• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Günaydın kızlar
Harikasınız hepiniz tebrik ederim
Denizcim kilonda ve ölçülerinde haklı çıktım sanırım
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 59.3
Bu hafta: 58.0
Giden : -1.300 kg

Vücut ölçülerim
Göğüs : 91
Bel : 70
Ğöbek: 81
Kalça : 94
Masallah canim sana emeginin karsiligiydi bu
Bence bu hafta korusan Saglama almis olursun
O bile harika bir sonuc
Bu arada annendesin sanırım esin gormediyse seni guzel bir surpriz olacak:KK76:

kızlar şimdi kaysı çayı içiyorum sallama olandan midem yumuşasın diye tuuulet sorunu yaşamak istemiyorum protein hemen kötü etkiliyo beni çünkü sizlere de tavsiye ederim işe yarıyor :KK22:

yazınca çok geliyor ama hepsini bir tabağa koyunca görüntü normal geliyor göze tatlımm ama benim tavsiyem menülerini porsiyonlarını çok küçültme çünkü bundan sonra hep böyle minik minik beslenmen gerekecek kilo almaman için o da sıkıntıya sokar seni stres olursun kilo aldım alıcam diye rahat ol ve sağlıklı beslen tatlımm gerisi gelecek eminimm :KK68:
Cok dogru bence de ideal Kahvaltin
Ki sen 2 ogun yiyorum
Bende sirf sonra dan sapitmayayim diye
Arada tost falan yiyorum tabi az miktarlarda

Cok dogru bence de ideal Kahvaltin
Ki sen 2 ogun yiyorum
Bende sirf sonra dan sapitmayayim diye
Arada tost falan yiyorum tabi az miktarlarda

aynen tatlımmmm aynen ben de tost simitli öğünler yapacağım ama 59 ü görmeden elimi sürmek yok hiçbir şeye :KK20:

selam kızlar benıde aranıza alın lutfen gectiğimizhaftalarda diyetimçok güzel gıdıyodu rahatsızlandım diyet kalmadı geçtiğimiz haftada iş yeri değiştirdim diyet falanhak getire verdiğim kiloyu fazlasıyla geri aldım cuma diyetisyene başladım şimdilik iyi gidiyo hayırlısı artık boy 160 kilo 70 hedef kılom 57-60

selam kızlar benıde aranıza alın lutfen gectiğimizhaftalarda diyetimçok güzel gıdıyodu rahatsızlandım diyet kalmadı geçtiğimiz haftada iş yeri değiştirdim diyet falanhak getire verdiğim kiloyu fazlasıyla geri aldım cuma diyetisyene başladım şimdilik iyi gidiyo hayırlısı artık boy 160 kilo 70 hedef kılom 57-60

Iki kez yazip gitmeyeceksen
Gercekten azimliysen gel canim
Hep beraber devam ederiz

selamlar tatlımm çok geçmiş olsun diyet listenin fotoğrafını atabilir misin merak ettim ?

G guziss35 tatlımmm şuan başlıyorsan bırakma gibi bir lüksün olmayacak devamlı gelicem yediklerimi sporlarımı ve hatta kaçamaklarımı rapor edicem diye söz verebilirsan sea44 sea44 arkadaşımın da dediği gibi tabiki gelebilirsin ama devamsızlık yaparım iradem pek sağlam değil sizi de yormayım diyorsan olmaz tatlımmm öyle kilo verilmez :KK20:
bunların dışında her şey kabulüm kendimi seviyorum veee o kiloları vericem dersen seni de listeye eklerimm gül gibi geçinir giderizzz :KK15:

ah tatlım yediklerimi kaçamaklarımı her şeyi soylerım ama spor yapamıyorum sadece diyetisyenın dedıklerıne gore yıyıp içiçem 10-13 kilo fazlam var veresiye kadar devam sizleyim ALLAH NASİP EDERSE

kahvaltı 1 yumurta 1 kibrit kutusu peynir 5 zeytin 2 dilim ekmek bol yeşillik domates
ara öğün 1 meyve 4 ceviz
öğlen 4 köfte 1 tatlı kaşığı yağla salata 2 dilim ekmek 1 kepçe çorba
ara 1 kibrit kutusu peynır 2 dilim ekmek (tost yapabılırsın) 1 meyve
akşam 8 yemek kaşığı sebze 4 yemek kaşığı yoğurt 2 dilim ekmek 1 kepçe çorba
akşam yatmadan öncede 1 bardak süt

13 martta kontrolum var o zamana kadar makarna pilav ve tatlı yok

Ogle yemegim
4 kasik tavuk sote
4 kasik yogurtlu kirmizi lahana

Birazdan kayisi li cay

Gunaydn kizlar masallah herkes formnda herkesi tebrik ederm :)
Kahvalti 1 haslanms yumurta kucuk dilim peynir 3 zeytin sekersz cay ve yesillik
Kilo:59.5
Hedef kilo:52

Gogus:90
Bel:75
Göbek:79
Kalca:98
Basen:97

Kizlar mrb ara 1 cay bard süt sonrasinda az önce ogle yemegi 3 ymk kas kiyma kavurma 1 dlm kepekli ekmk 1 bardk ayrn salata

selamlar kızlar
öğlen yemeğim
adana yedim ince lavaşa sarılı bol salata ve ayran
kahvaltıda ya da başka öğünlerde ekmek yemiyorum nun yerine saydım işin aslı ve güzeldi ımmh :21:

Back