Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Günaydın kızlar. Akşam canımız yemek istemedi, kahvaltı yaptık. Kahvaltı yapınca daha çok yiyorum ben. Sabah sirkeli su içtim. dilim ekmek domates salatalık, peynir ve zeytin yedim.

ahhh ahhh üniverste yılları yurt odaları.......

Ahhh Çidocum insanın hiç unutamayacağı yıllar. Anneden babadan memleketten uzak, kendi ayaklarımız üzerine durmaya başlamanın ilk adımları, samimi dostluklar, küçücük yurt odasının kendi evin olması. Offfff efkar bastı şimdi.

aaaa...kizlar nerdesiniz, kimse ne yedigini yazmamis, ceza veriyorum herkes 100 mekik ceksin...1-2-3 baslaaa...

GÜNAYDIN, GÜNAYDINNNNNNN
HERKESE GÜNAYDIN
Ben biraz geç girebildim, özetliyim
Akşam gidince bir kahve içtim, akşam 19:00 gibi sucuklu yumurta yedim, akşam da bir tane sütlaş bol suuuuuuuuu, egzersiz.......
Sabah sirkeli suyumu içtim, bir yumurta, 5 zeytin, yarım simit, şekersiz çay bir somtaes bir salatalık yedimmm,
Acaib tokum, şekersiz bir çay daha içtim, ara öğün geldi ama canım istemiyor ama yiyeceğimmm.
Öğleyin yarım simit ve ayran düşünüyorum, İncelsiğimi hissetmek harika, Çido cuğum iyi ki açtın bu forumu hep birlikte gayretle zayıflıyoruz, ben hep yapmıştım ama bu kadar başaralı hiç olmamıştım nerdeyse evlendiğim kiloya inmek üzereyim, oğluma bile bundan daha kilolu hamile kalmıştım....
İnanamıyorum bunaaaaaa........

Superizzz...bende inceldigimi hissediyorum, ucuyorum, iyice gaza geldim...Cumartesi pazar lapa yapcam, pazartesi ne cikicak bakalim. Benim tarti bi tuhaf ama yaa, hep 58 gosterio, giyinik ve tok cikiorum 58. Ac ve ciplak cikiorum yine 58...Bozuk kesin.

Günaydın kızlar,

Akşam şekersiz kavemi içtim sonrada salatamı yedim.

Sabahta bir adet tost.

Bu arada işte yoğunluktan dolayı sohbete katılamıyorum sadece bildirim yapabiliyorum.

:82:herkese günaydın
sabahtan beri KARMATE NAYİNO diye bir şarkı dinliyorum. beni benden aldı götürdü. ancak şimdi kendime gelebildim ve girdim. dünden başlayım anlatmaya. işyerinde bi insanın 1 saatte nasıl oluyorda 6 km yürüyebilir diye arkadaşlarla tartışıyordum. benim gibi rejim yapan bir erkek arkadaş ben yürüyorum hatta 45 dakikada falan deyince şok oldum. üstelik bana sen ağır kanlısın yürüyemezsin dedi. bende o gazla iş çıkışı bakalım ben 1 saatte full kapasite kendime yüklenerek ne kadar yürüyeceğim diye başladım yürümeye, efendim ben 1 saatte en fazla 5,8 km yürüyebildim fakat durmadım 6,5 km çıkarttım 1:15 dak. yürüdüm. bunun üzerine akşam kayınvaldelerdeydik.
1 kase süzme mercimek çorba
3 dilim patlıcan kebabı+ayran
yarım avuç büyüklüğündede lavaş ekmek yedim

sabah
1 kase nesfit+ çay
şimdilik bu kadar biraz uzun oldu ama hala 45 dak. 6 km yi aklım almıyor yürüyeniniz varsa çıksın bakalım bir adım öne ben okadar yürüyemiyorum. halbuki bacaklar uzun dolayısıyla adımlarda uzun ama olmadı :)))

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah
akşam eve gidince 40 dk yürüdüm.. 1 kaşık taze fasülye yedim,deniz börülcesi yedim (egeliler bilir)
arada 4 adet çilek ve erik yedim..
sabah kahvaltıda 1,5 dilim çavdar ekmeği, 1 dilim peynir, 1 domates ve salatalık 5 adet zeytin yedim
şimdide şekersiz çayımı içiyorum

günaydın bayanlar sabah kahvaltıda 1 dilim kepekli ekmek
lor peyniri zeytin yedm tarçınlı süt içtim. tarçınlı süt artık vazgeçilmezm oldu şimdi de form plus içiyorum akşam da fasülye yemeği yedim 2 gündür akşam canım bişey istemiyordu yoğurt yada meyve yiordum dün öğün atlamiyim diye yedim
pantolonlarım bollaşıyor gelsin beyaz pantolonlar

Günaydınnnnn

Akşam birazcık fazla kaçırdımmm
Sabah soğuk sandviçimi yedim yarım litre suyumu içtimm bakalım öğlene kadar ne yapacağızzz

slm
hep yazmaya niyetleniyorum bir iş çıkıyo
akşam fasulye pilav vardı çok yememek için önce yoğurt ve salata yedim
ara: 1 elma 1 çay bardağı süt
kahvaltı : 2 dilim kepek ekmek domates salatalık zeytin peynir (Yumurta da hazırlamıştım onu benim yumurcak yedi)
ara : 1 muz 8 antep fıstığı

Bence muz fazla olmuş, hadi muzu yediysen antep fıstıkları fazla, bence muzu diyette en aaa indirmek daha yararlı.....

Merhaba herkese sabahtan beri çok yoğun işler fırsat bulup giremedim. Akşam yoğurt ve kabak yemeği yedim.Birazda badem atıştırdım.
Sbah 2 bardak su,2-3 badem yiyip çıktım. Kahvaltı yapamadım.Öğle oldu zaten.Ymeğimde yok bir çorba yapar yerim herhalde.

bir tane küçücük minicik anamur muzu çok üzüldüm yaaa

Küçük olduğuna bakma canım o kadar masum değil o, onun yerine gün içinde daha çok şey yiyebilirsin, onu yersen gün içinde daha çok kasmalısın bu defa da halsiz kalırsın, kilo almazsın belki ama az verirsin, biz biraz katıyız belki ama muzu çıkar listenden tavziyeee (tecrübe ile sabit...))

Tabii bir süreliğini çünkü biz her şeyden yiyoruz zamanlı ve miktarlı olmak şartı ile
Yada ara öğün arada yarım muz tek başına yemelisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…