azul sen yaparsın bu işi. çizelgeyi sen tut kız. ne güzel haftada 1 tartılıyormuşsun.
herhafta yaptıklarımızı yazalım kilo yazalım olurmu acep
Uygulamak isteyenler icin Lahana gobek eritme kuru...Ibrahim saracoglu oneriyormus. Baska bir konudan alinti. http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/393627-ibrahim-saracoglu-gobek-eritme-kuru.html
malzemeler
4 adet taze lahana yaprağı
25 dal taze maydonoz
1 adet limon
yarım litre su
hazırlanışı:
yarım litre kadar suyu kaynatıyoruz kaynamakta olan suyun içine lahana yapraklarını atıyoruz en az 3 dk lahanayla kaynatıp ondan sonra maydanozları atıyoruz 3 dk daha kaynatıyoruz karışımımız soğuyunca süzüp içine limon sıkıyoruz
sadece 3 hafta uygulanmalıdır
günde 2 veya 3 bardak içilmeli karışım hergn taze yapılması şart aç tok fark etmz
topiği okudum çok etkiliymiş denemek lazım.
cok faydasini goren var, yazmislar. Ayrica tek tip beslenme ile diyet yapmaya karsiyim. Vucudun dengesi bozulur diye ancak boyle bir ek iksirin zarari olacagini dusunmuyorum...Sirkeli su da kotu ama ikisini de denicem ilac niyetine. Bide insanlar zayiflama haplarini kullaniyor kisa bir tereddutten sonra, ama bu formuller icin zararli olabilirmi diyorlar. Bana zararsiz gibi geliyor. Sonucta hepsi dogal besin ve kola gibi asitli iceceklerden daha zararli degildir en azindan.Sizler ne dusunuyosunuz bu konuda?
Kızlar bende sizdenim
Ama ufak ufak aşağıda saydığım şeyleri yapmaya başladım.
*Ekmek ve şekeri kestim.Şekersiz çay içiyorum.
*Öğlen porsiyonları azalttım.
Akşamları salata
Eve yürüme emsafelerim var sabah 15 akşam 15 dakka
Çok su içmeye çalışıyorum.
Bir ara bisiklete biniyorsum ama canım istemiyor akşamları bıraktım onu şimdilik benden bu kadar
Kızlar sizin gene sabah 8 aksam 5 calısıyomnussunuz.Ben sabah sekız aksam 9 10 buldugu bıle oluyor durumumu sız dusunun artık.Çzelgemdende anlasılacagı userıne zayıflamam devam edıyor.Elımden geldıgınce leslıe yapmaya calısıyorum.Kondisyon pisikletim var ona biniyorum.30 dk 1 saat arası yedıgıme ıctıgımede dıkkat edıyorum.Şimdi bu duvara vurmayıda denıcem faydasını goren varmı acaba.
bizim duvar biraz ince galiba :))) vurdukça zınk zınk ses geliyor. yap arkadaşım 50-100 kaç yapabilirsen. bak heryerin sallanacak. titreşimli kemer gibi. bugün başla ama devamı da gelsin.ben bazen sabahlarıda yapıyorum vaktim olduğu sürece. 1 haftadır yapıyorum
kızlar merhaba, ben de oturarak çalışıyorum. işe arabayla gelip arabayla gidiyorum. evde de sağolsun 2 yaramazım var. bir de dünyalaaaaar yardımcısı kocacım tabi.ben en geç 22 de göçüyorum zaten.
yürüme bandında günde yarım saatr yeterli olurmu sizce. bi de benim yürüme bandımda titreşim kemeri mevcut. duvara vurma yerine onu çalıştırsam olurmu. ayrıca bana halam demişti ki kullanma kemeri, bırakınca sarkma yapar diye. bu konuda fikriniz varmı. şimdiden kolay gelsin hepimize. ben de lahanaya başlıcam bu akşam inş.
merhaba erva...ben derim ki yapabildigin kadar yap sporu, yarim saat olsun 2 saat olsun, az cok deme, illaki faydasi olur. kemer konusunda sarkma olayi olurmu bilmiyorum ama mantikli da gelmedi degil hani...
ben gecen sene yurumeye cıkamadıgım zaman leslie ile yuruyordum pc den acıyordum karsısında 1 saat yuruyordum.ardındanda plates yapıyordum ve bu yontemle 8 kılo vermıstım.tavsıye ederım super oluyor.leslıe ıle yurumus kadar kalorı yakılıyor.
canım ben o kürü uygulayamam. hem kokusu kötü lahananın birde sabah kalkıyorum ben çok uyuşuk olurum sabahları asabi olurum birde benim küçük canavarımda uyandıysa o iş çok zor. akşamda eve geliyorum bakıcı gidiyor.çok acıkıyoruz yemeği yeyip ertesi günün yemeğini yapıyorum. sonrada oğluşumla ilgileniyorum yani akşamda içemem.
bende okudum aslında o kür göbek yağları için etkiliymiş
kızlar merhaba, ben de oturarak çalışıyorum. işe arabayla gelip arabayla gidiyorum. evde de sağolsun 2 yaramazım var. bir de dünyalaaaaar yardımcısı kocacım tabi.ben en geç 22 de göçüyorum zaten.
yürüme bandında günde yarım saatr yeterli olurmu sizce. bi de benim yürüme bandımda titreşim kemeri mevcut. duvara vurma yerine onu çalıştırsam olurmu. ayrıca bana halam demişti ki kullanma kemeri, bırakınca sarkma yapar diye. bu konuda fikriniz varmı. şimdiden kolay gelsin hepimize. ben de lahanaya başlıcam bu akşam inş.