Merhaba kızlar, ben de sizdenim. Sabah 8 akşam 5 çalışıyorum ve akşama kadar masanın başında bir elim mausta gözüm ekranda bilgisayarda çalışıyorum. Arada evrak filan alıyorum ya da wc ye gidiyorum tüm gün tek hareketim bu. Spora başlamayı düşünüyorum. İşten çıkındca ikinci mesai başlıyor. 3 yaşında oğlumu kreşten alıp doğğğruuu eve yemek-iş-güç. Allahtan elim pratikleşti iyice 19.30 gibi yemek ve işimi bitiriyorum. O saatten sonra yürüyüş bandıma çıkıp yürüyüş yapıcam inşallah. Ya da yakın ark. var karşı binamda onunla yürüyüş parkına gitcez. Tabi evdeki canar oğlumdan fırsat bulduğm her anda ayrıca ben ;
Çaya şeker atmıyorum yaklaşık 12 yıldır
2.5-3 litre su içiyorum wc yi yol eyliyorum
Çok su içip çok wc ye çıkınca baş dönmesi olyuor ben de sizdede olan var mı?
Vee tüm sorunlu bölgem basen ve üst bacak otur otur yıllardır enine genişledi durdu göbek sorunum fazla değil
Kızlar
tartılma işini nasıl yapıyorsunuz.
Haftada bir, hergün???
Tartıda kilom hep anynı
ama kıyafetlerım bol gelmeye başladı.
Anlamadım gitti.
Kızlar
tartılma işini nasıl yapıyorsunuz.
Haftada bir, hergün???
Tartıda kilom hep anynı
ama kıyafetlerım bol gelmeye başladı.
Anlamadım gitti.
günaydınlarrrr
bugün buraya yazabilmek için tartıldım 67,40 ım bugün itibari ile
sabah ballı sirkeli ılık suyumu içtim
akşam 100 popo 50 de yan basenlerimi duvara dövdürdüm
oğlumda yapıo benimle beraber
ama bu akşam 6da yeme işini yapamıcam artık çünkü kocişim 7de gelio
olsun az yerim bende:)
hedefim 60 mayısın ilk haftası annemlere gidicem ozaman kadar vermem lazım birkaç kilo daha
Benim kilolar sizden epey fazla kızlar.
Vermem gereken çok daha fazla kilom var ama hedefim (eğer arada hamile kalmazsam) haziran sonuna kadar 15 kilo vermek.
hergün tartıldığımızda vücut psikolojik olarak su topluyormuş annem öyle dio
aslında çok kafaya takmamak lazım ben nezaman off bu kiloları nasıl vericem desem dahada kilo alırım
pozitif düşünün pozitif gelişmeler olsun hayatımızda kilo vericem demeyin beyin tersini algılıo
zayıf olmayı seçiyorum deyin beyninize pozitif düşünceler yollayın
Kızlar brşey daha sorcam
Sizde de şişkinlik çok oluyor mu?
Neleryapıyorsunuz şişkinliği atmak için.
Normalde göbüşüm yoktur. Ama o şişkinlik yokmu iki göbüş yerine
Herkese merhaba,
Konuyu görünce hemen balıklama atladım. Önce durmumu yazayım. 1.53 Boyum var. Ünivertsite 1'de 43 kiloydum. :)) Her yıl yarım kilo bir kilo derken 2009 Kasım'da hamile kaldığımda 55 kilo olmuştum. Ama o arada spora filan gititğimde kilo veriyordum. Hamilelikte 14 kilo aldım. 69'la doğuma girdim, doğumdan iki ay sonra 57 kilo.
Ama gel gör ki sütüm çok nazlı, az uyursam, az yersem, az kalori alırsam hemen azalıyor. Böyle diye diye oldum gene 62. Bildiğin obez yani boyuma göre. İş saatlerim 8.30-17.00. Ev iş arası araba ile 1 saat.
Sabah 6.30 kalkış, 7.15'e kadar oğlumu emziriyorum, onunla oynuyorum. 15 dakikada giyinip 7.30'da evden çıkıyorum. Sabah kahvaltısını işyerinde sütüm bol olsun diye iki sandviçle yapıyorum. (biri bal kaymak) İş iş iş öğle yemeği(bol kalorili) iş iş iş. En fazla tuvalet arada. Akşam 17.00'de çıkıp 18.00'de evde oluyorum. Bir saat oğlumla oynuyorum, eşim 19.-19.30 gibi gelince yemek(bol kalorili), sofra toplama derken saat oluyor 20.30. Oğlumu emzirip yatırıyorum, saat oluyor 21.00. Ondan sonra da benim pestilim kanepeye uzanıyor. Yaptığım tek iyi şey 3 litre su ve bol bitki çayı içmek.
Bu arada oğlum 8 aylık, hala anne sütünü işyeirnd esağarak evde emzirerek bol bol veriyorum.
Şimdi sorum şu; artık kalorili öğünleri yavaş yavaş azaltsam sütümü etkiler mi? Bir de sirke kürünü emzirirken uygulayabilir miyim? Spora hiç vaktim yok maalesef. Oğlum uyuduktan spora ya da yürüyüşe gidemem. Evde Wii var, yapmak istiyorum ama dede ve anneanne tv açtıkları için Wii'ye geçiremiyorum tvyi.
Uzun yazdım ama durumu tam anlatmak istedim.