Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

ellerine sağlık simurgh:KK71:
çok güzel kilo verenler var aramızda ece50 form plus kullanmış dayanamadım heeemmen şimdi alıp geldim :KK62:
lapa yapanlarda vardı üşenmeyip yarın yapıyorum tutuştum çünkü:kk77:

ellerine sağlık simurgh:KK71:
çok güzel kilo verenler var aramızda ece50 form plus kullanmış dayanamadım heeemmen şimdi alıp geldim :KK62:
lapa yapanlarda vardı üşenmeyip yarın yapıyorum tutuştum çünkü:kk77:

form plus kullan gelişmeleri yaz bakalım 1-2 hafta diçmek gerek aslında hangi marka kaça aldın.
lapa ya başla yazarsın gelişmeleri.

kızlar siz hangi kilonuzu esas alıyorsunuz sabah açkarnınamı yoksa akşam tok karnına olanmı.
ben sabah wc den sonra ki ilk kilomu esas alıp bildirim yapıyorum
açken 60,4
tokken 61,5 oluyorum ben.

canım bazen vucüt direniyor kendini korumaya alıyor bende 60 da çok takılmıştım hiç üzülücek bi durum yok :KK45: kilo alırken en çok hangi kiloda takıldıysan verirkende takılıyorsun ama geçici

evet 64 kg kende çok zorlanmıştım çok zor veriyorum dediğin doğru vücud kendini korumaya alıyor takılıp kalıyorum 2 haftadır 60.4 kgyum hatta 200 gr da aldım.düzensiz yediğim için.

form plus kullan gelişmeleri yaz bakalım 1-2 hafta diçmek gerek aslında hangi marka kaça aldın.
lapa ya başla yazarsın gelişmeleri.

lipton form plus aldım yeni kiraz saplı yazıyor bir sürü bitki var ama kiraz tadı baskın hoşuma gitti benim:KK68: 4 tl ye yakındı fiiyatı da tadı güzel şimdi içtim midemde hareketlenmeler başladı bile:kk77:

yarın ve çarşamba günü yapıyorum perşembe bi çıkarım tartıya bakalım:KK53:

lipton form plus aldım yeni kiraz saplı yazıyor bir sürü bitki var ama kiraz tadı baskın hoşuma gitti benim:KK68: 4 tl ye yakındı fiiyatı da tadı güzel şimdi içtim midemde hareketlenmeler başladı bile:kk77:

yarın ve çarşamba günü yapıyorum perşembe bi çıkarım tartıya bakalım:KK53:

dur bende alayım kız. 1 hafta kullanırım.yeter. kiraz sapı ödem attırıyor.

kızlar siz hangi kilonuzu esas alıyorsunuz sabah açkarnınamı yoksa akşam tok karnına olanmı.
ben sabah wc den sonra ki ilk kilomu esas alıp bildirim yapıyorum
açken 60,4
tokken 61,5 oluyorum ben.

bende sabah aç karnına olan kilomu esas alıyorum benmde akşamla arasında en az 500 gr oynuyor ama kilo ölçümü aç karnına veya banyodan sonra yapılır demişti benm diyetisyenim yarında kontrolüm var bakalım ne dicek

bende sabah aç karnına olan kilomu esas alıyorum benmde akşamla arasında en az 500 gr oynuyor ama kilo ölçümü aç karnına veya banyodan sonra yapılır demişti benm diyetisyenim yarında kontrolüm var bakalım ne dicek

sen diyatisyenemi gidiyorsun eee sen naeler yapıcağımızı daha iyi bilirsin.
doktor neleri ye neleri yeme diyo bizimle paylaşırmsın.

sen diyatisyenemi gidiyorsun eee sen naeler yapıcağımızı daha iyi bilirsin.
doktor neleri ye neleri yeme diyo bizimle paylaşırmsın.

ben annemin diyetisyen arkadaşına görünüyorum arada annemde ona gidiyor o bana her gün yediğin şeyleri benim belirlediğim bi diyet uygulamam sana çünkü belli bi hastalığın yok ve acil verilmesi gereken kilon yok sadece yeme düzenini değiştirmen lazım dedi beraber yenilmemesi gereken şeyler belirledik mesela günde 4 tane zeytin yeme hakkım var veya 2 tane ceviz yeme hakkım var yemeklerin yanında pilav yersem ekmek yiyemem pilav da 2 yemek kaşığı eğer yersem

mesela benm canım çok çikolata çekiyordu onun içinde muzu toz kakaoya batırıp yiyebilrsin dedi bunu paylaşmıştım zaten çok da severek yiyorum:KK34: gün için de mutlaka yoğurt ye süt iç dedi
meyve porsiyonları yazıyor mesela yenmesi gereken miktar kiraz 12 adet erik 8 adet gibi hatırladığım bunlar evde bakıp tekrar paylaşırım
bana uyguladığı her öğünümün belirlendiği bi diyet değil sadece yediklerimi kontrol etmeyi öğrenmek dengelemek, bende bunu yaşam tarzı haline gitrmeye çalışıyorum :KK64:

ben annemin diyetisyen arkadaşına görünüyorum arada annemde ona gidiyor o bana her gün yediğin şeyleri benim belirlediğim bi diyet uygulamam sana çünkü belli bi hastalığın yok ve acil verilmesi gereken kilon yok sadece yeme düzenini değiştirmen lazım dedi beraber yenilmemesi gereken şeyler belirledik mesela günde 4 tane zeytin yeme hakkım var veya 2 tane ceviz yeme hakkım var yemeklerin yanında pilav yersem ekmek yiyemem pilav da 2 yemek kaşığı eğer yersem

mesela benm canım çok çikolata çekiyordu onun içinde muzu toz kakaoya batırıp yiyebilrsin dedi bunu paylaşmıştım zaten çok da severek yiyorum:KK34: gün için de mutlaka yoğurt ye süt iç dedi
meyve porsiyonları yazıyor mesela yenmesi gereken miktar kiraz 12 adet erik 8 adet gibi hatırladığım bunlar evde bakıp tekrar paylaşırım
bana uyguladığı her öğünümün belirlendiği bi diyet değil sadece yediklerimi kontrol etmeyi öğrenmek dengelemek, bende bunu yaşam tarzı haline gitrmeye çalışıyorum :KK64:

aslinda bizim yapmak istedigimiz ve yapmaya calistigimiz sey de bu.

günlük et porsiyonu da mesela 3 köfte ya da 3 köfte büyüklüğünde tavuk porsiyonlar yazıyor ben evde o kağıda bakıp tekrar paylaşiyim burda
ama mesela tek yönlü beslenmeye karşı benm diyetisyenim pirinç lapasını sormuştum gerek yok demişti ama hızlı kilo vermek için dayanamıyor insan:KK45:

ben kaçtım kızlar. akşama tavuk sote düşünüyorum.evde yemek yok da
2 litre suyum bitti.hafif yeyin hafif kalın bye :))))

kızlar meraba hep takipteyim sizi pek yazamıyorum ama hepinizi okuyorum tek tek inşallah vericez kilo çok istiorum bende vermeyi 66,5 tan 64,5 kiloya düştüm ama pek veremiyorum sanki b akalım inşallah veririm

merhaba kızlar,
işte benimde olmam gereken yer:KK64:
sabah 8 akşam 6 masa başı çalışıyorum,
eve yürüyerek gidip geliyorum ama mesafe kısa olduğu için çok işe yaramıyor.
evde koşu bandı var o çok işime yaradı.
düzenli bir şekilde az da olsa verebiliyordum ama son haftalarda durdu
hatta aynen devam ettiğim halde 1 kg aldım bile anlamıyorum moralim bozuldu valla yaaaaa.
bende sizinle beraber devam etsem çok iyi olacak.
takipteyim.

Gunaydinlaaar, guzel topigimizin guzel kadinlari, :KK66:
bugun yine isil isil bir gune merhaba demis bulunuyoruz, dun hic kilo verememis olmanin agirligini uzerimden attim ve yeni bir gune basladim, cok hareketli ve kipir kipirim bu sabah. Enerjim o kadar cok ki, biraz da size aktarmak istedim bu enerjiyi. Sagolun, varolun, tezahurat istemez... :KK76: masallah deyin nazar degmesin :KK1:
Aksam eve gittim, yarim ve ince bir dilim yagsiz kek yedim, sonra doooru havuza 40 dak. kadar havuzda kaldim 20-25 dak. kesintisiz yuzmusumdur. Sonra eve geldim 5-6 adet sushi yedim, ama yaninda 1 bardak light kola ictim... :26: 9.30 da uyudum.
Sabah sirkeli suyumu ictim, sonrasinda yagsiz kepekli tost+1 yumurta+ cay
Bir susamisim 3. bardak suyum bitti bile...

günaydın kızlar. buğün pek iyi değilim. akşam eşimin işi varde geç geldi bende yalnız yemek istemedim. 8 de çok acıkmıştım gerçi ekmeksiz yedim ama biraz makarna biraz tavuk sote irmik helvası. dokuz buçukda da yattım sabah tartıldım 60.8 geldim geç yediğim için heralde hemen 400 gr farketti. birde regl olcam şişkinlik var bilmem ondan mı kaynaklanıyor.
sabah tartıyı görünce moralim bozuldu ılık suyumuda içmedim altın çilek meyvemi yedim
1 haşlanmuş yumurta normal kahvaltmı yaptım.

Gunaydinlaaar, guzel topigimizin guzel kadinlari, :KK66:
bugun yine isil isil bir gune merhaba demis bulunuyoruz, dun hic kilo verememis olmanin agirligini uzerimden attim ve yeni bir gune basladim, cok hareketli ve kipir kipirim bu sabah. Enerjim o kadar cok ki, biraz da size aktarmak istedim bu enerjiyi. Sagolun, varolun, tezahurat istemez... :KK76: masallah deyin nazar degmesin :KK1:
Aksam eve gittim, yarim ve ince bir dilim yagsiz kek yedim, sonra doooru havuza 40 dak. kadar havuzda kaldim 20-25 dak. kesintisiz yuzmusumdur. Sonra eve geldim 5-6 adet sushi yedim, ama yaninda 1 bardak light kola ictim... :26: 9.30 da uyudum.
Sabah sirkeli suyumu ictim, sonrasinda yagsiz kepekli tost+1 yumurta+ cay
Bir susamisim 3. bardak suyum bitti bile...

sende benim gibi erkencisin erkenden uyumuşsun. maşallah kere sen enerjiksin ama ben buğün iyi değilim şiştim iyice. ne güzel her gün yüzğyorsun çokda faydalı zayıflamada.sushi yemeden de yatmaz bizim kızı gördünmü. her gün sushi yiyo sosyete seni. :) menünde gayet güzel .

X