Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Bu arada bugun biraz al is veris yaptim
Guncel bedenlerimi soyleyeyim

Kot 28 beden
Keten pant. 38
Kaban 38
Gomlek hirka s

Deryacim bir sey sorucam
Proteinde sutlu kahve icebiliyorduk degil mi

Bu arada bugun biraz al is veris yaptim
Guncel bedenlerimi soyleyeyim

Kot 28 beden
Keten pant. 38
Kaban 38
Gomlek hirka s
Gayet güzel tatlım Kıyafet bedenlerin güle güle güzel Günlerde giyin inşallah
Sütlü kahve içiliyor canım

Şimdi beyaz çayımı içtim denizcim teşekkür ederim ye deseydin kesin yerdim hatta dayanamayıp iki üç tane yerdim mercimek köftesini
Iyiki yememişim

Şimdi beyaz çayımı içtim denizcim teşekkür ederim ye deseydin kesin yerdim hatta dayanamayıp iki üç tane yerdim mercimek köftesini
Iyiki yememişim
Iyi etmissin tatlim
Bosver yarin icin rahatca yersin kahvalti da
Aaa bende az once ictim beyazcayimi
Masallah diyeyim de ilk defa ayni anda hepimiz motive olduk
Valla sizler olmasaniz suan yiyip yiyip pisman lik cekiyor olacaktim

Iyi etmissin tatlim
Aynen bende tatlım
Kahvaltıda kaç tane yiyeyim sence

Selamlat kizlar
aksam yemegim gec oldu biraz 8 e dogruydu sinema fln derken artik

Firinda bi dilim norvec somon
Limonlu maden suyu
bu kadar

Basim cok agriyor bir de bir sey sorucam sut ictigimde midem bulaniyor bazen neden oluyor sizce kizlsr fikriniz var mi

Bez mezro bulamadim kizlar kagit buldum ben de sabah olcup yazayim olculerimi vakit bulursam ise gitmeden

Iyi etmissin tatlim
Aynen tatlimmm yaa birlikte motive olduk Sahanee olduu mesela sinemada cips yiyodu kizin biri canim istedi cok fazla gidip ben de alabilirdim ama yok dedim mavimii mumkun degil dokunamazsin pisman olursun
bir de kizlara nasil aciklwrim bunu dedim iyice soguttum kendimi

Duraklama dönemini daha hızlı atlatabilmek için;

1. Egzersizinizi arttırın; haftada 2 gün yaptığınız egzersizi örneğin 4 güne çıkarabilirsiniz.

2. Diyet içeriğinizi ve beslenme düzeninizi değiştirin; örneğin genelde öğle yemeklerinde et+salata+ekmek tüketiyorsanız onun yerine değişiklik olarak kepekli sandviç veya sebze yemeği+çorba+yoğurt tarzı diyet içeriğini değiştirin.

3. Diyette ufak atıştırmalar, tadına bakmalar v.b durumlarınız varsa bunları tamamen kesin ve sadece diyetinizde yazılı olanlara odaklanın

4. Her gün sürekli tartılmayın; tartıda kilo vermediğinizi görmek motivasyonunuzu azaltacaktır.

5. Sıvı alımınızı arttırın.

6. Uzun süredir kilo veremiyorsanız diyete 2-3 gün ara verip, canınız ne isterse tüketin ve tekrar multidisipliner olarak diyetinize başlayın. Bu 2-3 günlük ara metabolizmanızın hızlanmasını sağlayacaktır.

7. Bu dönemin geçici olacağını unutmayın; mutlaka tekrar direnç kırılacak ve siz kilo vermeye devam edeceksiniz, bunu hiç aklınızdan çıkarmayın. Sabırlı olun.

8. Diyet günlüğü tutun; hergün tek tek ne yediğinizi not edin ve kendi listenizle karşılaştırın, bir yerlerde farkında olmadan hata yapıyor olabilirsiniz.

9. Bu dönemlerde ilaç, ödem söktürücü v.b şeyleri doktorunuza sormadan kullanmayın.

10. Egzersiz içeriğini ve şeklini değiştirin, evde yürüyüş bandında 40 dk aynı tempoda yürüyüş yapmak yerine 5 dakika koşuyorsanız, 15 dakika yürüyün. Bunu en az 30 dakika boyunca tekrarlayın.

11. Stres kilo verme hızını azaltan bir faktördür, duraklama döneminde stres seviyenizi azaltmaya özen gösterin, ılık duş, hafif yürüyüşler, hoşunuza giden filmler, rezene çayı v.b biraz rahatlamanıza yardımcı olacaktır.

Not : alıntıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…