, faydasını da görüyorlarmış aslında denemek gerek benim de spora asılmam lazım off :44:

herkesler yapıyo şu leslie de ben yapmadım hiç, faydasını da görüyorlarmış aslında denemek gerek benim de spora asılmam lazım off :44:

çok oldum biliyorum ama bişiy daha sorıcam size :26:
benım kılo aldıkça omuz bolgem ve boynumun arkasındada genısleme gıbı sıslık gbı bsey oldu
60 kılo olunca bynumun arkasındakı braz daha kuculdu ama ensesı acık bişi gıydıgımde orası kotu druyo. napmalıyım sizce :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…