- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzulme canim veririz bizdeki bu azim bitmesin yeter kiKızlar kilo durunca şok diyet yapmak yanlışmış
Yanlış yapmışım onu farkettim
Şok diyet boyunca verdiğim kiloyu geri alacakmışım![]()
Kızlar kilo durunca şok diyet yapmak yanlışmış
Rica ederim canım banada mantıklı geldiYaKaMoZz-z cum paylasim icin tesekkurler gayet mantikli geldi yazilanlar bana acikcasi dikkate almak gerekli
Evime geçince spora başlıcam canımDikkatli olursun tatlim diyeti birakmiyosun ki hem almak olarak niteleme onu normal kilona donmus olursun ve o duzende devam edersin daha uzun sure birlikteyiz acele etme sen de lutfen ve spor kat hayatina biraz sımsıkı olmak icin spor sart
Teşekkür ederim canımUzulme canim veririz bizdeki bu azim bitmesin yeter ki
Kahvalti da yiyebilirsin tatlimm bence aksama dogru dayanamayip yersen daha kotu olur. Mercimek koftesinde kalmis gozun kac seferdir sormussun yesem mi diye ye bence bi kac sıkma ye soyle marullu limonlu mis hem mercimek sagliktir sakincasi yok oglen menun bile olabilir ayranla falan cikolota icin de sabah bitter tuketirsin hic sorun olmaz bence arada kahvenin yanina bi lokmacik guzel oluyor hem sevimli bi kacamak oluyor hem de mutlu oldugumuz icin kacamak yaoma istegimiz yok oluyorEvime geçince spora başlıcam canım
Ya canım bişey sorcam
Reglim yaklaştı canım tatlı istiyor
Kahvaltıda bir çikolata ve bi kaç tane mercimek Köftesi yesem nasıl olur
Teşekkür ederim canım evet gözüm kaldı mercimek köftesinde kaç kez gidip gelip baktığımı bi bilsenKahvalti da yiyebilirsin tatlimm bence aksama dogru dayanamayip yersen daha kotu olur. Mercimek koftesinde kalmis gozun kac seferdir sormussun yesem mi diye ye bence bi kac sıkma ye soyle marullu limonlu mis hem mercimek sagliktir sakincasi yok oglen menun bile olabilir ayranla falan cikolota icin de sabah bitter tuketirsin hic sorun olmaz bence arada kahvenin yanina bi lokmacik guzel oluyor hem sevimli bi kacamak oluyor hem de mutlu oldugumuz icin kacamak yaoma istegimiz yok oluyor
Şuanda tam olarak bu durumdayım tek farkım yasımın 20 olması. Ben artık böyle olmaktan çok sıkıldım zayıf olmak ve zayıflığımı korumak istiyorum.Suan da ne durumdasınız acaba fayda gördünüz mü yaptıklarınızdan
AZİM, HIRS VE KARARLILIK..
çok iddialı ve büsbüyük harflerle bi giriş yaptım kızçelerim. bana da yol gösterin beni de alın aranıza kabul edin bağrınıza basın.
yaşım:24
boyum: 165
kilom: 75
hedefim:55
vee hiç acelem yok ama 5 aya kadar da olsun. istiyorum ki yavaş olsun benim olsun. bi daha da verdiklerimi geri almayayım.
geçen çarşambadan (12.12.2012) beri dikkat ediyorum yediklerime. ama öyle böyle değil ben ki açıktığında sinir krizi geçiren kız şimdi açlığı afrikadaki milyonlarca insanı düşünerek kendime de normal kabul ettirmiş bi insan oldum ve bi hafta da şükür ki yendim bunu ve krize girmiyorum.
artık her gün neler yediğimi yazıcam. desteklerinizi eleştirileriniz bekliyorum
şimdi üye olmayıp günlüğümü okuyan tombul kelebeklere sesleniyorum.
eğer halinizden memnun değilseniz ve kendinize inancınız güveniniz yoksa hemen bi kaç saniyelik işle üye olup günlüğüme buyrun gelin sizleri de bağrıma basmaya hazırım ve bunu zevkle yaparım, yaparız.
ayol ben kimim elbette işin üstadı değilim ama enerjim yeter kk nin enerjisi yeter.
yeni bir başlangıç güzel bir gelecek için inanın her şey içinizde sizin elinizde tüm insanların kaburgası aynı yani isteyen herkes herşeyi başarabilir mesele kendimizi biraz daha sevmek ve bunu haykırmak..[/COLOR]
Evet tabiki gordum 75 kilo civariydim 55 e kadar indim ramazan ayiydi oructuk fln ama 58lerde uzun sure kaldim dugun dernek kocisle gece yemesi fln derken 62 olmusum 2 yil icinde 4 kilo fena degil yine bu da saglikli kilo verdigim icin iste tatlimmŞuanda tam olarak bu durumdayım tek farkım yasımın 20 olması. Ben artık böyle olmaktan çok sıkıldım zayıf olmak ve zayıflığımı korumak istiyorum.Suan da ne durumdasınız acaba fayda gördünüz mü yaptıklarınızdan
?
Ay cok sekersin tatlimm yaaTeşekkür ederim canım evet gözüm kaldı mercimek köftesinde kaç kez gidip gelip baktığımı bi bilsen
Sabahı iple çekiyorum o derece
Tatlim zor da olsa zayifliycazKızlar kilo durunca şok diyet yapmak yanlışmış
Karar senin canimŞuanda tam olarak bu durumdayım tek farkım yasımın 20 olması. Ben artık böyle olmaktan çok sıkıldım zayıf olmak ve zayıflığımı korumak istiyorum.Suan da ne durumdasınız acaba fayda gördünüz mü yaptıklarınızdan
?
Canim ye bence zaten abartmazsinEvime geçince spora başlıcam canım
Ya canım bişey sorcam
Reglim yaklaştı canım tatlı istiyor
Kahvaltıda bir çikolata ve bi kaç tane mercimek Köftesi yesem nasıl olur
Ne guzel bilgiler bunlarRica ederim canım banada mantıklı geldi
Hemencecik arkadaşlarımla paylaşayım dedim
Ve tartida 63.8 ciktim
Yani sonuc ta ucundanda olsa 63 gordum
En son gecen Ramazan da gormustum bu rakami
Gecici de olsa Cok Mutlu oldum