Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

kızlar bu arada kilo bildiriminizi yaparken vücut ölçülerinizi de yazın not alalım bi ay sonra baktığımızda farkı net bi şekilde görelim
bel, basen, göğüs ve derdiniz varsa göbek ve güncel kilonuz

geçen hafta: 61.4
bu hafta: 60.4
giden : 1 kilo
hedef : 55

Bel: 73
Göbek: 89
Göğüs: 91
Basen: 98

Çıtırlarım bu şekilde yazarsanız çok iyi olur not alıcam çünkü beden ölçülerini ayda bir kontrol ederiz ama kilo bldirimleri her hafta pazartesi günleri öpüyorum hepinizi saygılar sevgiler

Eklentiler

• 2 mart 2015.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 55
Mavimi tatlim harkasin
Haftaya 59 lardasin ins

Mavimi tatlim harkasin
Haftaya 59 lardasin ins

inşallahhh tatlımmmmm yaaaa bu hafta sporuma bel göbek hareketlerine ağırlık vermem gerekli ki sıkılaşayım
şuan 2 kilo eksildim başlangıca göre ama henüz paltolonlarımda bir değişiklik gözlemlemedim

Gunaydn kizlar evmde mezro olmadigi icn olculerimi malesef yazamicm gecen hafta 61.2 suan 59.9 giden 1.3 hedef kilo 52

Gunaydn kizlar evmde mezro olmadigi icn olculerimi malesef yazamicm gecen hafta 61.2 suan 59.9 giden 1.3 hedef kilo 52

maaşallahhhh tatlımmm süper gidiyorsun
tatlımm mezro alırsan not ederim nerden ne kadar incelmişiz bilmemiz açısından önemli
bu arada boyun kaçtı ?

Günaydın kızlar
Harikasınız hepiniz tebrik ederim
Denizcim kilonda ve ölçülerinde haklı çıktım sanırım
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 59.3
Bu hafta: 58.0
Giden : -1.300 kg

Vücut ölçülerim
Göğüs : 91
Bel : 70
Ğöbek: 81
Kalça : 94

süpersin tatlımmmm çok az kaldı hedefineee maaşallah bizee
bu haftaaa herkes eksilerde hep böyle olalım inşallahhh

Teşekkür ederim tatlım ama haftaya - görmem zor benim
Kahvaltı
Iki mercimek Köftesi ( yedim sonunda)
3 kepekli grisini
Iki yumurtadan yapılmış az Yağlı çemenli Omlet
Hepsini yemedim 1.5 yumurta diyeyim
Yarım bardak Çay oğlumun tostundan iki küçük lokma
Bi Çatal helva

olsun tatlımmm dert etme hiç şuana kadar çok iyisin sen şuan bunu korumaya hedeflen çünkü son kilolarındasın ve haftada 1.3 vermek pek olanaklı bir şey değil sen de biliyorsun bu hafta bunu korusan ve önümüzde hafta 57.5 in alına düşsen şahane olur böyle düşün hem bu süre zarfıında sıkılaşırsın da kat kat mükemmel olur tadından yenmezzz

Teşekkür ederim canım haftaya 57.5 çooook zor
Yine 58 olayım razıyım
Senide tebrik ederim hataya 59 seni bekliyor

kızlar bir şey sorucam bu arada basen i nerden ölçüyorsunuz ben tam bilmiyorum sanırım hem basen mi diyoruz ona kalça ölçüsü mü ?

Teşekkür ederim canım haftaya 57.5 çooook zor
Yine 58 olayım razıyım
Senide tebrik ederim hataya 59 seni bekliyor

inşallah tatlımmm 2 hafta sonra için demiştim 57.5 leri bu hafta bu kilonu korumaya gayret et ve sporu kesinlikle dahil etmeye çalış duraklamamak için yapmamız lazım metabolizma hızlansın gitsin kilocuklar

Kahvaltım çok mu olmuş

yazınca çok geliyor ama hepsini bir tabağa koyunca görüntü normal geliyor göze tatlımm ama benim tavsiyem menülerini porsiyonlarını çok küçültme çünkü bundan sonra hep böyle minik minik beslenmen gerekecek kilo almaman için o da sıkıntıya sokar seni stres olursun kilo aldım alıcam diye rahat ol ve sağlıklı beslen tatlımm gerisi gelecek eminimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…