Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

ne güzel yaşam şekli haline getirmişsin artık. böyle devam et akşam yemelerini de iptal et bence yani hafif şeylerle çorba salata yoğurt ve erken saatte cidden işe yarıyor. bu arada 59 kilo oldum 64 kiloydum çok zor oldu ama 2 ayda zor verebildim. durmak yok yola devam 55 olcam güzel olcam fit olcam :)))yaşasınnnn

Kızlar

tartılma işini nasıl yapıyorsunuz.

Haftada bir, hergün???

Tartıda kilom hep anynı

ama kıyafetlerım bol gelmeye başladı.

Anlamadım gitti.

Kızlar

Haftada bir, hergün???

Tartıda kilom hep anynı

Anlamadım gitti.

Günaydın....
Bende de durum böyle.
Ama benim hep öyle olur, önce vücudum şekil alır sıkılaşır sonra birden kilodan düşerim...
Sebep ne bilmiyorum

Kızlar

Haftada bir, hergün???

Tartıda kilom hep anynı

Anlamadım gitti.

tartı bozuk olmasın cicim
ben haftadabir tartılcam bundan sonra sabah tartıldum 59 geldim(normalde hergün tartılırım)

günaydınlarrrr
bugün buraya yazabilmek için tartıldım 67,40 ım bugün itibari ile
sabah ballı sirkeli ılık suyumu içtim
akşam 100 popo 50 de yan basenlerimi duvara dövdürdüm
oğlumda yapıo benimle beraber
ama bu akşam 6da yeme işini yapamıcam artık çünkü kocişim 7de gelio
olsun az yerim bende:)
hedefim 60 mayısın ilk haftası annemlere gidicem ozaman kadar vermem lazım birkaç kilo daha

bilmem hiç düşünmedim ama sanmıyorum.

ama bende haftada bir taryılmalıyım iyice takıntı yaptım.

Off çok zor gidiyor kilolar ya sinir oluyorum.

Bir an önce vermek istiyorummm

Benim kilolar sizden epey fazla kızlar.
Vermem gereken çok daha fazla kilom var ama hedefim (eğer arada hamile kalmazsam) haziran sonuna kadar 15 kilo vermek.

ben 64 kilodan 59 kiloya nasıl düştüğümü anlatayım özet olarak

sabahları uyunır uyanmaz elmasirkesi+ılık su+limon bir çay bardağı
50 kez duvara vur.
sonra normal kahvaltı bazen de nesfit+süt
öğlen canım ne isterse yedim
3 litre su
akşam 100 kez duvara vur bazende ip atlıyorum 50 tane
akşam hafif yiyorum 5-6 gibi ekmek yok
akşam acıkırsam 1 meyve
yatış sirke formülü iyi geceler.

günaydınn
sabah sanırım herkes sirkesini içti
100 kez duvara vurdu
canım eşin gelmeden ye dicem ama beraber yemek istiyorsun benim gibi.
ekmek yeme az ye o zaman
hani 3 litre su yazmamışsın
bu arada duvara vurmak iyi gelmiştir değil mi

hergün tartıldığımızda vücut psikolojik olarak su topluyormuş annem öyle dio
aslında çok kafaya takmamak lazım ben nezaman off bu kiloları nasıl vericem desem dahada kilo alırım
pozitif düşünün pozitif gelişmeler olsun hayatımızda kilo vericem demeyin beyin tersini algılıo
zayıf olmayı seçiyorum deyin beyninize pozitif düşünceler yollayın

Benim kilolar sizden epey fazla kızlar.
Vermem gereken çok daha fazla kilom var ama hedefim (eğer arada hamile kalmazsam) haziran sonuna kadar 15 kilo vermek.

yeter ki iste şekerim sen istedikten sonra azmet verirsin önemli olan yavaş yavaş vermek yoksa birden verip 5 katını birden almak istemeyiz dimi.
dün neler yaptın yaz bakim.

Kızlar brşey daha sorcam

Sizde de şişkinlik çok oluyor mu?

Neleryapıyorsunuz şişkinliği atmak için.

Normalde göbüşüm yoktur. Ama o şişkinlik yokmu iki göbüş yerine

düşünce yoluylada zayıflayanları duymuştum. beyine doğru sinyalleri vermek gerekiyor. ben hergün tartılıyordum aynı kilo nasıl sinirleniyordum sen sinirlendikçe inan kilolar yapışıyor gitmek bilmiyor bir türlü.

Kızlar brşey daha sorcam

Sizde de şişkinlik çok oluyor mu?

Neleryapıyorsunuz şişkinliği atmak için.

Normalde göbüşüm yoktur. Ama o şişkinlik yokmu iki göbüş yerine

evet o şişkinlik bende de oluyor.ama su alıyor bence 3 litr suyu iç wc ye sürekli girip çıkıyorsun zaten göbüşün dümdüz oluyor bak dene görceksin. birde sabahları nesfit yeyince şişkinlik yapmıyor bende.

ay hızınıza yetişemedim sayfayı yeniliorum sürekli ne yazılmış die
bende eşimde tek başımıza yemek yemek istemioruz canım mecbur bekliorum bende
4de evde oluorum 5 gibi bir elma yiyorum akşamda hafif yemekler yiyorum ekmeği kestim zaten
çok nadir akşamları çavdar yerim 1 dilim
duvara vurmayı ben yıllardır yapıorum zaten ama düzenli yapmmaıştım bukez devam edicem
daha 3 lt su içmedim die yazmadım canım akşama çok var daha

bende sizlerdenim arkadaslar sabah 8 aksam devlet dairesi bende 65 kilodan 59 a düştüm ve vermeye devam ediyorummasa basında çok hareketsiz kalıyoruz ben günler uzadığı için komşularımla 6ile 7 arası yürüyorum çalıştığım için yemeği akşamdan yapıyorum yürüyüşe gitmedin yemeğimizi yiyoruz 7den sonra birsey yememeye çalışıyorum

Herkese merhaba,
Konuyu görünce hemen balıklama atladım. Önce durmumu yazayım. 1.53 Boyum var. Ünivertsite 1'de 43 kiloydum. :)) Her yıl yarım kilo bir kilo derken 2009 Kasım'da hamile kaldığımda 55 kilo olmuştum. Ama o arada spora filan gititğimde kilo veriyordum. Hamilelikte 14 kilo aldım. 69'la doğuma girdim, doğumdan iki ay sonra 57 kilo.
Ama gel gör ki sütüm çok nazlı, az uyursam, az yersem, az kalori alırsam hemen azalıyor. Böyle diye diye oldum gene 62. Bildiğin obez yani boyuma göre. İş saatlerim 8.30-17.00. Ev iş arası araba ile 1 saat.
Sabah 6.30 kalkış, 7.15'e kadar oğlumu emziriyorum, onunla oynuyorum. 15 dakikada giyinip 7.30'da evden çıkıyorum. Sabah kahvaltısını işyerinde sütüm bol olsun diye iki sandviçle yapıyorum. (biri bal kaymak) İş iş iş öğle yemeği(bol kalorili) iş iş iş. En fazla tuvalet arada. Akşam 17.00'de çıkıp 18.00'de evde oluyorum. Bir saat oğlumla oynuyorum, eşim 19.-19.30 gibi gelince yemek(bol kalorili), sofra toplama derken saat oluyor 20.30. Oğlumu emzirip yatırıyorum, saat oluyor 21.00. Ondan sonra da benim pestilim kanepeye uzanıyor. Yaptığım tek iyi şey 3 litre su ve bol bitki çayı içmek.
Bu arada oğlum 8 aylık, hala anne sütünü işyeirnd esağarak evde emzirerek bol bol veriyorum.
Şimdi sorum şu; artık kalorili öğünleri yavaş yavaş azaltsam sütümü etkiler mi? Bir de sirke kürünü emzirirken uygulayabilir miyim? Spora hiç vaktim yok maalesef. Oğlum uyuduktan spora ya da yürüyüşe gidemem. Evde Wii var, yapmak istiyorum ama dede ve anneanne tv açtıkları için Wii'ye geçiremiyorum tvyi.
Uzun yazdım ama durumu tam anlatmak istedim.

Maşallah ne hızlısınız ya. Sabah işe gelince baktım kimse yazmamış, bi daha baktım 2 sayfa atmış. Ama böyle ilginin çok olması daha güzeel. Sabah ben de sirkeli suyumu içtim eşimden gizli, çünkü mideni mahvedersin içme diyo. Ama dinleyen kim. Bu sabah kızım sabahın 5 inde kalkıp kahvaltı yapmama izin vermeyince işe aç geldim. Yarım paket yulaflı bisküvi yedim, şuana kadar bir litreden fazla su içtim hepsi bu. Dün akşam 100 defa popoyu 50 şer defa kalçaları vurdum. 30 tane de mekik çektim.

selam arkadaşlar
başlığı görünce hemen okumaya başladım benim gibi masa başı çalışan kaderdaşlarımı bir arada görmekten mutlu oldum. bende 3 yıl öncesine kadar ideal kilomda idim ne zaman güneydoğu görevim çıktı işte o zaman kilo almaya başladım 58 ile gittiğim yerden 74 kilo olarak döndüm tek derdim hareketsiz olmak ve sürekli sıkıntıdan yemekti ordaki görevim bitip tayin gelince kendine gel dedim bütün arkadaşların zarif ve zayıf oysa sen şişkosun dedim ve akapuntura gittim sonuç hüsran sonra diyetisyene gittim ama işlerimden dolayı devam edemedim sonra bu işi kendimce halletmeye karar verdim 4 ay gibi bir sürede 7 kilo verdim şu an 67 kilodayım ama hala çırpınıyorum amacım doğum günüm olan 11 ağustosda 60 kilo olmak sonra da kalan 3 kilo yavaş yavaş vererek 57 kilo inerek bu kiloyu sabitlemek
benimde hikayem kısaca böyle işte :)))))

Benim kızım da sekiz aylık, emziriyorum ama çok iştahlı değil benimki binbir nazla emiyo. Nasıl olsa emmeye meraklı değil bari kilolarımı vereyim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…