Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Kızlar merhaba sabahtan giremedim çok yoğundum

Dün akşam gidince tarçınlı yoğurt yedim, bir sürü ev işi yaptım hızlı ve seri şekilde, spor yerine... akşam yemeğinde yarım porsiyon yağsız az tuzlu mantı yedim, o kadar makarnadan bahsettiniz dün ben de mantıya danandım, Akşam arkadaşlarım vardı sadece bir kase sütlaç yedim, yatmadan elma sirkeli suyumu içtim. Bu aralar çok yoğunum spora hiç vaktim olmadı..

Sabah sirekli ılık suyumu içtim, kahvaltıda 4 kuru kayısı, bir yumurta, yarım domates, yarım salatalık, peynir yedim, ara öğün yiyemedim duruşmadaydım, su da içemedim, öğleyin 3 mangal köfte ve iki parça tavuk, yarım kase çorba ve salata yedim,b biraz yürüyüş yaptım, bu gün bekarlıktan dolabımda bekleyen çok şık bir eteğimi giygim, bir kemer üzerime göbek kaldı ya ödüllendirdim kendimi, süper gidiyor, çözdük bu işi biz kızlarrrrrrrrrrrr...

Hazir herkes buralardayken bir duyuru yapayim.
KILO BILDIRIM GUNU PAZARTESIDIR.
LISTEYE ILK KEZ GIRECEK OLANLAR
1- BASLANGIN KILOSU (baslangic tarini 25.04.2011)
2- MEVCUT KILO (16.05.2011)
3- HEDEF KILO
4- BOY
BILGILERINI OZEL MESAJ ILE BANA GONDERSINLER.
Pazartesi sabahi uyanip, tuvalete gittikten sonra ac karnina tartilirsaniz en dogru sonucu almis olursunuz.

Bildirim yapmayanlara ceza vercem :KK57:

kızlar dikkatimi çekti sizlerle paylaşayım dedim

Kilo almamak için kullanılan diyet kola, diyet reçel, diyet şekerlemelerde yüksek şeker tehlikesi ortaya çıktı. Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi hekimlerinin yaptığı incelemede diyet ürünlerde normal şekere göre 200 kat daha fazla tatlandırıcı bulunuyor. Diyet ürünlerde kullanılan aspartam insanda baş ağrısı, şişmanlık, unutkanlık, bulantı, depresyon, yorgunluk, uykusuzluk, çarpıntı, panik atak ve kulak çınlaması gibi rahatsızlıklara sebep oluyor.Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi doktorlarından Prof. Dr. Ramazan Yiğitoğlu ile Prof. Dr. Şenol Dane'nin "Farkına varamadığımız tehlikeler, gazlı içecekler, enerji içeceği meyve suları" başlıklı makalesi ilginç bilgileri ortaya koydu. İki hekimin makalesinde verdiği bilgiye göre, ketçap, toz kahve kreması, kola, gazoz, şekerleme, meyve suyu, hazır çorba, çikolata, puding, hazır kek gibi ürünlerde şeker yerine mısır şurubu kullanılıyor. Bir diğer adı nişasta bazlı sıvı şeker olan mısır şurubunda fruktoz oranı yüzde 80 oranında bulunuyor. Fazla fruktoz tüketimi diyabet, kan yağı, kalp hastalığı, karaciğer yağlanması ve yüksek tansiyona yol açıyor.

KANSERE KADAR SAYISIZ HASTALIK

Diyet kola, diyet reçel, diyet şekerlemelerde kullanılan aspartam adlı tatlandırıcı tehlikesine dikkat çeken Prof. Yiğitoğlu, bu maddede 200 kat daha fazla tatlandırıcı içerdiğini belirtti. "Bir bavul aspartam 1 kamyon şekere denk geliyor." diyen Yiğitoğlu, bazı baklavacılarda yarı yarıya ucuz satılan baklavaların ucuz olmasının nedeninin de aspartam olduğunu dile getirdi. Fareler üzerinde 2 yıl süren çalışmada aspartam verilen farekelerde 3 kat fazla beyin tümörü tespit edildiğini aktaran Yiğitoğlu, "Kilo almamak için içilen diyet kola, zero kolada tatlandırıcı aspartam kullanılıyor. Aspartam vücuda girdiğinde insülün salgısına yol açıyor. Böylece kan şekerimiz düşüyor ve acıkıyoruz. Sonuçta daha fazla yiyecek kilo alıyoruz." uyarısında bulundu. Yiğitoğlu, aspartamın kansere yol açma riski de taşıdığına işaret etti.

ENERJİ İÇECEKLERİ VE MEYVE SUYU

Enerji içeceklerinin de özellikle çocuklarda şiddete eğilime neden olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Şenol Dane ise bu ürünlerin tüketilmemesini tavsiye etti. Meyve sularının da 105 santigrat derecede ısıtılarak raf ömürlerinin uzatıldığına işaret eden Dane, "Bu işlem sırasında meyvedeki B ve C vitaminleri büyük ölçüde değerini kaybediyor. İlla meyve suyu tüketilecekse yüzde 100 meyve suları alınmalıdır. Ancak en iyisi tabi meyve yemek en sağlıklısıdır. Çünkü meyvede bol miktarda vitamin ve barsak sağlığı için çok faydalıdır." değerlendirmesi yaptı.

bir masa başı daha o da ben 2sene önce bu işe grdm ilk hafta yoğun geçti hastane yazılm pacs faln bir otrdum tam otrdum yılda1ker bakım hastaneye o kadar 45kg grdm 51 kiloyum:KK22: basen 96oldu 90ı tam
belim 62 :]] şükürler olsun balknlar ufak :KK43:

ama yaramadı bana bu kilo diz kaymalarım başladı yine dizlerim kayıyor kendm acılar içinde yerine yerleştriyrum

astımda war hemn yorulmaya nefes nefese kalmaya başladım

düz1karın ince1bel kitabına başlıcam bu gdşle ama içnde diyetler war:KK43: bana ters minik minik şeyler yemek sebze yemeekkk :KK43:

Son düzenleme:
Kızlar ben maşa başında da egzersizler yapmaya başladım çok yararlı olduğunu düşünüyorum, mesela bacaklarımı kaldırıyorum yerden havada tutabildiğim kadar bacaklarımı sıkarak tutuyorum aynı anca işlerimi de yapabiliyorum, yada ayak bileklerini gerip gevşetiyorum artı ayaklarımı indirip kaldırıyorum, bacak kaslarım nasıl yanıyor bileklerim kalın ya işe yarayacağını düşünüyorum, hem kaslarım çalışıyor hem kalori harcıyorum hem de toparlamıyorummm... Deneyin bence hiç bir zorluğu yok ayrıca bir zaman da harcamaya gerek yok.

Kızlarrrrrrr nerdesiniz bire hepiniz yok oldunuz,
Allah tan Çido ve Simurgh cuğum burda....

kilo alınır,kilo verilir,kilo verme durur,doğaldır. Ama ne zaman ki azim durur,orada hedeften geriye doğru kaçış başlar..
bir arkadaş yazmıştı 80-89 topiğinde onunla merhaba diyeyim dedim kızlar..
Nasıl keyifler?
Bugünkü menüm:
sabah:2 dilim tost ekmeği
2 çatal krem yenir
2 dilim salam
öğle:ton balıklı salata
ara:1 yeşil elma
akşam:salata ızgara balık
yatmadan süt..

Kızlar ben maşa başında da egzersizler yapmaya başladım çok yararlı olduğunu düşünüyorum, mesela bacaklarımı kaldırıyorum yerden havada tutabildiğim kadar bacaklarımı sıkarak tutuyorum aynı anca işlerimi de yapabiliyorum, yada ayak bileklerini gerip gevşetiyorum artı ayaklarımı indirip kaldırıyorum, bacak kaslarım nasıl yanıyor bileklerim kalın ya işe yarayacağını düşünüyorum, hem kaslarım çalışıyor hem kalori harcıyorum hem de toparlamıyorummm... Deneyin bence hiç bir zorluğu yok ayrıca bir zaman da harcamaya gerek yok.

bende yapiyorum...bacaklar ayak bileklerinden itibaren birlesik vaziyette asagi yukari hareket ettiriyorum. Ust bacaklarin ic tarafi ve biraz karin calisio.

Ben öğlen bir dolu tabak makarna yedim. Ama çok az zeytinyağı kattım bol domates ve kabakla pişirmiştim.Hala çok tokum mide az yemeğe alışmış demekki.

yemeğimiz biraz geç kaldı çok aç oturmiyim diye yarım saat önceden ufacık bi ekmek ve çok az peynir yedim.
yemekte 3 kaşık bulgur ve fasulye yemeği ekmek yemedim.
çok aç olduğum zaman yarım saat önceden ufak bi parça birşeyler yiyorum o dengeliyor sonra yemeğe oturuyorum bende işe yarıyo tavsiye ederim :21:

lapa diyeti yapıyordum ben sabah yazmıştım ama getirmeyi unutmuşum çantama bi baktım yok:KK43: maalesef bozuldu:KK43:

Son düzenleme:
mim kbr form plus alayım mı şişkinlşini mi aldı wc yemi çok çıkartıyo
memnunmusun sen

slm kızlar
ara öğünde 2 form bisküvi yedim öğle yemeğinde 1 tabak çorba patatesli köfte yemeği ve biraz makarna ve salata yedim 1,5 litre suyum bitti :KK64:

kızlar bişey sorucam size
kollarım kalın ve beni çok rahatsız ediyor aslında üst tarafım ince alt tarafım var ama kollarımı bi türlü inceltemiyorum :KK50:
lastik bant varmış galiba kol egzersizleri için aranızda kullanan varmı yada başka bişeyler yapıyormusunuz :93:

kızlar sabahtan size bişey sormuştum ama kimse cevaplamadı ya :KK43:
bilginiz varsa paylaşırmısınız :KK58:

kızlar dikkatimi çekti sizlerle paylaşayım dedim

Kilo almamak için kullanılan diyet kola, diyet reçel, diyet şekerlemelerde yüksek şeker tehlikesi ortaya çıktı. Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi hekimlerinin yaptığı incelemede diyet ürünlerde normal şekere göre 200 kat daha fazla tatlandırıcı bulunuyor. Diyet ürünlerde kullanılan aspartam insanda baş ağrısı, şişmanlık, unutkanlık, bulantı, depresyon, yorgunluk, uykusuzluk, çarpıntı, panik atak ve kulak çınlaması gibi rahatsızlıklara sebep oluyor.Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi doktorlarından Prof. Dr. Ramazan Yiğitoğlu ile Prof. Dr. Şenol Dane'nin "Farkına varamadığımız tehlikeler, gazlı içecekler, enerji içeceği meyve suları" başlıklı makalesi ilginç bilgileri ortaya koydu. İki hekimin makalesinde verdiği bilgiye göre, ketçap, toz kahve kreması, kola, gazoz, şekerleme, meyve suyu, hazır çorba, çikolata, puding, hazır kek gibi ürünlerde şeker yerine mısır şurubu kullanılıyor. Bir diğer adı nişasta bazlı sıvı şeker olan mısır şurubunda fruktoz oranı yüzde 80 oranında bulunuyor. Fazla fruktoz tüketimi diyabet, kan yağı, kalp hastalığı, karaciğer yağlanması ve yüksek tansiyona yol açıyor.

KANSERE KADAR SAYISIZ HASTALIK

Diyet kola, diyet reçel, diyet şekerlemelerde kullanılan aspartam adlı tatlandırıcı tehlikesine dikkat çeken Prof. Yiğitoğlu, bu maddede 200 kat daha fazla tatlandırıcı içerdiğini belirtti. "Bir bavul aspartam 1 kamyon şekere denk geliyor." diyen Yiğitoğlu, bazı baklavacılarda yarı yarıya ucuz satılan baklavaların ucuz olmasının nedeninin de aspartam olduğunu dile getirdi. Fareler üzerinde 2 yıl süren çalışmada aspartam verilen farekelerde 3 kat fazla beyin tümörü tespit edildiğini aktaran Yiğitoğlu, "Kilo almamak için içilen diyet kola, zero kolada tatlandırıcı aspartam kullanılıyor. Aspartam vücuda girdiğinde insülün salgısına yol açıyor. Böylece kan şekerimiz düşüyor ve acıkıyoruz. Sonuçta daha fazla yiyecek kilo alıyoruz." uyarısında bulundu. Yiğitoğlu, aspartamın kansere yol açma riski de taşıdığına işaret etti.

ENERJİ İÇECEKLERİ VE MEYVE SUYU

Enerji içeceklerinin de özellikle çocuklarda şiddete eğilime neden olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Şenol Dane ise bu ürünlerin tüketilmemesini tavsiye etti. Meyve sularının da 105 santigrat derecede ısıtılarak raf ömürlerinin uzatıldığına işaret eden Dane, "Bu işlem sırasında meyvedeki B ve C vitaminleri büyük ölçüde değerini kaybediyor. İlla meyve suyu tüketilecekse yüzde 100 meyve suları alınmalıdır. Ancak en iyisi tabi meyve yemek en sağlıklısıdır. Çünkü meyvede bol miktarda vitamin ve barsak sağlığı için çok faydalıdır." değerlendirmesi yaptı.

Niye güzel şeyler hep zararlı Allahım ya

Öğlen bezelye yemeği ve pilav(3-4 kaşık) küçük bir dilim ekmek ve yoğurt yedim.Bolca karabiber döktüm hepsin de. Ben aslında kahvaltı harici ekmek yemem, diyetten falan değil de aramam ekmeği önceden beri böyle. Ama son zamanlarda bişey öğrendim onun yüzünden ekmek yiyesim geliyo. Ekmeğin üstüne karabiber ve tuz atıp yiyodu arkadaşlar, bana sen de dene dediler, hoşuma gitti, aranacak bi lezzet değil ama ben beğendim işte bu yüzden yemekten sonra bir dilim kemeğe tuz ve karabiber döküp yiyorum. Tabi ekstradan kalori almış oluyorum.

ilk defa duydum böyle bir tadı

merhabalar sabah yopunluktan giremedim dün biraz kaçamak yaptım

sabah:2dilim ekmek, peynir, zeytin, domates, salatalık
ara: süt, 1 elma
öğle: bezelye, yoğurt,2 dilim ekmek
ara: 1 avuç kadar beyaz leblebi, fındık, fıstık karışımı
akşam: 2 ymk kaşığı pilav, 4 köfte, 2 kaşık taze fasulye, yeşillik, 1 dilim ekmek(en ağır öğünüm bu oldu)
ara: 2-3 dilim portakal

dün evde değildim böyle kaçamaklarım oldu,spor hiç yapmıyorum bol su içmeye çalışıyorum, elma sirkeli su gerçekten işe yarıyor mu?

X