ben 65 kiloydum kızlarrrrrrr arkadaşlarımı incecik gördüğümde içim giderdi ama sadece okadar hiç diyetti spordu uğraşmıyordum.. kocaman fırlayan bi göbek ve arkamda bi o kadar kocaman bi popo.. şimdi 54 kiloyum.. ne mi yaptım.?? ne spor ne rejim... sadece kendime her baktığımda 'ben zayıfım' diye telkinler verdim.. 'her gün biraz daha zayıflıyorum' dedim ve buna kendimi inandırdım.. Ablam benden zayıftı ve onun kıyafetlerini giyebilmek istiyordum o ise sen bunları anca rüyanda giyersin dedi banadüşünce gücü yanında ekstra yaptığım tek bir şey vardı yürüken göbeğimi içeri çekmek.. ablam hamile kaldı ve kilo almaya başladı sonra geldi. ablam eski kıyafetlerini giyemiyordu artık.. Ve ben zayıflamıştım.. kıyafetlerimizi değiştirdik.. benim üzerimde kıyafetlerini gördükçe iç çekiyordu garibim.. ee artık rüyanda giyersin demek geliyodu içimden ama kıyamadım.. şimdi oda zayıflamaya başladı hatta neredeyse eski kilosuna erişti.. düşünce gücü çok önemli
Aslında öğlemn simit ayran düşünüyordum ama yukarıda döner varmış, bedenim et vitaminini alması adına yukarı yemekhaneye çıkacağım kızlar, dönüşte bildiririm neler yediğimi, o kadar aç değilim, kızlar şu Simurgh un da yaptığı masada otururken hareketlere başlayın iki gündür acaib bacaklarım yanıyor, çok faydalı hem de spora vakt olmayanlar için süperrrr....Ben plates niteyine yapıyorummmm... Bilekleri kalın olanlara da süper gelirrrrrrrrrrrr..
hosgeldin aramiza cnm, ise gecmisi okuyarak baslayabilirsin, biliyom cok uzun ama cok faydali bilgiler var.
simurgh ben daha yemedim arkadaşlar kaşarlı pide yaptırıyor yarım yicem.
senin hareketleri yapmaya başlıcam.
bacak hareketi yaparken göbek içerimi
Günün 10 saatini oturarak geçiriyorum göbek ve basen sorunum var allah aşkına bölgesel hareketler bilen biri varmı şu fazlalıklardan kurtulmak için ve sabırla bu hareketleri düzenli yapabilen birileri varmı bunu yapamayan tek kişi benmiyim merak ediyorum
Çido iş yerinde olur bu tür sıkıntılar, boş ver takma kafana...slm kızlar geçmişi okuyordum yerimde değildim yazamadım zaten.
moralim bozuk işle alakalı bir durum.
yarım poğaça çay sabah kahvaltısı hiç su içmedim buğün canım da bişey istemiyor.
başım ağrıyor. simurgh ben sabah erken girdim yazmıştım akşam ne yediğimi.
sabah 10 na kadar aç olmam gerekiyordu zaten.sonrada yarım poğaçayı zor yedim morim olmadığından.
Çido iş yerinde olur bu tür sıkıntılar, boş ver takma kafana...
slm kızlar geçmişi okuyordum yerimde değildim yazamadım zaten.
moralim bozuk işle alakalı bir durum.
yarım poğaça çay sabah kahvaltısı hiç su içmedim buğün canım da bişey istemiyor.
başım ağrıyor. simurgh ben sabah erken girdim yazmıştım akşam ne yediğimi.
sabah 10 na kadar aç olmam gerekiyordu zaten.sonrada yarım poğaçayı zor yedim morim olmadığından.
isle ilgi olur arada, duzelir... Sagligin iyi dimi cnm, hastaneye gitmistin de...