Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Aslında öğlemn simit ayran düşünüyordum ama yukarıda döner varmış, bedenim et vitaminini alması adına yukarı yemekhaneye çıkacağım kızlar, dönüşte bildiririm neler yediğimi, o kadar aç değilim, kızlar şu Simurgh un da yaptığı masada otururken hareketlere başlayın iki gündür acaib bacaklarım yanıyor, çok faydalı hem de spora vakt olmayanlar için süperrrr....Ben plates niteyine yapıyorummmm... Bilekleri kalın olanlara da süper gelirrrrrrrrrrrr..

Günün 10 saatini oturarak geçiriyorum göbek ve basen sorunum var allah aşkına bölgesel hareketler bilen biri varmı şu fazlalıklardan kurtulmak için ve sabırla bu hareketleri düzenli yapabilen birileri varmı bunu yapamayan tek kişi benmiyim merak ediyorum

slm kızlar geçmişi okuyordum yerimde değildim yazamadım zaten.
moralim bozuk işle alakalı bir durum.
yarım poğaça çay sabah kahvaltısı hiç su içmedim buğün canım da bişey istemiyor.
başım ağrıyor. simurgh ben sabah erken girdim yazmıştım akşam ne yediğimi.
sabah 10 na kadar aç olmam gerekiyordu zaten.sonrada yarım poğaçayı zor yedim morim olmadığından.

ben 65 kiloydum kızlarrrrrrr arkadaşlarımı incecik gördüğümde içim giderdi ama sadece okadar hiç diyetti spordu uğraşmıyordum.. kocaman fırlayan bi göbek ve arkamda bi o kadar kocaman bi popo.. şimdi 54 kiloyum.. ne mi yaptım.?? ne spor ne rejim... sadece kendime her baktığımda 'ben zayıfım' diye telkinler verdim.. 'her gün biraz daha zayıflıyorum' dedim ve buna kendimi inandırdım.. Ablam benden zayıftı ve onun kıyafetlerini giyebilmek istiyordum o ise sen bunları anca rüyanda giyersin dedi bana düşünce gücü yanında ekstra yaptığım tek bir şey vardı yürüken göbeğimi içeri çekmek.. ablam hamile kaldı ve kilo almaya başladı sonra geldi. ablam eski kıyafetlerini giyemiyordu artık.. Ve ben zayıflamıştım.. kıyafetlerimizi değiştirdik.. benim üzerimde kıyafetlerini gördükçe iç çekiyordu garibim.. ee artık rüyanda giyersin demek geliyodu içimden ama kıyamadım.. şimdi oda zayıflamaya başladı hatta neredeyse eski kilosuna erişti.. düşünce gücü çok önemli

yediklerinden kısmadan sadece her gün ben zyıfım mı dedin.
ne kadar sürede oldu peki. biz de her sabah kalktığımızdamı diyelim aynaya bakıp ben zayıfım diye.

Arkadaslarim, hareketlerin faydasini gormeye basdim. Bacaklarim yaniyor. Kaslarim calisiyor. Birkez daha yaptigim hareketleri yaziyorum. Ofiste masabasinda otururken.
1- bacaklarimi birlestiriyorum, ust bacaklar-diz-alt bacaklar ayni hizaya gelecek sekilde kaldiriyorum. 15 kere boyle yapip sonra 1 dakika o sekilde bekletiyorum. Dizlerimi 1 kademe, yani azcik kirip 1 dakika da o sekilde bekletiyorum. Sonra ayni hareketleri tek bacak ile yapiyorum sirasiyla.
2- evde dizi falan seyrederken de ayni hareketleri yapiyorum. Evde ayrica bitisik bacaklarimi karnima dogru cekiyorum dizlerimi kirarak.
3-bileklerimi ceviriyorum, basparmak ucumla daire cizecek sekilde.

ara ogun tarcinlli yougurt yedim,
oglen yarim kase tavuk corbasi+4 tavuk kanadi firinda+yaninda biber+patates ikiser dilim garnitur
pilav cok guzeldi 3-4 kasik yedim. Pilavi yemesem super olcakti ama... :26:
Aksamlari hafif yiyorum ama oglen kacirdigim zamanlar...

simurgh ben daha yemedim arkadaşlar kaşarlı pide yaptırıyor yarım yicem.
senin hareketleri yapmaya başlıcam.
bacak hareketi yaparken göbek içerimi

Ben daha yemeğe gitmedim. Arkadaş saç böreği getirmiş hemen böyle azıcık çeyrek bile değil ondan yedim. saat 11.30 gibi büyük ihtimalle yemeğe gitmiycem.gitsem de cacık var onu yicem sadece.

hoşgeldin bulut sen hikayeni anlatmamışsın kaç kilosun gün içerisinde neler yapıyorsun.

simurgh ben daha yemedim arkadaşlar kaşarlı pide yaptırıyor yarım yicem.
senin hareketleri yapmaya başlıcam.
bacak hareketi yaparken göbek içerimi

tabi onu eklemeyi unuttum, bu hareketleri yaparken karin kasilacak iceri. Hatta ben gobegimi oturdugum yerde hep kasiyorum, kas birak, kas birak seklinde. Benim gobekde gozle gorulur bi kuculme oldu. esim bile sinir etmek icin gobekli, koca gobek falan derdi. O soyledi, gobegin kuculdu diye. eve gidince dar gelen beyaz pantolonumu bi denicem.

Kızlar
bol faydalı bi öğlen yemeği yedimmmm, iyi geldi bana
Yazıyorum bir ayran, yarım kase çorba, döner az yağlı, salata ve 2 kaşık pilav ve yarım yani minik bazlamanın yarısı pide iki dilim ekmek yerine geçer sanırım... OHHH bii tokum kiiii şu an masamda bacak hareketleri yapıyorum....

vee öğle yemeğim
2 bardak ayran tavuk döner 1 porsiyonun hepsini bitiremedim salata hiç ekmek hiç pilav

Var canım biz varız, hepimiz gayretle bu sıkıntılarımızdan kurtuluyoruz, geçmişi oku yararlı şeylere rastlayacaksınnn..

Çido iş yerinde olur bu tür sıkıntılar, boş ver takma kafana...

Çido iş yerinde olur bu tür sıkıntılar, boş ver takma kafana...

sabaha göre iyiyim canım sağol. az önce yarım kaşarlı pide yedim. kenar kısımlarını da hep çıkarttım. ortasını yedim yanınada çay. şimdi bacak hareketlerini yapıcam.

isle ilgi olur arada, duzelir... Sagligin iyi dimi cnm, hastaneye gitmistin de...

kızlar bu bacak hareketleri baya işe yarıyo yaparken düzgün nefes almaya çalıştım şimdi kaburgamın altında ve bacaklarımda ağrı hissdiyorum demek ki çalışıyo başka hareketler yapan var mı paylaşın da fikir olsun

isle ilgi olur arada, duzelir... Sagligin iyi dimi cnm, hastaneye gitmistin de...

iyicim canım sağol bi tahlil işi vardı da pek önemli bişi değildi. gittim aç karnın da iyim şuan.
birazdan yoğun olcam çok konuşmayın kızarım haaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…