Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

afiyet bal şeker olsun az kalori bol vitamin minarel olsun

slm kızlar kk' de yeniyim, kabul ederseniz aranıza katılmak isterim. bende tombikimde birazcık :)

elbette tatlım tombul tırtılları çıtır kelebeklere dönüştürme hattına hoşgeldin

Son düzenleme:
afiyet bal şeker olsun az kalori bol vitamin minarel olsun

elbette tatlım tombul tırtılları çıtır kelebeklere dönüştürme hattına hoşgeldin

teşekkürler canım, yanlız ben sitede yeni oldugum için bıraz zorlanıcam gibi gözüküyo.
bu arada
boyum: 163
kilom: 60
becerebilirsem eğer 50 olmak istıyorum

Slm kızlar bugünkü menüm
Kalkar kalkmaz bir bardak limonlu su ve yeşilçay
kahvalti
3 dilim kepek ekmeği ikisiyle tost yaptım diğerini tost makinasından kuruttum
1domates
1 salatalık
ara iki avuç leblebi ve zero cola
akşam da
haşlanmış karnabahar yicem yoğurtlu ve saat 6 olmadan elma portakal yiyip
günü bitircem inşallah
bu arada kızlar ben görüldüğü üzere iki ogun yiyorum bu öğünlerde karnımi iyice doyuracak
kadar yiyorum aç kalkamıyorm malesef ama sağlıklı şeyler tüketiyorum bu arada sabah 64.6 ciktim ya kızlar
bu hafta sadece 600 gr vermisim sizce neden olabilir menümü degerlendirir misin yanlış birşeyle mi var?

Merhaba ysmcim hosgeldin canım bende dün katıldım arkadaslara ama topik biraz durgun biraz hareket gelse ne iyi olur değil mi iyice motive olurduk hepimiz

Bu arada arkadaşlar ben kalori hesaplıyorum böyle zayıflamaya çalışıyorum 1000 in üzerini çok nadir geçtim mesela dün 1072 kalori tüketmişim bu zamana kadar ki en yüksek kalori dün ki yediklerimdi buna rağmen neden çok az kilo veriyorum anlamadim ilk hafta 3 kilo gitti daha sonra da gr gr gitti yanlış birşeyler var ama ne?

teşekkürler canım, yanlız ben sitede yeni oldugum için bıraz zorlanıcam gibi gözüküyo.
bu arada
boyum: 163
kilom: 60
becerebilirsem eğer 50 olmak istıyorum

yavaş olsun bizim olsun tatlım tabiki becerebilirsin şüphe duyma inan kafi

Merhaba ysmcim hosgeldin canım bende dün katıldım arkadaslara ama topik biraz durgun biraz hareket gelse ne iyi olur değil mi iyice motive olurduk hepimiz

yumurtayla aran varsa tost yerine yumurta tercih et tatlım yağ yakma uzmanıdır kendileri çünkü
2 ögün iyidir peygamber efendimiz de öyle yapıyormuş ama gıdayı iyice azaltıp yıpratma vücudunu gıda bedenden ziyade ruhuda besliyor çünkü göz tokluğunu hissettirmen lazım. 1000 kalori altı sağlıksız derler ama iyice bi araştırmak lazım ki az yemek yiyince bünye savaş ilan edip savunmaya geçiyormuş ne bulursam saklayım depo edeyim aman tanrım savaş başlıcak diye

yavaş olsun bizim olsun tatlım tabiki becerebilirsin şüphe duyma inan kafi

hep bırlıkte inş canım.
su saate kadar yedıklerımi de yazıyım
sabah: 1 dılım çavdar ekmeği, 2 çatal beyaz peynir, 2 zeytin, 1 haşlanmış yumurta ve 1 fıncan yesıl çay içtim

11 de elmalı çay içtim

öylen yemegınden simdi geldım ve iş yerının yemekhanesınde ne varsa onu yemek zorundayım maalesef
5 kasık ezogelın çorba, 3 tane hamsı buyuklugunde balık ( ne balıgı oldugunu bılmıyorum ) ve brazda salata

ayrıca su saate kadarda 1,5 lıtre su içtim

istavrittir belki ben de karıştıryorum onları

beyaz çay içiyorum ben bir de yeşilçaydan çok daha faydalıymış ve daha lezeetli bi de daha pahalı

Canım teşekkür ederim cevabın için ilk kez bugün yumurta yemedim normalde her sabah haşlanmış yumurta domates salatalık 3 grisini zeytin peynir yerdim bugünluk değişiklik olsun diye böyle yedim normalde kepek ekmeği de tüketmem zaten. Evet 1000 in altı iyi denmez ama karnım bayağı doymuş oluyor o yüzden gereksiz kalorili şeyler tüketimiyorum. Reglim biteli 4 gün oluyor bununla alakali olabilir mi?

hosbuldum canım . özellıkle benım motıvasyona cooookkkkkkkkkkk ıhtıyacım var

Kendimden örnek vererek anlatayim
Tarih: 18.02.2013
mekan:yatak odası
Saat: 21 civari
O kadar yemişim ki tartilmak istedim hergün tartilıyorum zaten birde tok karnına tartılayım dedim
ne goreyim 71.1 çok üzüldüm kilo dan nefret eden ben 71 kilo!
Hemen tli elime aldım internete girdim 22 de zayıflayan insanların hikâyeleri ve önceki sonraki resimleri gece 2 oldu ben hala
araştırıyorum tabi öyle hırs edindim ki o sabah diyete başladım 70 kilo geliyordum sabah aç karnına ve şimdi çok şükür aç karnına 64.6.
Böyle başladım diyete sanada tavsiye ederim canım

canım ben şu akşam yemelerini abartmasam kılo verıcem ama olmuyo cok abartıyorum.
gunduz gayet guzel herseye dıkkat edıyorum ama aksam eve geldıgımde kendımı kaybedıyrum
ama yedıklerımızı braya yazcagımız için braz daha bı sorumluluk sahıbı olcagımı dusunuyorum bu konuda ( inş :) )

Aynen bende öyleydim canım aksamları sürekli birşeyler atıştırmak telasindaydim zaten ilk olarak bunu değiştirdim 24 gündür saat 6 dan sonra meyve de dahil hiç birşey yemiyorum sadece saat 8 9 gibi bir bardak süt içine bir yemek kaşığı yulaf kepegi ve bir çay kaşığı tarçın bu beni çok tok tutuyor ve birde günde 2 2.5 lt su içiyorum

Arkadaşlar bana müsade benim oğlan uyudu azıcık islerim var onları halletcem. İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya kavusuruz kaçamaksiz ve sağlıklı birgün diliyorum hepinize

ben aksam 7 de evde oluyorum ve oyle yemegınıde 12.30- 13.00gıbı yedıgım için eve gıttıgımde cok acıkmıs oluyorum
arakarda bsey yemek ıstemıyorum cunku daha cok kılo alırım dye korkuyorum
ayyrıca benım tatlı krızlerım cok fena, bunu tarcınlı sutle duzene sokabılırmıyım acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…