- 7 Ağustos 2008
- 1.969
- 95
- 41
onumuzdeki pazartesi senden bir atak bekliyoruz...
o dediğin olacak Allah'ın izniyle.eksilerden kurtulucam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onumuzdeki pazartesi senden bir atak bekliyoruz...
ellerine sağlık simurgh
çok güzel kilo verenler var aramızda ece50 form plus kullanmış dayanamadım heeemmen şimdi alıp geldim
lapa yapanlarda vardı üşenmeyip yarın yapıyorum tutuştum çünkü
o dediğin olacak Allah'ın izniyle.eksilerden kurtulucam.
canım bazen vucüt direniyor kendini korumaya alıyor bende 60 da çok takılmıştım hiç üzülücek bi durum yok kilo alırken en çok hangi kiloda takıldıysan verirkende takılıyorsun ama geçici
form plus kullan gelişmeleri yaz bakalım 1-2 hafta diçmek gerek aslında hangi marka kaça aldın.
lapa ya başla yazarsın gelişmeleri.
lipton form plus aldım yeni kiraz saplı yazıyor bir sürü bitki var ama kiraz tadı baskın hoşuma gitti benim 4 tl ye yakındı fiiyatı da tadı güzel şimdi içtim midemde hareketlenmeler başladı bile
yarın ve çarşamba günü yapıyorum perşembe bi çıkarım tartıya bakalım
kızlar siz hangi kilonuzu esas alıyorsunuz sabah açkarnınamı yoksa akşam tok karnına olanmı.
ben sabah wc den sonra ki ilk kilomu esas alıp bildirim yapıyorum
açken 60,4
tokken 61,5 oluyorum ben.
bende sabah aç karnına olan kilomu esas alıyorum benmde akşamla arasında en az 500 gr oynuyor ama kilo ölçümü aç karnına veya banyodan sonra yapılır demişti benm diyetisyenim yarında kontrolüm var bakalım ne dicek
sen diyatisyenemi gidiyorsun eee sen naeler yapıcağımızı daha iyi bilirsin.
doktor neleri ye neleri yeme diyo bizimle paylaşırmsın.
ben annemin diyetisyen arkadaşına görünüyorum arada annemde ona gidiyor o bana her gün yediğin şeyleri benim belirlediğim bi diyet uygulamam sana çünkü belli bi hastalığın yok ve acil verilmesi gereken kilon yok sadece yeme düzenini değiştirmen lazım dedi beraber yenilmemesi gereken şeyler belirledik mesela günde 4 tane zeytin yeme hakkım var veya 2 tane ceviz yeme hakkım var yemeklerin yanında pilav yersem ekmek yiyemem pilav da 2 yemek kaşığı eğer yersem
mesela benm canım çok çikolata çekiyordu onun içinde muzu toz kakaoya batırıp yiyebilrsin dedi bunu paylaşmıştım zaten çok da severek yiyorum gün için de mutlaka yoğurt ye süt iç dedi
meyve porsiyonları yazıyor mesela yenmesi gereken miktar kiraz 12 adet erik 8 adet gibi hatırladığım bunlar evde bakıp tekrar paylaşırım
bana uyguladığı her öğünümün belirlendiği bi diyet değil sadece yediklerimi kontrol etmeyi öğrenmek dengelemek, bende bunu yaşam tarzı haline gitrmeye çalışıyorum
Gunaydinlaaar, guzel topigimizin guzel kadinlari,
bugun yine isil isil bir gune merhaba demis bulunuyoruz, dun hic kilo verememis olmanin agirligini uzerimden attim ve yeni bir gune basladim, cok hareketli ve kipir kipirim bu sabah. Enerjim o kadar cok ki, biraz da size aktarmak istedim bu enerjiyi. Sagolun, varolun, tezahurat istemez... masallah deyin nazar degmesin
Aksam eve gittim, yarim ve ince bir dilim yagsiz kek yedim, sonra doooru havuza 40 dak. kadar havuzda kaldim 20-25 dak. kesintisiz yuzmusumdur. Sonra eve geldim 5-6 adet sushi yedim, ama yaninda 1 bardak light kola ictim... :26: 9.30 da uyudum.
Sabah sirkeli suyumu ictim, sonrasinda yagsiz kepekli tost+1 yumurta+ cay
Bir susamisim 3. bardak suyum bitti bile...