Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

sımurg super bı ulkeymış orası ya...
ama vatan hasret ayrı bışey tabı..

sayfada yeni arkadaslarda var hemen duyuru yapim bari...
Pazartesi kilo bildirim gunudur. Listeye girmek isteyen arkadaslar asagidaki bilgileri tarafima mumkunse ozel mesaj yoluyla bildirsinler:
1- BASLANGIC KILOSU (25.04.2011 baslangic tarihimiz)
2- MEVCUT KILO (16.05.2011)
3- HEDEF KILO
4- BOY
pazartesi sabahi ac karnina tuvaletten sonra tartilin anacim, en dogru kilo budur.

pazartesı hepsini yazacağım inşallah sımurgcumm...

kızlar bırde bundan sonra kendı kendımıze zayıf olduğumuzu düşünüp kendımızı böyle görelım...

fayda eder umarım

pazartesı hepsini yazacağım inşallah sımurgcumm...

kızlar bırde bundan sonra kendı kendımıze zayıf olduğumuzu düşünüp kendımızı böyle görelım...

fayda eder umarım

ben zayifim, tas gibi hatunum, cillop gibiyim, fistik gibiyim, cok guzelim...Ne kadar alimliyim oyle yaa...Erkek olsam bana yazardim :KK52:

kızlar ben kaçıyorum birazdan mesai bitecek akşama evde mercimek çorbası var onu yiyeceğim yapabilirsem ekmeksiz. yarın görüşürüz

sayfada yeni arkadaslarda var hemen duyuru yapim bari...
Pazartesi kilo bildirim gunudur. Listeye girmek isteyen arkadaslar asagidaki bilgileri tarafima mumkunse ozel mesaj yoluyla bildirsinler:
1- BASLANGIC KILOSU (25.04.2011 baslangic tarihimiz)
2- MEVCUT KILO (16.05.2011)
3- HEDEF KILO
4- BOY
pazartesi sabahi ac karnina tuvaletten sonra tartilin anacim, en dogru kilo budur.

tamam canım pazartesi inş.---- bildirimler yaparız :=)))

Aynı şeyi yemekten sıkıldımmmm diyen bizler içinn:)

Diyetimi bozmamak için sürekli aynı şeyleri yiyorum. Sabah peynir-ekmek, öğlen et, akşam sebze... Hep böyle mi olacak?

Bu soru bizim en sık karşılaştığımız soruların başlarında yer alıyor. Tabii ki bu böyle sürüp gitmeyecek! Ama bu değişikliği sağlamak sizin elinizde. Sıkılmamak için yaratıcı olmak gerekiyor. Sadece diyette değil hayatın her alanında böyle değil mi zaten. Her gün aynı elbiseyi giymek gibi... Üzerine bazen renkli takılar bazen bir şal bazen bir fular ile değişiklikler yapabilirsiniz. Örneğin sabah şu meşhur kibrit kutusunu tüketirken bazen bunu çarliston kırmızıbiber ile karıştırabilir ve kırmızı bir sos haline getirebilir, bazen maydanoz ve nane ile belki içine biraz da (1 çay kaşığı) yoğurt ekleyerek size özel bir peynirli sos oluşturabilirsiniz. Peynirleri (light kaşar da olabilir) ekmeklerin üzerine koyup üzerine dilerseniz birer dilim domates ilave ederek fırında eritebilirisiniz. Peynir yerine 4 yemek kaşığı az yağlı lor ile domatesli yeşilbiberli, pul biberli ve zeytinyağlı bir kahvaltı salatası hazırlayabilirsiniz. Hadi birkaç seçenek de siz ekleyin!

DİYETİSYEN GÜNEŞ AYIR'DAN ALINTIDIR

günaydın kızlar
:90::90:
yazayım bari yediklerimi
akşam yemeği : 1 kase mercimek çorba 1 porsiyon karnabahar (kızartma değil)
ara : 1 elma 1 çay bardağı süt
kahvaltı : 2 dilim kepek ekmek + yumurta marul ve maydanozdan bir salata yaptım + 4 zeytin şekersiz çay

ama bu gün öğle yemeğinde hamburger var ben ne yapayım yaaa kızartma yemek istemiyorum:KK37:

maşallah döktürmüşsünüz gene, dün çok yoğun geçti bilgisayarı açmaya vaktim olmadı, pazardı temizlik misafir derken bu sabah herşeyden önce yazayım dedim , öncelikle dün çok kötü bişey yaptım menümü okuduğunuzda falakaya yatırsanız yeridir.

dünün kötü menüsüne sıra gelince

kahvaltı:2 dlm ekmek, peynir, domates, salatalık, zeytin
saat 4 e kadar 1-2 çilek,malta eriği
4 ten sonraya DİKKAT!!!!
2 milföy böreği, 1 kase yoğurtlu makarna, 1 kurabiye(komşuma gezmeye gitmiştim, çok açtım, çok güzel okuyordu dayanadım)
akşam bişey yemedim bir iki parça peynir, 1 çilek, 1 malta eriği, 1 erik o kadar

kendimi çok suçlu hissettim, dün sabah tartıldığımda 90.1 çıkmıştım bir günde 200 gram alınır mı yaw ders olsun bana, yemicem bi daha:KK5:

Günaydın herkese. Çidocuk gördüğüm kadarıyla KK sayesinde aileni bulmuşsun hayırlı olsun canım:) Şu telkin metodunu ben de uygulamaya çalıştım aklımdan zayıfım zayıflıyprum dedim ama sadece dilim öyle söylüyo beynim de saçmalama şişkosun işte diyo. :KK9: Neyse gelelim asıl konuya. Dün uzun süredir aklımda olan haşhaşlı revani yaptım. 3 dilim yedim:KK53:Akşam da makarna.Yatarken sirkeli su içtim. Sabah 2 dilim ekmek domates salatalık peynir yedim. Tabi sirkeli suyumu da içtim. Şimdi de su içiyorum. Acayip gribim bu arada.

Anaaaam sporu yazmayı unuttum.Akşamüzeri kuzucuğumu uyutup 50 tane ip atladım. Biraz dinlendim 50 tane daha atladı. Sonra 50 şer defa duvara vurdum. Revanilerin 1 dilim erimiştir belki.

maşallah döktürmüşsünüz gene, dün çok yoğun geçti bilgisayarı açmaya vaktim olmadı, pazardı temizlik misafir derken bu sabah herşeyden önce yazayım dedim , öncelikle dün çok kötü bişey yaptım menümü okuduğunuzda falakaya yatırsanız yeridir.

dünün kötü menüsüne sıra gelince

kahvaltı:2 dlm ekmek, peynir, domates, salatalık, zeytin
saat 4 e kadar 1-2 çilek,malta eriği
4 ten sonraya DİKKAT!!!!
2 milföy böreği, 1 kase yoğurtlu makarna, 1 kurabiye(komşuma gezmeye gitmiştim, çok açtım, çok güzel okuyordu dayanadım)
akşam bişey yemedim bir iki parça peynir, 1 çilek, 1 malta eriği, 1 erik o kadar

kendimi çok suçlu hissettim, dün sabah tartıldığımda 90.1 çıkmıştım bir günde 200 gram alınır mı yaw ders olsun bana, yemicem bi daha:KK5:

Allah bilir yoğurtlu makarnada mayonez de vardı :KK57: :KK1:

Günaydın Herkese, Hayırlı Cumalar CANLARIMMMM..

Ben suçluyum akşam eşimin tuzağına kurban gittim bir tabak salata yedikten sonra eşimin size lahmacun bıraktım ısıtıp yiyin deyince ısıttığım iki lahmacunu oğlumda yemeyince hopidik indirdim mdieyee, çok kötüyüm ben yaaaa.

Sabah sirkeli ılık suyumu içtim, kahvaltıda bir simit bir yumurta bir domates ve bir salatalık yedim, simit yarım olmalıydı ama yine kaçırdımm...

Günaydın bu hafta çoğumuz kaçamak yapmışız neden bu hafta böyle oldu anlamadım. Ben akşam 1 tabak çorba,yoğurt yedim. Biraz kruyemiş atıştırdım. Sonra eşimin geitrdiği dondurmayıda yedim.O fazla oldu işte. Sabah ekmek 2 zeytin yedim. GÜndüz yaptığım yeme düzenini akşam yapsam aslında hiçbir sorun kalmayacak. Ama akşamları iyice salmaya başladım kendimi. Cumartesi pazar oğlumuda alıp sahaya koşuya gitmeyi düşünüyorum inşallah sözde kalmaz.

X