Kızlar oysaki matematik sözelden daha basttir.
Bunu lise 1. sınıfta matematiği 0 olan biri yazıyor.
İnanın sadece fobi bu matematik.
0 matematikğe sahip olmama rağmen teknik bölüm okudum.
Şuanda matematiğim süper.
Korkularınızın üstüne gidin derim:
Matematik dersini başarabilmenin tek yolu nerede eksiklerin var onu bulmaktan geçiyor. Muhtemelen temelden eksikleriniz var ve bu yüzden yapamıyorsunuz matematiği. Bence konu anlatımlı bir kitap alın tek tek çözümlü örneklere çalışın ardından ve soru çözün.. İnanın faydasını göreceksiniz.
aynen. benim delise1 deyken matematiğim sıfırdı. 2.dönemde eşit ağırlık a gtmeyi koydum kafama ve matematikle savaşmaya başladım. 3 sınav oluruz dönem başına ve benim 2 sınavda da hiç bir düzelme olmadı. en son sınavdan 60 alınca anladım ki başarılabiliomuş. ama neler yaşadım tabi aklıma geldikçe gözlerim dolar.
ve şu anda lise 3 bitti ve benim geometrim 4 matematiğim de 4.
isteyen insan her daim başarabiliyor arkadaşlar,olmaz olmaz die bişi yok yani...
kızlar metamatik konusunda kesinlikle umudunuzu yitirmeyin ,biraz çabalayınca kendini gösteriyor. amacı soru tiplerini belli bir mantığa oturtarak çözmek. benim de temelim yoktu lise sona gelene kadar 2. bölümden bildiğim hiç konu yoktu ama hırs yaptım ve anlamadan hiç bir soruyu atlamadım,hocaların peşinden koştum bana yöntem öğretsinler diye... sonucundan da cok memnunum iyi ki pes etmemişim ... =)