Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

canım fazla olmamış mı?

evet haklısın tatlım farkındayım hele o tatlı hiç olmadı oraya bi de yazdım pişkin pişkin dibe mi vurdum ne oldu offf

artık şey oluşmaya başladı ben de insanlar diyet yapıyo demelerinden rahatsız oluyorum diyet yaptığı için tatlı yemiyo yemek az yiyo aç geziyo tatlı yemiyo yedikleri tatsız tuzsuz..

bu da bunaltıyo insanı tatsız tuzsuz yemiyorum evet artık yağlı şeyleri sevmiyorum içim almıyo tiksiniyorum evet ekmek yiyesim gelmiyo çok faydasız yararsız geliyo ekmeksiz de gayet tabi doyuyorum içim istemiyo yeşilçay içmeyi seviyorum fastfood dan hoşlanmıyorum bunca zaman zehirlemişim kendimi artık ben sağlıklı yaşıyorum sağlıklı yaşam seçtim..

ama çoğu zaman insanların bu aptal düşüncelerine maruz kalmamak için ikramlardan yiyorum ama öyle ayıla bayıla da yemiyorum kesiyo zaten hemen ama uğraşmamak diyettesin ya laflarından uzak kalmak için..

aç falan da gezmiyorum yediklerimden öğünlerimden de çok büyük keyif alıyorum ama hele bu zayıf insanların aptalca beslenmelerini sırf kendileri zayıf oldukları için yüceltip benim doğru beslenme şeklimi sırf diyet adı altında değerlendirilmesine artık acaip kıl oluyorum..

yeter üleyyn ben salataya yağ sevmiyorum eskiden beri baklavayı çok sevmem bunları tercih etmeme hakkım olamaz mı benim..

iş yerine gelen baklavadan bi tane aldım tadını beğenmedim dedim diye arkadaş seninki psikolojiktir yaftasını yapıştırdı hele bi tanesini de başım ağrıdığı için açsındır ondan dedi neden aç olayım dedim diyet yapıyorsun ya ondan dedi aç değilim gayet de doyuyorum dedim aa seninki psikolojiktir dedi bak bak bak psikolojikman tokmuşum kendimi kandırıyormuşum Allah Allah ben diyetteysem doyamam mı benim normal şartlarda başımın ağrıması hakkına sahip değil miyim baklavayı tepsisiyle yutmam mı şart normal şartlarda ben baklava sevmiyo olamaz mıyım her şey mutlaka her seçimim mutlaka diyete ve onun getirdiklerine mi bağlanmalı.

yeter be yeter duyarlı olsun insanlar azcık biri diyet yapma kararı aldıysa illa sizin yanlışlarınızı doğru kabul etmek zorunda mı
o doğru şeyler yapıyo doğru besleniyo sağlıklı yaşamı seçmiş bi ömür sağlıklı yaşama kararı almış olamaz mı..

bunaldım be bu insanlardan iyi biriktirmişim ben de

bizim burda bu yaptıklarına kıskançlık diyorlar tatlım
niye bu insanların laflarına bu kadar sıkıldın ki??????

diyetteyim desen ne olacak ki
evet diyetteyim fazlalıkla dolaşmaktan iyidir deyiver sende
ayyyyyy resmennnn kıskançlıkkkkkkkkkk
valla bak
hiç sıkma canını yemek zorunda da değilsin ayrıca

öyle söylediklerinde yüzlerine bak
cevap vermene bile gerek yok bence

ayy yok çekinmiyorum zaten diyetteyim demeye ama diyetteysem sanıyorlar ki tok olmak lüks hatta çok sevdiğim bi abim şu yemeği yaptım bu yemeği yaptım diye anlatırken sen diyette değil misin ne yemeği yemek mi yiyosun diyo işte bilinç budur insanların gözünde diyet iki ot kemirip akşama kadar aç gezmek..

hele aa yok iyisin kilo vermene gerek yok artık diyip önünü kesmeye çalışanlar yok mu hiç kimse kusura bakmasın ben bi ömür böyle yaşıycam eşime çoluk çocuğumu da bunu öğreticem çünkü doğru olan budur.

ayy tatlım çok doluymuşum valla rahatladım şimdi

günaydın günlükçüm bugünlerde sevgilimi değişik şekilde özlüyorum çoğu gitti azı kaldı ama çok zormuş her gün gördüğün adamı aylardır görmemek yüzüne gözüne hasret kalmak oyy sevmek çok güzel onu sonsuzluk gibi evrende başka bir şey yokmuş gibi ama özlemek de bir o kadar zor çok zor..

neyse ben kahvalltıma geçeyim

biraz lor u bi kaç damla zeytinyağıyla pişirdim sonra üstüne bir yumurta kırdım bol baharatlı+1 domates+ tere+maydanoz+ yeşilçay

günaydın

ay mavimi beni ağlatcan yaa
günler azaldıkça daha da büyüyen
insanı mahsunlaştıran aniden gözlerini dolduran dokunaklı bir özlem
bursada benimki senin sevgilin nerede asker

günaydın

ay mavimi beni ağlatcan yaa
günler azaldıkça daha da büyüyen
insanı mahsunlaştıran aniden gözlerini dolduran dokunaklı bir özlem
bursada benimki senin sevgilin nerede asker

ayy ağlayalım karşılıklı

edirnede benim sevdiceğim de uzunköprü:18:

ben kahvalltıma geçeyim

biraz lor u bi kaç damla zeytinyağıyla pişirdim sonra üstüne bir yumurta kırdım bol baharatlı+1 domates+ tere+maydanoz+ yeşilçay

Öğlen yemeğim: göğüs ızgara +salata bol ekşili+ zeytinyağlı kereviz bi kaç çatal

akşam da fırında kıymalı kabak+ yoğurt

Sabah:Göbek,Maydanoz,2 yumurta

Ara : Beşibiryerde-Elma

Öğle :Salata-6 köfte

Ara : Beşibiryerde - Elma

Akşam:1 kase çorba-Salata

Bugün de böyle geçti :)

Öğlen yemeğim: göğüs ızgara +salata bol ekşili+ zeytinyağlı kereviz bi kaç çatal

akşam da fırında kıymalı kabak+ yoğurt

akşam olmadan akşam yemeğimi yazmıcam bi daha ayol bak yine onu yemedim.

aaakşam yemeğim: 2 kuru incir+2 kaşık yoğurt+bi avuç antep fıstığı+1 salatalık

ayy saçma sapan oldu ama canım istemedi yemek rabbim sen düzene sok beni

Sabah:Göbek,Maydanoz,2 yumurta

Ara : Beşibiryerde-Elma

Öğle :Salata-6 köfte

Ara : Beşibiryerde - Elma

Akşam:1 kase çorba-Salata

Bugün de böyle geçti :)

afiyet olsun tatlım 5i1 yerde olur acep aklıma altın geldi birden

ayyy sabah sabah nasıl sevindim anlatamam inşallah bi günlük bi sevinç değildir daim olur
ayyy neydi o öyle 4000 gram eklenmeler falan reglden miydi ki bilemedim inşallah ondandır ben de haftaya 62leri görebilirim :82:

Eklentiler

• $2013-03-13 07.12.42.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
Kahvaltım: bi kaç damla zeytinyağıyla tavada baharatlı kaşarlı yumurta+ 1 bardak süt+ maydanoz+ domates+ peynir+zeytin

günaydınlar
bu gün merak günüm:)
mavimi sen sabahları mı tartılıyorsun
tartılma sıklığın nedir
yoğurt ve süt tüketimin yağlımı mı light mı
birde günlük spor yapıyormusun

günaydın tatlım her zaman sorabilirsin

pazartesi sabahları tartılıyorum su bile içmeden ve giyiniksiz haftada 1 genelde.
karatay teyzem layt tüketmeyin diyor ben hiç bir şeyin laytını tüketmiyorum geçen haftalarda yürüyüş yapıyordum bi haftadır yağışlı rüzgarlı serin havalar o yüzden yemek yiyip evde oturuyorum
inşallah bugün yürücem:18:

ayy 5i1 yerde ne demek olur dicektim diyememişim

:))) Beşibiryerde bitki çayı canım benim.Hem iştah kesiyor hem yağ yakıyor.Ben lipton marka alıyorum Bimden 3 tl paketi.Sabah aç karnıma akşam da yatmadan önce içiyorum yada yemekten sonra.İştahımı kesen tek varlıktır kendisi.

Bu arada gözün aydın ne güzel 62 kg sun.Maşallah.Ben de sabah tartıldım 85 kg tam.Kaldı 29 kg İnşallah yaza kadar vereceğim :))

13 günde bu yolu katetmek bile çok sevindirici benim için tam 6 kg verdim.

İyiki KK var :)) Motive oluyoruz burda.

öğle yemeğim: kıymalı kabak bol baharatlı+ yoğurt+ 1 incir

akşama da fırında çupra+ salata olacak kısmetse

ayyy sabah sabah nasıl sevindim anlatamam inşallah bi günlük bi sevinç değildir daim olur
ayyy neydi o öyle 4000 gram eklenmeler falan reglden miydi ki bilemedim inşallah ondandır ben de haftaya 62leri görebilirim :82:

gayet iyi gidiyorsun tebriklerrr

merhaba mavimi. topicin harika ve çok içtensin, o kadar gaza geldim ki bir kaç gündür ara verdiğim diyetime tekrar başlamaya karar verdim. önümde uzun bir yol var, ama yazdıkların moralimi yükseltti. beni de aranıza alır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…