Benim 2 tane baskülüm var, birine inanmıyorum diğeriyle sağlama yapıyorum.
Biri mekanik biri digital
Haftalık çizelge tutsak burda herkes bildirse kilosunu?
Bir de kahvaltılarımızı iyi yapmak lazım. Kahvaltı iyi yapıldığında gün boyu acıkma hissi daha az oluyor ve daha enerjik hissediliyor.
al işte bi tane daha ben kendime kızıyordum sürekli tartılıyorum diye. benden kötü durumda olanlar varmış hemde 2 taneyle tartılıyo beni güldürdün kız.
Ozamaaaan...
1- Sirke kuru icmeye basliyorum
2- gunde 2-3 fincan yesil cay.
3- Gunde 2-3 litre su
4- Totoyu duvara vuramam...kocamin dilinden kurtulamam, omur boyu dalga gecer...Birde ben yurtdisinda lojmanda yasiyorum. Evimiz mustakil prefabrik.Ev sallanirBi Evi yikican falan der bi de kocam, sinirim bozulur.
5- Burdaki evimde baskulum yok benim
deli kız ya gizli yap dicem ama ev prefabrikmiş.aman olsun yap mutlaka bak faydasını görceksin bende 1 hfatadır yapıyorum. yapanları duydum gördüm cidden faydalı. sen kocacığından gizli yap evde yokken falan.ben de evde yokken yapıyorum.
Bu totoyu vurma işini ben daha önce de duymuştum :)
Benim toto öyle fazla değil kiloma göre de o göbek yok mu,ah!
Göbeğimi mi vursam
kızlar bişey sorcam bilgisi olan varmı herşeyin fazlası zarar bence. bu su içinde geçerlimi.
ben bugün 3 litre içtim içtikçe içesim geliyor bazen bugün coştum. daha fazlası zararmı
kizlar bi de lahana ile ilgili birseyler yapalim. O da sirkeli su gibi etkili. Forumda bir formul vardi, yazmistim ama evde suanda 7 yaprak lahana,12 dal maydanoz haslayip suzuyoruz, diledigimz kadar limon sikip iciyoruz...Tarifi bu sekilde hatirliyorum. Ama o topici bir arayip gunde kac bardak icecegimize bakiym.
canım herseyın fazlası zarar oldugu gıbı suyunda fazla.vucudumuzun % 70 i su.fazla olursa zararı dokunur bobreklerıne.en normalı 2 2.50 lt.
azul boyun kaç kilon iyi bence. topic görüntülü olsaydı herkesi burdan her sabah çalıştırırdın. bende dans etmeye çalışırım kendimce. ama şimdi işten güçten zaman bulamıyorum dansa.
senin tavsiyelerinde güzel
bak yoğurt da yenebilir. akşam erken yienince yatana kadar acıkıyo insan.ama ben pek yoğrt sevmem aram yok. tatsız tuzsuz geliyo sevmiyorum
kızlar bişey sorcam bilgisi olan varmı herşeyin fazlası zarar bence. bu su içinde geçerlimi.
ben bugün 3 litre içtim içtikçe içesim geliyor bazen bugün coştum. daha fazlası zararmı