Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Bence hiç de fazla değil bizim menülerimize benziyor ki üstelik sen süt veriyorsun, bence bundan fazla da kısma bünyen güçsüz düşerr...

Beden temizliği için Marankinin aşağıdaki detoksunu deneyen varmı. Benim yapma niyetim var ama nedersiniz kızlar?Öğlen seda sayana çıkmıştı yine bu detoksu söylüyordu mutlaka 1 hafta yapın diye. Hem kilo vermek hemde karaciğeri bağırsakları temizlemek için çok iyiymiş.
Detok şöyle

Uygulanacak bu kürle bağırsaklar, sindirim sistemi arındırılarak rahatlıyor.

Sabah: Lahana, havuç, yeşil elma ve kırmızı pancar bununla birlikte mevsimine göre ıspanak, maydanozu çiğ olarak katı meyve sıkacağı ile suları sıkılır. Kahvaltı yerine her sabah 2 bardak vücut sıcaklığında içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ekleyerek yudum yudum tüketilecek.

Not:Bu sebzelerin içeriğindeki vitaminler yağda çözündüklerinden zeytinyağı mutlaka eklenmeli, aksi halde vitaminlerden faydalanılamaz.

Öğlen :mevsiminde olan sebzeler 5 dakika kadar hafif haşlanarak tüketilecek suları da içilecek.

Akşam: salata ve sebze çorbası dışında başka bir şey yenilmeyecektir...

Kür boyunca tüketmemeniz gereken yiyecekler
Hayvansal gıdalar et süt yumurta, peynir, ekmek, konsantre gıdalar, şeker ve şekerli ürünler tüketilmeyecek, kolalı içecekler, kahve ve siyah çay da tüketilmeyecekler arasında...

Brde detoksun son günü yarım bardak zeytinyağına yarım bardak limon katılıp içip uyunacak.Sabahta lavman yapılacakmış ama ben lavman yapamam. Sadece detoksu yapsam nasıl olur?

yediklerinden kısmadan sadece her gün ben zyıfım mı dedin.
ne kadar sürede oldu peki. biz de her sabah kalktığımızdamı diyelim aynaya bakıp ben zayıfım diye.

aynen öyle yaptım. aburcubur cips çikolata ve kahvesiz duramam.. onları kesmedim.. şimdi bile tıkınıyorum tahmini 4 5 ay sürdü.. ve iki senedir de kilo almıyorum. sadece zayıfladıktan sonra şunu farkettim. sanırım midemde küçüldü eskisi kadar fazla yiyemiyorum.. göbek eritme için yürürken içeri çekmeyi alışkanlık haline getirmelisin. özellikle buna çok dikkat et..
su bile içsem yarıyor diyenlerden misin? <<< bu söz bile etkiliyor vücudunu..

Bilinçaltınız size hükmetmeden, siz ona hükmedin.

sağol çiğdemcım.
kızlar şimdi burdakı arkadaşlar 3 lıtre su ıyı daha fazla ıçme dıyolar fazla suyun zararı olurmu sızce?
dereotunu hıç sevmıyorum canım ya.
ekmeksızde doymuyorum pöffffff

herşeyin fazlası zarar. bence 3 litrden fazla içme suyun fazlasıda zarar. vücutaki minarellerimi ne alıyormuş diye duymuştum.ekmeğide tam tahıllı ekmek al ya da kepek.
tahıllılar tok tutuyormuş. ben çok severim dereotunu.

telkin yöntemini daha önce duymuştum başka konularda. aynen bende su içsem yarıyo diyorum.
bendan sonra tıkınıyorum tıkınıyorum bana yaramıyo kilo yapmıyo çok zayıfım dicem
aynaya sabahları bakıp ben gözel garıyam ben zayıf garıyam dicem :Ç)))

bibercim benim oğlumda bu ayın 27sinde tam 15 aylık olcak. seninkide 15 aylıkmış çizelgeden baktım da.

canım ben de dınledım spor salonunda ama nasıl yapacağızkı bunu sabahları aç karna ıçmek gerekırmış
ben hayatta yapamama sabah kalk sebzelerı yıka sıktır iç oooo işe geç kalırım heme bebem musade etmez buna sağolsun...

gördün mü bak zayıflamaya başladın bile :)))

Kızlar biz de istediğimiz kiloda olacağız ben buna yürekten inanıyorum,düşünce gücüne yoğunlaşalım hadi kızlarrrrrrrrrrrrrrr............

lavman kesinlikle şartmış arkadaşlar kozmik beden temizliğinde

Bu işi sırf lavman gerektiği için bile tercih etmem, lavmanı hiççç sevmiyorummmmm, bir kez doğuma alınmadan yapılmıştı o da oğluma kavuşmak içindi onun dışında hiç yanaşacağım bir durum değil, Allah muhtaç etmesin (Büyük konuşmiyim de)

Evet benimde sabah hep işe geç kalma problemim var. Yataktan çıkamıyorum birtürlü. Kırmızı pancarı bulabilirsem pazartesi başlamayı düşünüyorum.Başarabilirsem ne ala yok devam etmezsemde kaybedeck birşeyim yok. Lavmanda yapmıycam artık nekadar olursa okadar.
Benim katı meyve sıkacağım yok ama benim mutfak robotunun katı meyve sıkma aparatı vardı galiba kutuyu açıp bir kontrol edicem inşallah vardır.
Suyla yeşilçayda gün içinde içiyorum ama ellerim ayaklarım gün içinde şişiyor ödem oluşuyor galiba.Bakalım bu detoksun bir faydası olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…