geçmiş olsun çido
hoşgeldin bulut sen hikayeni anlatmamışsın kaç kilosun gün içerisinde neler yapıyorsun.
hoşbulduk canım adım çiğdem bende sizin gibi sabah 8 aksam 6 büroda çalışıyorum aslında hareketliyim ama heralde azimli degilim hep diyete başlıyorum o haftasında son buldu burda motive olup devamı getiricem inş.ve hedef kiloma ulaşırım ben 1.57 boy kısa oldugu için aldıgım kiloyu fazlasıyla gösteriyorum :)) 75 kiloydum 4 önce hafta ilk hafta 2.800 verdim ama diger 2 haftada yediklerimi biraz abarttım ve yerimde sayıyorum. hedefim 60 ama aslında 53 falan olmam lazım en az bekarken 53 idim evlilik yaramıyor heralde biz bayanlara bu yaz kilo vermek istiyorum şimdi sizinle burda tekrar başlayıp inş hep beraber kurtuluruz şu kilolardan
hoşbulduk canım adım çiğdem bende sizin gibi sabah 8 aksam 6 büroda çalışıyorum aslında hareketliyim ama heralde azimli degilim hep diyete başlıyorum o haftasında son buldu burda motive olup devamı getiricem inş.ve hedef kiloma ulaşırım ben 1.57 boy kısa oldugu için aldıgım kiloyu fazlasıyla gösteriyorum :)) 75 kiloydum 4 önce hafta ilk hafta 2.800 verdim ama diger 2 haftada yediklerimi biraz abarttım ve yerimde sayıyorum. hedefim 60 ama aslında 53 falan olmam lazım en az bekarken 53 idim evlilik yaramıyor heralde biz bayanlara bu yaz kilo vermek istiyorum şimdi sizinle burda tekrar başlayıp inş hep beraber kurtuluruz şu kilolardan
bulutcum 3 bardak ne ki biz 2,5-3 lirte falan içiyoruz. masana pet şişe al gözünün önünde dursun. yudum yudum iç. ben buğün içemedim. wc nin yanında tadilat var. giremedik çalışanlardan. çay içtim sadece ama çok da susadım.
nescafe tok tutyormuş doğrumu acaba deneyenler varmı.
başka ne gibi yiyecekler tok tutar acaba. geçenelerde salatalığı okumuşum bi yerlerde ama beni salatalık pek tok tutmuyor.
evet canım yaa aslında içmem lazım ben geçen sene diyetisyene gitmiştim bana testler yaptı normalmiş herşey ama vucudunun su oranı çok düşük dedi kilo veremememde onun da etkisi varmış geçmişi okurken gördüm leblebi susatıyormuş onu deniyecem bir bardak leblebi 1 dilim ekmege eşitmiş heralde
Hoşgeldin bulut81 benimde boyum 1,55 kilom 63,7 şuan geçen yaz 53 kiloya gelmiştim. Sonra ramazan ayında almaya başladım tatildede iyice aldım bu kiloya geldim.İstemek yeterli geçen yaz nasıl verdimse kiloyu bu yazda verip artık hiç almamayı düşünüyorum.Sanada kolaylıklar dilerim canım.
Bulut 3 bardak suyla az yesen bile çok yol alamazsın suyu muhakkak ertelemelisin, kendini aç bırakıp eziyet etme, karar ver sık ama az yee hedefine ulaşacaksınnn