Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bir arkadaşın doğum günüymüş
bir dilim yaş pasta geldi masama yemedim eşimi çağırdım o yedi aferin bana
Bu topikteki çoğu bayan eşi ileaynı iş yerinde çalışıyor sanırımmmmmmmmmmm, Nasıl bir duygu deyin bakalım Hanımlarrrrrrrrrr......
zararlıdır bence. sürekli işde gör evde gör püüffff aman ben istememem
aynı şeyı sormuşuz
bende esimle ayni yerde calisiyorum ama departmanlarimiz farkli, gunde 2-3 sefer gorusuyoruz. Olur olmaz kendini bilmez adamlar canimi sikamiyor. Esim mudur, cekiniyolar biraz ondan. Malum burasi santiye, muhendiside var ustabasi da, iscisi de.
işte irade diye buna derim ama itiraf edeyim ben olsam yerdim. hoseki sanırım sende gazianteptesin benim gibi ama biz diger illerden katılan arkadaşlardan bir adım gerideyiz. çünkü böyle bir mutfağa sahip bir şehirde yaşayıp rejim yapmak çok zor. dolmalar içli köfteler yağlı köfteler kebaplar katmerler baklavalar daha neler neler gözümün önünde dönüyor. biz anteplilerin kaderi sanırım kilolu olmak ama bu makus talihimizi değiştirmek için burdayız ve inşallah başaracağız.
Bn ntepli degilim ama saydiklarinin bi kismini yapariz, annem yapar yani, ve cok severiz.
Ben suan Qatar'dayim ama Istanbulluyum.
Ha haaa süperiz valla ikimizde aynı anda aynı şeyi düşündük demekki......:2:
Bn ntepli degilim ama saydiklarinin bi kismini yapariz, annem yapar yani, ve cok severiz.
Ben suan Qatar'dayim ama Istanbulluyum.
Neeeee Katar mı ah canım oralara yaz çoktan gelmiştir ve çok sıcaktır allah sana yardım etsin canım umarım diğer ortadoğu ülkeleri gibi orasıda karışmaz da sağ sağlim çalışırsınız.
bgn 48 derece...60 derece olcak 1-2 haftaya