- 7 Nisan 2011
- 1.203
- 1
ayyy sıcaklarda ınsan terle toksınlerı yağları atıyor sadece meyve ye valla zayıflarsın..
ne iş yapıyosun sımurg?
mimarim ben.............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy sıcaklarda ınsan terle toksınlerı yağları atıyor sadece meyve ye valla zayıflarsın..
ne iş yapıyosun sımurg?
pazartesı hepsini yazacağım inşallah sımurgcumm...
kızlar bırde bundan sonra kendı kendımıze zayıf olduğumuzu düşünüp kendımızı böyle görelım...
fayda eder umarım
kızlar ben kaçıyorum birazdan mesai bitecek akşama evde mercimek çorbası var onu yiyeceğim yapabilirsem ekmeksiz. yarın görüşürüz
kızlar bir arkadaşın doğum günüymüş
bir dilim yaş pasta geldi masama yemedim eşimi çağırdım o yedi aferin bana
sayfada yeni arkadaslarda var hemen duyuru yapim bari...
Pazartesi kilo bildirim gunudur. Listeye girmek isteyen arkadaslar asagidaki bilgileri tarafima mumkunse ozel mesaj yoluyla bildirsinler:
1- BASLANGIC KILOSU (25.04.2011 baslangic tarihimiz)
2- MEVCUT KILO (16.05.2011)
3- HEDEF KILO
4- BOY
pazartesi sabahi ac karnina tuvaletten sonra tartilin anacim, en dogru kilo budur.
maşallah döktürmüşsünüz gene, dün çok yoğun geçti bilgisayarı açmaya vaktim olmadı, pazardı temizlik misafir derken bu sabah herşeyden önce yazayım dedim , öncelikle dün çok kötü bişey yaptım menümü okuduğunuzda falakaya yatırsanız yeridir.
dünün kötü menüsüne sıra gelince
kahvaltı:2 dlm ekmek, peynir, domates, salatalık, zeytin
saat 4 e kadar 1-2 çilek,malta eriği
4 ten sonraya DİKKAT!!!!
2 milföy böreği, 1 kase yoğurtlu makarna, 1 kurabiye(komşuma gezmeye gitmiştim, çok açtım, çok güzel okuyordu dayanadım)
akşam bişey yemedim bir iki parça peynir, 1 çilek, 1 malta eriği, 1 erik o kadar
kendimi çok suçlu hissettim, dün sabah tartıldığımda 90.1 çıkmıştım bir günde 200 gram alınır mı yaw ders olsun bana, yemicem bi daha