Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

kızlar sabahtan size bişey sormuştum ama kimse cevaplamadı ya
bilginiz varsa paylaşırmısınız

Kelin ilacı olsa başına sürermiş canım
Kardeşimin yöntemini söyleyeyim elinde sürekli 2 küçük dolu pet şişe vardır. Tv seyrederken otururken kalkarken sürekli kollarını çalıştırır.İşede yarıyor. Google bakarsan kol egzersizleri var onları yapabilirsin.

çido bence kullan tabi uzun süreli zararları vardır ama ben aldığım günden beri 2 bardak içiyorum günde ve bugün tartıda 57.2 çıktım pazartesi 58.5 tum bugün uzun zamandır giymediğim bi pantolonumu giydim belimde bile durmuyor popomdan çıkıp gidicek 2 gündür kilo verdin demeye başladı iş arkadaşlarım tabii çayla olmadı bi günde ama şişliği attırdı ve çok rahat oldum
ben kullanın derim form plus kiraz saplı

canım lastik bant faydalı bence leslie sansone 4 express mile die videosu var linkleri önceki sayfalarda vardı orda bantla üst tarası çalıştırıyor kollarıda çalıştırıyor faydasını görürsün bence

Ben öğlen bir dolu tabak makarna yedim. Ama çok az zeytinyağı kattım bol domates ve kabakla pişirmiştim.Hala çok tokum mide az yemeğe alışmış demekki.

canım makarna tavsiye edilen bişey pek değil, bence yine de sen bilirsin canın çok çektiğinde tabağını küçültüp tabağını doldurabilirsin

akşam eve giderken alırım. buğün pek yazamadım yoğundum. ara ara okudum. birazdanda çıkıcam
siz yazın ben okuyom.

Biz yatılı okulda yapardık, akşam yiyecek birşey bulamazsak yemekhaneden ekmek aşırırdık. Hey gidi günler heyyyy!

Ayyy çok iyi biliyorum o duyguyu ben de YİBO okudum ortaokulu biz de yapar yatakhanede saklıca yerdik ama o ekmeğin tadı ve kokusu hiç içimden çıkmaz, bir ekmek o kadar mı lezzetli olur...

Kızlar ara öün olarak minik kase tarçınlı yğout iki dilim etmek yedim, biraz öncede bir avuç çekirdekli kuru üzüm yedim, akşama ne yesem ki?

Ben geçmişe bakamadığımdan görmemiştim sorunu şimdi görüyorum..ben eşime hediye olarak bir mekik aleti aldım o bahsettiğin iplerden ucu kancalı da çıktı içinden ben de belime bir kuşak bağlayıp kayışları da onlara tutturup Leslie var ya onu yaparken kullandım birkaç kere dah ayeni aldım zaten bayağı kollarımın çalıştığını hissetmiştim..plates lastiği de satılıyor diye biliyorum..

ya bu leslie nedir

çok teşekkür ederim canım sağol

Gunaydin millet...
Cok mutluyum, cok hafifim.
Dun aksam eve gider gitmez 10 dak dinlenip havuza gittim. 100m kadar yuzdum. Bu arada hava 46 derece idi gunduz, aksamina da sicakti yani...Bu sefer daha az dinlenerek daha uzun mesafe yuzdum, yani artik zorlamaya basladim kendimi. Aksam geldigimde karisik sebzeli lahana corbasi+1 dilim tahilli ekmek.
Sabah kalktigimda sirkeli su, sonrasinda da 1 yumurta+tahilli yagsiz tost+cay
Ben cayi 2-3 sekerli icerdim fincanda, 2 haftadir sekeri 1 e indirdim. Bir sure sonra tamamen kesmeyi dusunuyorum. Artik 2-3 sekerli cay recel gibi gelio, midem bulanio, nasil iciomusum oyle yaaa.
Veee kizlar, farkettim ki.......................... gobegim kuculuyo.
Inanamadim, avcumu dolduruyodu gobegim, elime daha az gelio simdi. Kucuk bir fark var ama erimeye baslamis olmasi beni accayip gaza getirdi.Eminim ki yuzme ve kucuk egzersizlerin etkisi oldu. Ofiste masa basindayken bacaklari indir kaldir havada tut hareketleri yapiyorum yuzme haricinde. Yuzmeyi birakmicam.
Emegimizin meyvelerini almaya baslicaz. Ayrica esim de gaza gelmis durumd. O da zayifliyo, 1-2 kilo verdi bile ve bana dun dedi ki "saglikli beslenme ve hareketi yasam tarzimiz haline getirelim. Daha hafif ve mutlu goruyorum seni gunlerdir" Bu haftanin birincisi olarak kocami sectim

günaydınnnnn
simurgh ne güzel bak emeklerinin karşılığını alıyorsun
ben birazdan hastaneye gitcem yazamam gelince okurum.
akşam 1 tane karnıyarık yedim ama saat 8 di. bu yaz saatti hiç hoş olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…