- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
canım fazla olmamış mı?
evet haklısın tatlım farkındayım hele o tatlı hiç olmadı oraya bi de yazdım pişkin pişkin dibe mi vurdum ne oldu offf
artık şey oluşmaya başladı ben de insanlar diyet yapıyo demelerinden rahatsız oluyorum diyet yaptığı için tatlı yemiyo yemek az yiyo aç geziyo tatlı yemiyo yedikleri tatsız tuzsuz..
bu da bunaltıyo insanı tatsız tuzsuz yemiyorum evet artık yağlı şeyleri sevmiyorum içim almıyo tiksiniyorum evet ekmek yiyesim gelmiyo çok faydasız yararsız geliyo ekmeksiz de gayet tabi doyuyorum içim istemiyo yeşilçay içmeyi seviyorum fastfood dan hoşlanmıyorum bunca zaman zehirlemişim kendimi artık ben sağlıklı yaşıyorum sağlıklı yaşam seçtim..
ama çoğu zaman insanların bu aptal düşüncelerine maruz kalmamak için ikramlardan yiyorum ama öyle ayıla bayıla da yemiyorum kesiyo zaten hemen ama uğraşmamak diyettesin ya laflarından uzak kalmak için..
aç falan da gezmiyorum yediklerimden öğünlerimden de çok büyük keyif alıyorum ama hele bu zayıf insanların aptalca beslenmelerini sırf kendileri zayıf oldukları için yüceltip benim doğru beslenme şeklimi sırf diyet adı altında değerlendirilmesine artık acaip kıl oluyorum..
yeter üleyyn ben salataya yağ sevmiyorum eskiden beri baklavayı çok sevmem bunları tercih etmeme hakkım olamaz mı benim..
iş yerine gelen baklavadan bi tane aldım tadını beğenmedim dedim diye arkadaş seninki psikolojiktir yaftasını yapıştırdı hele bi tanesini de başım ağrıdığı için açsındır ondan dedi neden aç olayım dedim diyet yapıyorsun ya ondan dedi aç değilim gayet de doyuyorum dedim aa seninki psikolojiktir dedi bak bak bak psikolojikman tokmuşum kendimi kandırıyormuşum Allah Allah ben diyetteysem doyamam mı benim normal şartlarda başımın ağrıması hakkına sahip değil miyim baklavayı tepsisiyle yutmam mı şart normal şartlarda ben baklava sevmiyo olamaz mıyım her şey mutlaka her seçimim mutlaka diyete ve onun getirdiklerine mi bağlanmalı.
yeter be yeter duyarlı olsun insanlar azcık biri diyet yapma kararı aldıysa illa sizin yanlışlarınızı doğru kabul etmek zorunda mı
o doğru şeyler yapıyo doğru besleniyo sağlıklı yaşamı seçmiş bi ömür sağlıklı yaşama kararı almış olamaz mı..
bunaldım be bu insanlardan iyi biriktirmişim ben de