Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Kızlar kilo durunca şok diyet yapmak yanlışmış
Yanlış yapmışım onu farkettim
Şok diyet boyunca verdiğim kiloyu geri alacakmışım

YaKaMoZz-z cum paylasim icin tesekkurler gayet mantikli geldi yazilanlar bana acikcasi dikkate almak gerekli

Dikkatli olursun tatlim diyeti birakmiyosun ki hem almak olarak niteleme onu normal kilona donmus olursun ve o duzende devam edersin daha uzun sure birlikteyiz acele etme sen de lutfen ve spor kat hayatina biraz sımsıkı olmak icin spor sart

Dikkatli olursun tatlim diyeti birakmiyosun ki hem almak olarak niteleme onu normal kilona donmus olursun ve o duzende devam edersin daha uzun sure birlikteyiz acele etme sen de lutfen ve spor kat hayatina biraz sımsıkı olmak icin spor sart
Evime geçince spora başlıcam canım
Ya canım bişey sorcam
Reglim yaklaştı canım tatlı istiyor
Kahvaltıda bir çikolata ve bi kaç tane mercimek Köftesi yesem nasıl olur

Ya canım bişey sorcam
Kahvalti da yiyebilirsin tatlimm bence aksama dogru dayanamayip yersen daha kotu olur. Mercimek koftesinde kalmis gozun kac seferdir sormussun yesem mi diye ye bence bi kac sıkma ye soyle marullu limonlu mis hem mercimek sagliktir sakincasi yok oglen menun bile olabilir ayranla falan cikolota icin de sabah bitter tuketirsin hic sorun olmaz bence arada kahvenin yanina bi lokmacik guzel oluyor hem sevimli bi kacamak oluyor hem de mutlu oldugumuz icin kacamak yaoma istegimiz yok oluyor

Teşekkür ederim canım evet gözüm kaldı mercimek köftesinde kaç kez gidip gelip baktığımı bi bilsen
Sabahı iple çekiyorum o derece

Şuanda tam olarak bu durumdayım tek farkım yasımın 20 olması. Ben artık böyle olmaktan çok sıkıldım zayıf olmak ve zayıflığımı korumak istiyorum.Suan da ne durumdasınız acaba fayda gördünüz mü yaptıklarınızdan
?

Evet tabiki gordum 75 kilo civariydim 55 e kadar indim ramazan ayiydi oructuk fln ama 58lerde uzun sure kaldim dugun dernek kocisle gece yemesi fln derken 62 olmusum 2 yil icinde 4 kilo fena degil yine bu da saglikli kilo verdigim icin iste tatlimm
20 yasinda citir kiz olmak senin elinde tatlim kilo sadece fiziksel degil saglik acisindan da riskli

günaydın kızlar
kahvaltım
1 yumurtadan omlet
zeytin ve yoğurt yoğurdum çok lezizdi ımmmh ellerime sağlık

Tatlim zor da olsa zayifliycaz
Daha yaza zaman var aceleye gerek yok
Dogru dusunmussun

Karar senin canim
iyi bir baslangic yaparak bir yerden basla
Yoksa zaman hizla akiyor

Ya canım bişey sorcam
Canim ye bence zaten abartmazsin
Kac gundur bir sey yemedin
O kadarciktan da hemen kilo olmazsin
Yemek bazen ruhu da doyurmali

Ve tartida 63.8 ciktim
Yani sonuc ta ucundanda olsa 63 gordum
En son gecen Ramazan da gormustum bu rakami
Gecici de olsa Cok Mutlu oldum

günaydın tatlımmm müthişsin bu sefer kesinkes başarıcaz bu işi yehuuuuuu en birinci biziiizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…