Merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza
Şuan ki kilom :86
1 Mart Cuma gününden beri 5 kg verdim.
Yaptığım sadece karbonhidratı kesmek oldu.Ekmek makarna pilav hamurişi çıktı hayatımdan 11 gündür.Çok canım çekerse azcık tadına bakyorum.Mutlaka Lipton beşibiyerde çayımı içiyorum günde iki bardak.Su 2 lt en az...
Bugünden itibaren daha da dikkat edeceğim inşallah .Yaza 55 yada 60 kg olmak hedefim
Bende günlük neler yediğimi paylaşıcam sizlerle.Hepberaber motive oluruz ve kilolardan kurtuluruz inşallah
Spor sart lahana corbasi deneyin tok tutar
Hoşbulduk canım.Evet hızlı oldu ama elimde olmadan oldu.Dediğim gibi sadece karbonhidratı kestim.Sadece 2 dilim ekmeğim var gün içinde.Onun dışında tüketmiyorum.
hoşgeldin tatlım ama sanki aşırı vermişsin kısa sürede ama karbonhidratı kesmekle çok iyi yapmışsın ben de bu fikirdeyim yıllarca yedik de ne oldu anca göbek pop yaptık şimdi nadir yiyorum bazen de mecburiyetten.
hedeflerimiz de aynı tatlım destek olmadan olmuyo bu işler gazlayalım birbirimizi
Hoşbulduk canım.Evet hızlı oldu ama elimde olmadan oldu.Dediğim gibi sadece karbonhidratı kestim.Sadece 2 dilim ekmeğim var gün içinde.Onun dışında tüketmiyorum.
Sana katılıyorum,desteksiz olmuyor bu işler.Sen de güzel kilo vermişsin :)
ben de hızlı verdim başlarda yani rahat verdim zorlanmadan ama şimdi de durdu tam durdu illallah ettirdi artık
ben lahmacun falan yiyorum makarna hamur işi fln yok da gün içinde ekmek tüketmiyorum pek. karataycıyım azcık
neyse zayıf çıtır bi gelin olucam gelinlik modelim bile belli 1 yılda sürse gidecek bu kilocuklar başka çareleri yookkk dağları eriticezzz inşallahhhh aminnnn
ben gelinlikle motive ettiim kendimi bi de sevgilim askerden gelince bi kere daha aşık olsun adamın gözü benden başkasını görmesin
senin de varsa böyle sembolik şeylerin çok katkı sağlıyo zayıflamaya
Vücudunu şaşırtman gerekiyor demekki alışılmış programının dışına çık bi kaç gün vücut canlansın.
Allah tamamına erdirsin canım benim.Hayallerin gerçek olsun inşallah.
Benim en büyük isteğim sağlığıma kavuşmak ve oğlumun çıtır bir annesi olsun istiyorumİstediğimi giyebilmek vs.
Ha tabi ikinci gelinliği giymek te nasip olur belki bakarsınAma inat ettim zayıflayacağım arkadaş
Seni bulmak iyi geldi Mavimi iyiki varsın ne diyeyim
çıtır annecik olmak istiyorsun demek büyünce arkadaşları " oo oğlum annen taş gibi " desinler hahahhahaah
amin canım cümleten ben ilk ve sonu sen de son gelinliğini giyersin koca popolu fil göbekli gelin olmak yerine çıtır gelinciklerden oluruz inşallah aminnnnn
nasıl şaşırtıyım ben bu bünyeyi bilemedim anam şaşırmıyor şımardı tepeme çıktı
Ay ne güldüm MavimiiiiEvet sanırım duymak istediğim cümle bu hahahahaha
Duaların için de kocaman amiiiiiiiiinnnnnnn.
Şok diyetlerden uygulayabilirsin canım bence.Hani şu 2 günlük olanlardan.Ben liste sevmiyorum kendi doğrularımla yola çıktığımda istediğim ölçülere geliyorum.
slm kızlar ben geldim..
hafta sonu maalesef bozdum hemde nasıl bozmak bugünde toparlanmaya çalışıyorum midem hala doluçok iyi gidiyordum ama üzülünce hemencecik boza verdin üzgünüm ama yapcak bişey yok yola devammm..
mavimicim senin adına çok sevindiminşallah banada ne kadar çok kilo vermişsin diye söylerler aminnn..
ben diyeti bozmadan önce 5 gündür akşamları hep sebze yemeğ yedim ve hiç kilo vermedim demekki et yada balık yiyince daha çok veriyorsun kg. yada bana öyle oldu bilmiyorum..
bende kilo vermeye çalışıyorum
ve bende asker bekliyorum
ya ben çok özledim ne yapıyorsunda bu kadar enerjik oluyorsun ben mutsuz hissediyorum kendimi
diyetede konsantre olamıyorum gelsinler artık
evet aynı şeyleri yaşamışız sefil bir haftasonuydu benimkide
bende gelsin üzmüycem en azından bir ay süreyle:)
sağolasın benzer duyguları yaşayanlarla paylaşımda bulunmak güzel
akşam yemeğim: bulgur pilavı+ beşamal soslu tavuk+ salata
bi buçuk saat sonra tel kadayıflı muhallebi ve çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?