Masallah canim sana emeginin karsiligiydi buGünaydın kızlar
Harikasınız hepiniz tebrik ederim
Denizcim kilonda ve ölçülerinde haklı çıktım sanırım
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 59.3
Bu hafta: 58.0
Giden : -1.300 kg
Vücut ölçülerim
Göğüs : 91
Bel : 70
Ğöbek: 81
Kalça : 94
Cok dogru bence de ideal Kahvaltinyazınca çok geliyor ama hepsini bir tabağa koyunca görüntü normal geliyor göze tatlımm ama benim tavsiyem menülerini porsiyonlarını çok küçültme çünkü bundan sonra hep böyle minik minik beslenmen gerekecek kilo almaman için o da sıkıntıya sokar seni stres olursun kilo aldım alıcam diye rahat ol ve sağlıklı beslen tatlımm gerisi gelecek eminimm
Aaa iyi hatirlattin bende ogle yemeginden sonra iceyim barikızlar şimdi kaysı çayı içiyorum sallama olandan midem yumuşasın diye tuuulet sorunu yaşamak istemiyorum protein hemen kötü etkiliyo beni çünkü sizlere de tavsiye ederim işe yarıyor
Cok dogru bence de ideal Kahvaltin
Ki sen 2 ogun yiyorum
Bende sirf sonra dan sapitmayayim diye
Arada tost falan yiyorum tabi az miktarlarda
Iki kez yazip gitmeyeceksenselam kızlar benıde aranıza alın lutfen gectiğimizhaftalarda diyetimçok güzel gıdıyodu rahatsızlandım diyet kalmadı geçtiğimiz haftada iş yeri değiştirdim diyet falanhak getire verdiğim kiloyu fazlasıyla geri aldım cuma diyetisyene başladım şimdilik iyi gidiyo hayırlısı artık boy 160 kilo 70 hedef kılom 57-60
selamlar tatlımm çok geçmiş olsun diyet listenin fotoğrafını atabilir misin merak ettim ?selam kızlar benıde aranıza alın lutfen gectiğimizhaftalarda diyetimçok güzel gıdıyodu rahatsızlandım diyet kalmadı geçtiğimiz haftada iş yeri değiştirdim diyet falanhak getire verdiğim kiloyu fazlasıyla geri aldım cuma diyetisyene başladım şimdilik iyi gidiyo hayırlısı artık boy 160 kilo 70 hedef kılom 57-60
Tmm canim alvm en kiza zamanda boyum 1.60maaşallahhhh tatlımmm süper gidiyorsun
tatlımm mezro alırsan not ederim nerden ne kadar incelmişiz bilmemiz açısından önemli
bu arada boyun kaçtı ?
tamam tatlımm anlaştıkTmm canim alvm en kiza zamanda boyum 1.60
inşallah tatlımmm hoşgelin aramızaah tatlım yediklerimi kaçamaklarımı her şeyi soylerım ama spor yapamıyorum sadece diyetisyenın dedıklerıne gore yıyıp içiçem 10-13 kilo fazlam var veresiye kadar devam sizleyim ALLAH NASİP EDERSE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?