Matrix Biolage bir L'OREAL ürünü esasında ama L'oeral ürünlerinden çok daha başarılı zira tüm markaları denedim
Keratindose Şampuan
Keratindose Saç Kremi
Keratindose Pro-Keratin Renewal Sprey
MATRIX Biolage Keratindose Yıpranmış ve Aşırı İşlem Görmüş Saçlar İçin Onarıcı Konsantre Serum 10x10ml
komple set olarak kullanıyorum ayrıca fiber strong serisi
Fiberstrong Şampuan
Fiberstrong Saç kremi
Fiberstrong Durulanmayan bakım kremi
ve fortheterapi serisinden
Fortetherapie Derinlemesine Güçlendirici Saç Bakım Maskesi (hayat kurtarıcı çok başarılı)
kullanıyorum.
Ürünler kesinlikle çok başarılı, fortheterapi saç maskesi, fiberstrong durulanmayan bakım kremi ve komple keratindose serisi favorim fakat keratindose şampuan çok yoğun ve keratin içerikli bir şampuan olduğu için eğer saçların yağlıysa ve ince telli ise bir süre sonra ağırlık yapabiliyor bu yüzden başka bir şampuanla dönüşümlü kullanmak gerek.
Sana önerim
Keratindose Şampuan
Fortetherapie Derinlemesine Güçlendirici Saç Bakım Maskesi
Keratindose Pro-Keratin Renewal Sprey
Fiberstrong Durulanmayan bakım kremi
şeklinde bir kombinasyon yapman olacak. Yalnızca şampuan almak yeterli olmuyor çünkü diğer ürünlerle desteklemek gerekiyor.
Ben şu an son iki aydır düzenli kullandığım ve arada keratindose konsantre serum eklediğim bu kürü ayda iki veya bire indirmeye karar verdim ve yerine daha öncede bazı ürünlerini deneyip beğendiğim Organic markasının Organic Power Build serisini aldım, gayet doğal ve başarılı bir seri bu.Seriyi ilk defa bu akşam komple kullanacağım eğer istersen seni de bilgilendiririm çünkü iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum.