Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

azul boyun kaç kilon iyi bence. topic görüntülü olsaydı herkesi burdan her sabah çalıştırırdın. bende dans etmeye çalışırım kendimce. ama şimdi işten güçten zaman bulamıyorum dansa.
senin tavsiyelerinde güzel
bak yoğurt da yenebilir. akşam erken yienince yatana kadar acıkıyo insan.ama ben pek yoğrt sevmem aram yok. tatsız tuzsuz geliyo sevmiyorum

al işte bi tane daha ben kendime kızıyordum sürekli tartılıyorum diye. benden kötü durumda olanlar varmış hemde 2 taneyle tartılıyo beni güldürdün kız.

elma sirkesi gerçekten çok iş yarıyor
1bardak ılık su+1çay kaşığı bal+1yemek kaşığı elma sirkesi
ama mide problemi olanlar denemesin(reflü özellikle)

al işte bi tane daha ben kendime kızıyordum sürekli tartılıyorum diye. benden kötü durumda olanlar varmış hemde 2 taneyle tartılıyo beni güldürdün kız.

İşte insan kilo aldıkça bu tartı fazla tartıyor sanırım demeye başlıyor, sağlamasını yapıyor

deli kız ya gizli yap dicem ama ev prefabrikmiş.aman olsun yap mutlaka bak faydasını görceksin bende 1 hfatadır yapıyorum. yapanları duydum gördüm cidden faydalı. sen kocacığından gizli yap evde yokken falan.ben de evde yokken yapıyorum.

Bu totoyu vurma işini ben daha önce de duymuştum :)
Benim toto öyle fazla değil kiloma göre de o göbek yok mu,ah!
Göbeğimi mi vursam

Bu totoyu vurma işini ben daha önce de duymuştum :)
Benim toto öyle fazla değil kiloma göre de o göbek yok mu,ah!
Göbeğimi mi vursam

işte o biraz zor iş. göbeği vurmak: )))
bak evdeysen dene. duvara vurdukça göbeğin sallanır zaten

evet kızlar dediğiniz gibi çizelge tutulabilir haftalık ama ben tutamam işim yoğun olduğu zamanlar aksar liste o zaman olmaz. hergün düzenli girip tutan olursa yapalım.
becerikli eli kıvrak disiplinli biri aranıyor.

evet kızlar başka neler yapılabilir.masabaşında otururken göbek içeri çekilebilir. çek- bırak çek-bırak
karın kaslarını kuvvetlendiriyormuş.

kizlar bi de lahana ile ilgili birseyler yapalim. O da sirkeli su gibi etkili. Forumda bir formul vardi, yazmistim ama evde suanda 7 yaprak lahana,12 dal maydanoz haslayip suzuyoruz, diledigimz kadar limon sikip iciyoruz...Tarifi bu sekilde hatirliyorum. Ama o topici bir arayip gunde kac bardak icecegimize bakiym.

kızlar bişey sorcam bilgisi olan varmı herşeyin fazlası zarar bence. bu su içinde geçerlimi.
ben bugün 3 litre içtim içtikçe içesim geliyor bazen bugün coştum. daha fazlası zararmı

kızlar bişey sorcam bilgisi olan varmı herşeyin fazlası zarar bence. bu su içinde geçerlimi.
ben bugün 3 litre içtim içtikçe içesim geliyor bazen bugün coştum. daha fazlası zararmı

canım herseyın fazlası zarar oldugu gıbı suyunda fazla.vucudumuzun % 70 i su.fazla olursa zararı dokunur bobreklerıne.en normalı 2 2.50 lt.

canım ben o kürü uygulayamam. hem kokusu kötü lahananın birde sabah kalkıyorum ben çok uyuşuk olurum sabahları asabi olurum birde benim küçük canavarımda uyandıysa o iş çok zor. akşamda eve geliyorum bakıcı gidiyor.çok acıkıyoruz yemeği yeyip ertesi günün yemeğini yapıyorum. sonrada oğluşumla ilgileniyorum yani akşamda içemem.
bende okudum aslında o kür göbek yağları için etkiliymiş

canım herseyın fazlası zarar oldugu gıbı suyunda fazla.vucudumuzun % 70 i su.fazla olursa zararı dokunur bobreklerıne.en normalı 2 2.50 lt.

bugün nedense su içtikçe içesim geldi çok susuz hissediyorum kendimi. yada öğlen mercimek çorbası içtim ya o da etkilemiş olabilir. 3 litre normal bence. ama benimki şimdiden 3 litre oldu napcam

Birisi banamı seslendi gece yatmaz sabah kalkmazlardanım ama mecburiyetten iş dolayısıyla kalkıyorum:) Zaten işe zor zoruna yetişebildiğim için evde kahvaltı yapma şansım yok dolmuşa biniyorum işe geliyorum... Aç karnına yarım litre suyu içiyorum sonra çayı zaten şekersiz içiyorum mecburen simit vb. şeyler yiyorum wc için ya da öğle yemeği için kalkıyorum ancak akşam çıkıştada eve yürüyorum bu gidişle şişerim :) Mecburen yediklerimize dikkat edecez şekerler

merhaba bende aynı dertten muzdaribim. kiloluyum ve çalışıyorum. masabaşı bi işim var ve işe arabayla gidip geliyorum. boyum 1,69 kilom 68 doğumdan sonra fazla 8 kiloyu hala veremedim ama bu kez kararlıyım yaz gelmeden göbeğimden kurtulmak istiyorum insanlar hamilemisin diye soruyorlar.
bugün yediklerimi sayayım mesela;
sabah:
kahvaltı gevreği+ 100 ml süt
ara:
2-3 tane bisküvi
öğlen:
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase cacık ve malesef çikolata
ara:
1 portakal 4-5 büskivi
şuana kadar 2 lt.su 2 fincan form çayı ve 1 fincan yeşilçay içtim
akşamada ıspanak yapıp yemeyi düşünüyorum. ayrıca iş çıkışı yaklaşık yarım saat hızlı tempoda yürüyeceğim. şimdilik bu kadar inşallah herkes istediği kiloya ulaşır.

Boyum 1.65,kilom da 56 şu an,bi üç-dört kilo daha vermem lazım ama kalçadan,üstte sorun yok,

Yaz geliyo zaten sıcaktan yemek yenmez veririz kiloları yaa,

Bir de ders vermeye başlıcam,sanırım o da biraz götürür benim kiloları,koştur koştur atarım fazlalıkları umarım...

Ben haftada bir Cuma günleri tartılıyorum bu arada...

Evet Çidocum suyun da fazlası zararlıymış,uzmanlar anca tuvalete gidersiniz fazla içmekle diyolar,2-2,5 lt. bence ideal...

azul sen yaparsın bu işi. çizelgeyi sen tut kız. ne güzel haftada 1 tartılıyormuşsun.
herhafta yaptıklarımızı yazalım kilo yazalım olurmu acep

anti sabahları bir ara nesfit yiyordum öğleye kadar hiç acıktırmıyor tok tutuyor beni şişkinlikte yapmıyor ayrıca. bu hafta alınacaklar listesine ekleyim bari

yeşilçay
nesfit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…