Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

evet o şişkinlik bende de oluyor.ama su alıyor bence 3 litr suyu iç wc ye sürekli girip çıkıyorsun zaten göbüşün dümdüz oluyor bak dene görceksin. birde sabahları nesfit yeyince şişkinlik yapmıyor bende.

bende 3 kılo odem oluyordu hal k arasında sıslık
suan tuzu yuzde 80 azalttım 300 grama dustu sıslık oranı

kahvaltıda domatesı yumurtayı zeytınle peynırle takvıye edın ay sonunda fark edeceksınız

Benim kızım da sekiz aylık, emziriyorum ama çok iştahlı değil benimki binbir nazla emiyo. Nasıl olsa emmeye meraklı değil bari kilolarımı vereyim bende

Ya benimki seviyor emmeyi. Ben de gündüz işyerinde iki kez sağıyorum. Önceden süt olsun diye yiyenlere kızardım ama her bünye bir değil demek ki. Annem ben hiçbir şey yapmadan akardı sütüm diyor, benimki de öğlen pilav amakrna öğleden sonra tatlı yemedne azalıyor sanki. Ya da psikolojik mi bilmiyorum. Bir cesaret edip denesem kalorili gıdaları azaltmayı sonuç belki de sandığım gibi olmayacak.
Cesaret verin bana. :))

Ya benimki seviyor emmeyi. Ben de gündüz işyerinde iki kez sağıyorum. Önceden süt olsun diye yiyenlere kızardım ama her bünye bir değil demek ki. Annem ben hiçbir şey yapmadan akardı sütüm diyor, benimki de öğlen pilav amakrna öğleden sonra tatlı yemedne azalıyor sanki. Ya da psikolojik mi bilmiyorum. Bir cesaret edip denesem kalorili gıdaları azaltmayı sonuç belki de sandığım gibi olmayacak.
Cesaret verin bana. :))

Valla canım ilk kzımda bana da yedirdiler sürekli acemilikle yedim de yedim. Ama ikinci kızımda akıllandım anladım ki süt yapan bol su içmek. Kızım 5 aylıkken işe başladım sadece bir ay sağıp bıraktım. Saat 14 de mesaim bitiyo, gidince emziriyorum. Yediklerimi azaltmama rağmen sütüm var ve kızıma fazlasıyla yetiyo. Yani yemekle değil içmekle süt oluyo bence.Hem sonuçta aç kalmicazki diyet yaparken sadece normalde yediğimizi biraz azaltıcaz

Emzirirken en iyi beslenme çorba bence.Gerçi bende Emzirirken ne buldumsa yedim kilo veremedim ama kiloda almadım. Aynı kiloda kalmıştım. Emzirirken en iyi besin çorba bence.Zeytin yağlı içine canınızın istediği herşeyi katın 2 tabak çorba yiyin her öğün hem kilo aldırmaz hemde süt yapar. Mesela bulgur çorbası çok süt yapıyor denenmiştir. İçine sebzede katılabilir tavuk etide katılabilir.Hem doyurucu olur. Dutta çok süt yapıyor. Hem tazesi hem kurusu.Kurusunu kaynatıp suyunu içebilirsiniz.
Oğlumu memeden kesdikten sonra ben kendim yavaş yavaş diyet yaparak 60 kilo oldum geçen yaz yine burdaki diyet gruplarına katılarak 53 kiloya düşmüştüm. Sonra ramazanda kilo almaya başladım.Ramazandan sonra tatile gittik gündüz alışveriş merkezlerinde hamburgerler pizzalar sonra eve gelince annem teyzem kardeşim gece 2 ye kadar balkonda yiyip sohbet ediyorduk.Ben tatilden geldim bir tartıya çıktım 65 kg.olmuşum.Şok oldum resmen kilo aldığımı biliyordum ama okadar beklemiyordum.Ozamandan beri veremedim.Ben akşamları çok yiyorum.Bende sabah 8 akşam 5 masabaşı çalışıyorum.Bu hafta hastayım hem grip hemde karın sancısı çekiyorum ama pazartesi bende katılıcam size.Geçen yazdan aldığım bir dolap dolusu kıyafetimi yazın giymek istiyorum.Eminim hep beraber başarıcaz biz bu işi.:KK66:

Son düzenleme:
Valla canım ilk kzımda bana da yedirdiler sürekli acemilikle yedim de yedim. Ama ikinci kızımda akıllandım anladım ki süt yapan bol su içmek. Kızım 5 aylıkken işe başladım sadece bir ay sağıp bıraktım. Saat 14 de mesaim bitiyo, gidince emziriyorum. Yediklerimi azaltmama rağmen sütüm var ve kızıma fazlasıyla yetiyo. Yani yemekle değil içmekle süt oluyo bence.Hem sonuçta aç kalmicazki diyet yaparken sadece normalde yediğimizi biraz azaltıcaz

Emzirirken en iyi beslenme çorba bence.Gerçi bende Emzirirken ne buldumsa yedim kilo veremedim ama kiloda almadım. Aynı kiloda kalmıştım. Emzirirken en iyi besin çorba bence.Zeytin yağlı içine canınızın istediği herşeyi katın 2 tabak çorba yiyin her öğün hem kilo aldırmaz hemde süt yapar. Mesela bulgur çorbası çok süt yapıyor denenmiştir. İçine sebzede katılabilir tavuk etide katılabilir.Hem doyurucu olur. Dutta çok süt yapıyor. Hem tazesi hem kurusu.Kurusunu kaynatıp suyunu içebilirsiniz.
Oğlumu memeden kesdikten sonra ben kendim yavaş yavaş diyet yaparak 60 kilo oldum geçen yaz yine burdaki diyet gruplarına katılarak 53 kiloya düşmüştüm. Sonra ramazanda kilo almaya başladım.Ramazandan sonra tatile gittik gündüz alışveriş merkezlerinde hamburgerler pizzalar sonra eve gelince annem teyzem kardeşim gece 2 ye kadar balkonda yiyip sohbet ediyorduk.Ben tatilden geldim bir tartıya çıktım 65 kg.olmuşum.Şok oldum resmen kilo aldığımı biliyordum ama okadar beklemiyordum.Ozamandan beri veremedim.Ben akşamları çok yiyorum.Bende sabah 8 akşam 5 masabaşı çalışıyorum.Bu hafta hastayım hem grip hemde karın sancısı çekiyorum ama pazartesi bende katılıcam size.Geçen yazdan aldığım bir dolap dolusu kıyafetimi yazın giymek istiyorum.Eminim hep beraber başarıcaz biz bu işi.:KK66:

Evet kızlar, sütü arttırıcı şeyleri denemekten şiştim. Mesela malt içeceği, dut kurusunu kaynatmak iyi hoş da deli gibi kalorili. Ben de artık emzirsem de yavaş yavaş abartı kısmını azaltmaya başlayacağım. Bu başlığa beni de kaydedin. Oğlum emerken 57'ye düşsem bile iyidir. Memeden kesilince de kalan 5 kiloyu veririm. 52 hayal gibi ama neden olmasın?

bende varım :KK8:
sabah 9 akşam 8 mesaim. boy 1,65 kg 68. evlenene kadar gayet iyiydim. evlendikten sonra ilaçlardan dolayı çok kilo aldım. bol su içiyorum. birde bir süredir akşamları geç saatte olsa yemek yemem. akşam mesela kocaman bir tabak makarna yedim bol peynirli. sonra yattım. gelsin lop lop etler yağlar .

arkadaşlar okuduğum bir kitapta tartı ile ilgili şöyle yazıyordu. hepimiz az çok verebileceğimiz kiloyu biliyoruz. yani 10 kg veririm fazlasını veremem yada ben 55 oluyorum ama altına inemiyorum gibi. işte bu noktada tartının rolü büyük. siz her tartıldığınızda bilinçaltınız görecek. 55 e 6 kaldı , 4 kaldı ve 55 olduğunuzda tamam diyecek. artık kilo vermeyi durduruyorum. bilinçaltımızın bize oyunları bunlar.

öğlen bir kase çorba,2-3 dilim kızartma ve yoğurt yedim, yemeği iş yerinde yiyince ne çıkarsa onu yiyorum mecburen. yemekten geldim 3 bardak su içtim. şu an mesaim bitti gidiyorum

Ben de öğlen çorbamı ve pilavımı yarım (çeşit çok olduğu için bizde zaten porsiyonlar küçük, yarım dediğim aslında çeyrek gibi oluyor yani) aldım, et yemeği vardı onu yedim bol da salata. Bol su içtim, ekmek yemedim. Bakalım nasıl olacak.

ayyyyy kızlar bırı bana seslendı sankı masa basında oturmaktan 4 kılo aldım yavastan 68 oluyorum hazıranda dugunum var napcam ben ya offfffffffffffffffffffff :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

:))) Bakalım ben ne yapacağım, sütüm azalmazsa devam edeceğim kararlıyım. Eskiden 43 kilo idiysem şimdi de 52 olmam için bir engel yok. Oğlum uyuduktan sonra da evde mekik filan çekeceğim.

annem akşamları ılık suya bal,tarçın katıp içiyor. sabahlarıda sirkeli su içiyor. 7-8 kg verdi böyle yaparak. 51 yaşın pek bi hareket yok. bende başladım buna bir kaç gündür.

annem akşamları ılık suya bal,tarçın katıp içiyor. sabahlarıda sirkeli su içiyor. 7-8 kg verdi böyle yaparak. 51 yaşın pek bi hareket yok. bende başladım buna bir kaç gündür.

Güzel. Bal tarçın kolay. Ama sirkeden endişeliyim. Süt verirken içilir mi acaba sirkeli su? Hani tuzlu şeyler salamura filan sütü azaltır diyorlar ya.

Güzel. Bal tarçın kolay. Ama sirkeden endişeliyim. Süt verirken içilir mi acaba sirkeli su? Hani tuzlu şeyler salamura filan sütü azaltır diyorlar ya.

sütü etkilermi bilemiyorum. ama bende sirkeli olanı içemiyorum. reflü var. ancak bir bardak dolu suya 1 damla damlatıyorum. bal tarçın olanı yapıyorum. tadıda fena değil. yağ yakımına neden oluyormuş.

sütü etkilermi bilemiyorum. ama bende sirkeli olanı içemiyorum. reflü var. ancak bir bardak dolu suya 1 damla damlatıyorum. bal tarçın olanı yapıyorum. tadıda fena değil. yağ yakımına neden oluyormuş.

Benim de midem hassastır zaten. Bakalım ben şu abartı yemeyi kesip normal yemeye bile geçsem herhalde bir sonuç alırım az da olsa. Ama bir de bu karanlık havanıon rehavetindne kurtulmak lazım. Allahım yaz gelsin nolur. :)))

havalar kötü insanın içi kararıyor. güzel havalarda yazlıklarımı giydim Allahım dapdar oldular. kimilerine giremedim bile. en dar olanı gözümün önüne çıkardım. onu gördükçe motive oluşturacam kendime. bakalım belki iyi olur

tavsiyem bol kıyafet alma. ona alışınca kilo aldığını anlamazsın. verme gereğide duymazsın.
bazen çok motive oluyorum .tamam diyorum bu sfeer verecem ama çabuk geçiyor. 1 hafta ancak sürdürebiliyorum. burda birbirmizle sürekli görüşürsek en azından amacımızı unutmamaış oluruz
.

X