Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

kızlar bir arkadaşın doğum günüymüş
bir dilim yaş pasta geldi masama yemedim eşimi çağırdım o yedi aferin bana:KK9::KK9::KK9:

bir dilim yaş pasta geldi masama yemedim eşimi çağırdım o yedi aferin bana:KK9::KK9::KK9:

Bu topikteki çoğu bayan eşi ileaynı iş yerinde çalışıyor sanırımmmmmmmmmmm, Nasıl bir duygu deyin bakalım Hanımlarrrrrrrrrr......

harıkasın...
ben olsam goturmuştum mıdeye...

bu arada eşinle bırlıkte aynı yerde çalışıyosun sanırım...
nasıl bışey faydalımı zararlımı?:KK53:

bende esimle ayni yerde calisiyorum ama departmanlarimiz farkli, gunde 2-3 sefer gorusuyoruz. Olur olmaz kendini bilmez adamlar canimi sikamiyor. Esim mudur, cekiniyolar biraz ondan. Malum burasi santiye, muhendiside var ustabasi da, iscisi de.

zararlıdır bence. sürekli işde gör evde gör püüffff aman ben istememem

bende öyle düşünüyorum benım eşim olsa benı kaşıyla gozüyle yer kesın...
o adam sana ne sordu şu adama sana nıye baktı nıye oraya gıttıın fılan falan...
hem bıkar ınsan yahu..

işte irade diye buna derim ama itiraf edeyim ben olsam yerdim. hoseki sanırım sende gazianteptesin benim gibi ama biz diger illerden katılan arkadaşlardan bir adım gerideyiz. çünkü böyle bir mutfağa sahip bir şehirde yaşayıp rejim yapmak çok zor. dolmalar içli köfteler yağlı köfteler kebaplar katmerler baklavalar daha neler neler gözümün önünde dönüyor. biz anteplilerin kaderi sanırım :KK9:kilolu olmak ama bu makus talihimizi değiştirmek için burdayız ve inşallah başaracağız.

bende esimle ayni yerde calisiyorum ama departmanlarimiz farkli, gunde 2-3 sefer gorusuyoruz. Olur olmaz kendini bilmez adamlar canimi sikamiyor. Esim mudur, cekiniyolar biraz ondan. Malum burasi santiye, muhendiside var ustabasi da, iscisi de.

wooooovvv müdür koca :))) torpillisin yanii
farklı departmanlar iyi ama aynı oda da olmazdı bence sürekli görüyorsun telefonla konuşsan birine baksan arkadaşa espiri yapsan eve gelince onun muhasebesini yapar valla. bende olsam yapardım.
ama mecbur kalınca yapcak bişi yok.ekmek parası.

işte irade diye buna derim ama itiraf edeyim ben olsam yerdim. hoseki sanırım sende gazianteptesin benim gibi ama biz diger illerden katılan arkadaşlardan bir adım gerideyiz. çünkü böyle bir mutfağa sahip bir şehirde yaşayıp rejim yapmak çok zor. dolmalar içli köfteler yağlı köfteler kebaplar katmerler baklavalar daha neler neler gözümün önünde dönüyor. biz anteplilerin kaderi sanırım :KK9:kilolu olmak ama bu makus talihimizi değiştirmek için burdayız ve inşallah başaracağız.

Bn ntepli degilim ama saydiklarinin bi kismini yapariz, annem yapar yani, ve cok severiz.
Ben suan Qatar'dayim ama Istanbulluyum.

aynı iş yerinde olmak güzel beraber gelip gidiyoruz zaten pek sık görmüyorum odada yalnız çalışıyorum sıkıntı yok:KK64::KK64:

Ha haaa süperiz valla ikimizde aynı anda aynı şeyi düşündük demekki......:2::KK19::KK45:

kızlar vallahi bende tam yazacaktım bir tarafdan da işle uğraşıyorum yazamadım

bu arada antep yemeklerine bayılırım. baharatlarına heleki. mis gibi kokar baharatları.
canımda kaç gündür içli köfte çekiyordu.

Bn ntepli degilim ama saydiklarinin bi kismini yapariz, annem yapar yani, ve cok severiz.
Ben suan Qatar'dayim ama Istanbulluyum.

Neeeee Katar mı ah canım oralara yaz çoktan gelmiştir ve çok sıcaktır allah sana yardım etsin canım umarım diğer ortadoğu ülkeleri gibi orasıda karışmaz da sağ sağlim çalışırsınız.

Neeeee Katar mı ah canım oralara yaz çoktan gelmiştir ve çok sıcaktır allah sana yardım etsin canım umarım diğer ortadoğu ülkeleri gibi orasıda karışmaz da sağ sağlim çalışırsınız.

bgn 48 derece...60 derece olcak 1-2 haftaya

X